自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

伯爵府

回覆:遲多三秒, 我可能永遠失去我個囡!

睇住d 小朋友前,第一件事係要睇住個老公。你老公應該會檢討了。

By the way,,, 咁早邊個mall 有得行?

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

掛住打機,打到老豆姓乜都唔知

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:話說我地今朝一早去左行mall, 行到倦就去fo

原帖由 大眼的Dog 於 15-06-22 發表
話說我地今朝一早去左行mall, 行到倦就去foodcourt搵野食. 我地買好左果汁就搵位坐. 細b係bb車訓左, 所以 ...
好彩你見到個女……但你老公真係要接受教育……

大宅

子爵府

男人都是這樣, 好彩無事, 提醒左我, 下次我都係自己睇住BB 放心D

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

好彩冇事

男爵府

大眼的Dog 發表於 15-6-22 08:58
話說我地今朝一早去左行mall, 行到倦就去foodcourt搵野食. 我地買好左果汁就搵位坐. 細b係bb車訓左, 所以 ...
下次拖埋大女去睇有咩啱食, 睇啱叫妳老公去買同去拎, 呢D"重任"最多都係買錯嘢食, 交比佢做啱d, 睇細路呢類"粗重"嘢, 真係要自己嚟!

男爵府

Angel_Rose 發表於 15-6-22 10:58
SORRY,我睇NG明E句
"老公知我返到來所以掉低細b去追個女. 咁我即時望向佢地張桌, 但見到老公仍坐係度背住我 ...
我理解係樓主"以為"佢"老公知我返到來所以掉低細b去追個女",事實唔係,事實佢老公仍坐係度, 冇人追緊亞女。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

明白你心情, 好彩無事

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:話說我地今朝一早去左行mall, 行到倦就去fo

原帖由 大眼的Dog 於 15-06-22 發表
我琴晚同仔係牀度,佢係我身後跌落牀,頭撞地個隻,我老公都話我啦。

珍珠宮

iLoveBBW 發表於 15-6-22 11:21
我理解係樓主"以為"佢"老公知我返到來所以掉低細b去追個女",事實唔係,事實佢老公仍坐係度, 冇人追緊亞女 ...
哦,明白了~
謝謝你~

子爵府

我一定會望實個囡...唔比佢離開自己視線

男爵府

罰款及罸同女出街時無得打機。

男爵府

男人係揍小朋友放面完全係靠唔住....

大宅

明白您 啲c6打機打到咁真係激死

伯爵府

如果係我應該會火到一手炒佢部機落地外加 18 代粗口,大人大姐咩係重要咩係娛樂都分唔到不如去死
優悠在澳洲

子爵府

引用:比我會即場鬧小朋友,太細個唔識講道理,係

原帖由 Wakamama 於 15-06-22 發表
比我會即場鬧小朋友,太細個唔識講道理,係鬧過知驚下次先唔會自己走左去。

樓主先生當然有錯,但教導小朋 ...
我當時一捉番住佢時其實有鬧佢做乜自己一個走左去,但唔係大丙既. 因為其實個心仲離緊. 不過鬧女係返埋老公桌前!

一埋到桌我只係記得要鬧老公 我係老公面前算半刻意地慈母上身, 俾佢聽我同個囡講媽媽有幾咁愛佢幾咁唔可以失去佢, 反差c 6幾咁唔上心, 等佢內久多兩錢.

子爵府

引用:Quote:大眼的Dog 發表於 15-6-22 08:58 話

原帖由 edea 於 15-06-22 發表
冇錯小朋友真係要小心睇實, 掛住打手機冇睇住個女真係好唔岩!
我地就係唔係香港. 美國好多新聞, 女仔唔見就一世人間蒸發. 真係好恐怖架!

edea    發表於 15-6-22 12:03

子爵府

引用:睇住d 小朋友前,第一件事係要睇住個老公。

原帖由 Bcjb 於 15-06-22 發表
睇住d 小朋友前,第一件事係要睇住個老公。你老公應該會檢討了。

By the way,,, 咁早邊個mall 有得行?
我地係美國..

伯爵府

男人5可靠
誰也不懂誰

首頁
34567...11

尾頁

跳至