時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:梁家傑真係好樣衰,真係相由心生

仲有唔駛住夠一年可以攞綜緩。

珍珠宮

引用:無聊同腦殘既post +

原帖由 plng1215 於 15-04-19 發表
無聊同腦殘既post
人身攻擊會員

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:全身眼耳口鼻,頭髮,身型無一樣生得靚,滿

原帖由 wife 於 15-04-19 發表
全身眼耳口鼻,頭髮,身型無一樣生得靚,滿口歪理,同余若微好似,又係怪相!

...
佢真係好樣衰,最憎睇到佢講野時D表情衰樣

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

子爵府

有邊個唔樣衰, 似返個人架?

男爵府

引用:Quote:原帖由 wife 於 15-04-19 發表全身眼

原帖由 LokYauYau 於 15-04-19 發表
我信相由心生。。。近年滿口歪理, 心術不正, 所以越来越醜陋
係,聽真啲就覺得佢講野噏得就噏,滿口歪理。以前我都投過票俾佢,以為佢係為香港好,但而家。。。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

唔怕真小人。 最憎偽君子。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 mimosa_t 於 15-04-19 發表樓

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:wife 的帖子

又慳番餐晏,唔該哂

大宅

引用:Quote:原帖由 tonghomama 於 15-04-19 發表

原帖由 cheechi 於 15-04-19 發表
咁689 應消失得快D
同意

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

次次在電視見襯佢,都想大巴大巴車埋佢,成日講風涼話,講啲冇建設性說話,越嚟越憎佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 wawaliluk 於 15-04-19 發表

原帖由 豬吉 於 15-04-19 發表
下?話cy 係狼又得呀?
雙重標準
雙重標準,唔係第一日嘅事

伯爵府

引用:Quote:原帖由+mimosa_t+於+15-04-19+發表樓

原帖由 wawaliluk 於 15-04-19 發表
不是想起駡戰!

但樓主附梁家傑圖,再說他眼耳口鼻、頭髮、身型無樣……
放心,無興趣同你罵戰

只是我明白明顯樓主係因為於討厭其為人,
所以先覺得佢由頭衰到腳,
佢並唔係無啦啦話個陌生人樣衰~

相信佢係街度遇到個極醜的陌生人,
佢都唔會咁大反應

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

所有錯版熱門時事及政治討論主題,會被移往時政擂台,包括任何離題而演變成討論時政的主題,管理團隊擁有移動主題的最終決定權,國民不得異議。屢次刻意發表錯版時政主題,可被警告或封戶。

本錯版時政主題是受到基本版規及時政擂台版規所規管,以上參與錯版討論的國民敬請留意,一旦留言,表示已了解及同意遵守時政擂台版規,日後如發生任何糾紛或發現違規行為,不得以原帖是發表於時政擂台以外之版塊,作為辯解理由。
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+mimosa_t+於+15-04-19+發表樓

原帖由 wawaliluk 於 15-04-19 發表
不是想起駡戰!

但樓主附梁家傑圖,再說他眼耳口鼻、頭髮、身型無樣……
以貌取人的意思是,是根據一個人的外貌去評價其人格,品行。
但樓主係根據佢眾所週知的低劣的人格,來話佢醜陋的外貌,點算以貌取人?

侯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁眼耳口鼻唔靚佢都唔想嘅,
天生嘛,你估佢唔想生到好似劉華咁咩
~遇強愈強~

禁止訪問

引用:咁眼耳口鼻唔靚佢都唔想嘅,天生嘛,你估佢唔

侯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

tonghomama 發表於 15-4-19 14:14
個point 吾系佢個樣, 而係佢嘅惡行,因為佢壞事做貴盡, 所以覺得佢好樣衰, 襯晒佢個吾討好嘅樣。

...
咁樓主的確有話人眼耳口鼻唔靚嘛,而唔係淨講惡行喎,唔通生得靚就可以做衰嘢咩!

~遇強愈強~

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

個樣奸到出汁

首頁

尾頁

跳至