親子旅遊

跳至

首頁
34567...8

尾頁

公爵府

引用:Quote:原帖由 Ksyy1018 於 15-05-23 發表吾

原帖由 ilikethis2005 於 15-05-23 發表
我無睇過bkk果個,因為一開始plan果陣已經睇到有jm介紹由機場去kk open zoo係最方便。

呢個zoo好少人去, ...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:今日黎到芭提雅lu!

請問芭堤芽big c有food court 嗎?即好似曼谷big c 咁有foos court.

大宅

sqq321 發表於 15-6-9 23:55
請問芭堤芽big c有food court 嗎?即好似曼谷big c 咁有foos court.

你可以去Central Festival 的food court, 在B/F, 食物質素都OK,又平。Siam@siam對面的Big C是沒有 food court的,不過個場有好幾間食店都唔錯,不過價錢一定貴過food court

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

hayamama 發表於 15-6-10 08:36
你可以去Central Festival 的food court, 在B/F, 食物質素都OK,又平。Siam@siam對面的Big C是沒有 food co ...
第一次芭堤雅自由行, 唔該晒妳的資料.

大宅

Please pm me the car booking contact, thanks! Any one know the elephant village or elephant park?

男爵府

睇黎好多人去芭堤雅都係住CENTARA GRAND MIRAGE BEACH RESORT,我都BOOK左7月去,我期待呀......

我都係打算DAY ONE落機就去左OPEN ZOO先,我BOOK果間車佢話可以入埋OPEN ZOO,而且仲係可以我地玩夠先走

大宅

可以比包車資料嗎?我7月去芭堤雅,謝!

大宅

請問 OPEN ZOO 有無得抱老虎仔影相?

大宅

回覆 ilikethis2005 的帖子

3 hrs 夠玩嗎? 請 PM 司機資料

大宅

酒店清潔嗎? 我見有 d 人話好舊

侯爵府

引用:睇黎好多人去芭堤雅都係住CENTARA GRAND MI

原帖由 karen_szeman 於 15-06-11 發表
睇黎好多人去芭堤雅都係住CENTARA GRAND MIRAGE BEACH RESORT,我都BOOK左7月去,我期待呀......

我都係打算 ...
可以呀,我都見有人book車入去,但係我簡左自己揸golf車入去,感覺有意思d

侯爵府

引用:回覆 ilikethis2005 的帖子酒店清潔嗎

原帖由 Celia0001 於 15-06-11 發表

酒店清潔嗎? 我見有 d 人話好舊
乾淨丫,1d都唔舊…不過咁多野玩,應該都唔會留房太耐,主要都係沖涼同訓覺。

侯爵府

引用:Please pm me the car booking contact, th

原帖由 jiajia2009 於 15-06-10 發表
Please pm me the car booking contact, thanks! Any one know the elephant village or elephant park?
我都有去騎大象,但真係好熱…個人黎講覺得唔抵玩…

男爵府

我都打算去騎大象,但我見有兩個地方騎大象,一個話大象會落水,入場費平d,另一個就冇落水,反而仲貴d,請問你去邊個?

侯爵府

引用:我都打算去騎大象,但我見有兩個地方騎大象

原帖由 wingtam2910 於 15-06-11 發表
我都打算去騎大象,但我見有兩個地方騎大象,一個話大象會落水,入場費平d,另一個就冇落水,反而仲貴d,請 ...
我去落水果個,其實只係有個湖仔落去行一個圈,其餘時間都係陸地。

坐成粒鐘,好曬…真係要諗諗!

大宅

回覆:ilikethis2005 的帖子

我想問小朋友3歲半啱玩嗎?

侯爵府

引用:我想問小朋友3歲半啱玩嗎?

原帖由 Celia0001 於 15-06-11 發表
我想問小朋友3歲半啱玩嗎?
邊樣?

大宅

回覆:ilikethis2005 的帖子

酒店水上樂園,適合3歳小朋友玩嗎?

大宅

認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Celia0001+於+15-06-11+發表

原帖由 ilikethis2005 於 15-06-11 發表
乾淨丫,1d都唔舊…不過咁多野玩,應該都唔會留房太耐,主要都係沖涼同訓覺。

...
請問你住咩房型呀?想住Family room,但係又無浴缸?仲有你訂幾$一晚?Thanks

侯爵府

引用:Quote:原帖由 ilikethis2005 於 15-06-11

原帖由 TOTORO^^^ 於 15-06-12 發表
請問你住咩房型呀?想住Family room,但係又無浴缸?仲有你訂幾$一晚?Thanks

...
Deluxe ocean facing

1200蚊1晚

首頁
34567...8

尾頁

跳至