網購天地

跳至

首頁
34567...8

尾頁

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:最近好多jm想我pm謝生電話,但我本人無用佢

原帖由 Obe2009 於 15-09-06 發表

最近好多jm想我pm謝生電話,但我本人無用佢,只係曾經見有jm ...
原來有師傅可以做安裝架,咁淘傢俬就唔使擔心喎。
但大型傢俬唔止一人安裝架,到時係點計?

大宅

我以為係淘個師傅係大陸專門落嚟做安裝

侯爵府

引用:我以為係淘個師傅係大陸專門落嚟做安裝

原帖由 墨衣 於 15-10-15 發表
我以為係淘個師傅係大陸專門落嚟做安裝

公爵府

畀面勳章

引用:謝生、金牌我都沒用過,之前淘傢俱找到一位

原帖由 vicchow 於 15-09-15 發表
謝生、金牌我都沒用過,之前淘傢俱找到一位黃師傅,收費很便宜,沒有交通費等額外收費,只是要就佢時間,因 ...
你間集運會唔會送上樓, 一個女人仔都唔知點搬

複式洋房

引用:我亦有介紹謝生給 bk jm,雖然他不是相中那

原帖由 pauline_c 於 15-09-18 發表
我亦有介紹謝生給 bk jm,雖然他不是相中那位謝生,但手工很好,有禮,有交帶。收費我不太清楚,要查詢謝生 ...
Pls pm contact.thx

男爵府

dongdongwong 發表於 15-9-15 19:55
這是謝生幫我裝傢俬組件搬樓梯原來是佢強項我住村屋四件大型傢俬不用二小時已經裝好最最最重要好就住我的裝 ...
JM, 我請問下您, 您淘傢俬, 如何提防木有虫? 或有冇什麼下單可提店主做??
謝謝.

複式洋房

回覆:淘寶傢俬組裝

可以給我師資嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由+卓玲BB+於+15-09-25+發表謝生

原帖由 dongdongwong 於 15-09-25 發表
補多小小相
二個師傅我都用過何生好快送貨如果件貨一到香港第二日就送貨好交帶冋好大力
謝生幫我搬屋拑野超 ...
Jm 即係妳直接集運去何生到佢再送比妳?

另外請給幾位司傅資料我,麻煩晒

別墅

係咪直接集運去何生到佢再運送比我地, 唔洗自己搬?

另外請給幾位司傅資料我,麻煩晒

子爵府

畀面勳章

我淘6尺趟門衣櫃,何生話唔裝,黃生收 $600, 好貴,真係咁難裝??

大宅

hello.  我黎緊都準備淘傢私,但因為住村屋要上午層樓梯,可以pm 黃生資料比我嗎?thanks!!!

大宅

謝生、金牌我都沒用過,之前淘傢俱找到一位黃師傅,收費很便宜,沒有交通費等額外收費,只是要就佢時間,因 ...
可PM黃師傅資料比我嗎?thx

珍珠宮

即係淘寶搵香港人上門安裝?

男爵府

vicchow 發表於 15-9-15 17:29

可以pm黃cf電話比我嗎?

男爵府

333s 發表於 15-10-14 08:59
黃揮秦安裝維修公司本公司承接各種窗簾安裝、燈飾安裝、傢俱安裝及其他家居維修,持有合資格工人註冊証及 ...

大宅

vicchow 發表於 15-9-15 17:29
唔該可唔可以PM個師傅電話俾我,THANKS

男爵府

Lmilky 發表於 15-9-17 12:24
我想淘床呀,整真怕送到落黎會爛晒,有無經驗jm淘過床,點運同點安裝?無買過呀!謝謝

...
增益集運廣東惠州到香港專線 到住宅 http://shop114885592.taobao.com/
增益集運,首重15元續重4.5元, 送住宅HK$30元附加費到付,重型大貨仲有得平d, 超過30kg免首重,
增益集運專車配送:80公斤開始可以做大貨專線,今發明到住宅,送上樓送上門 .

有JM用過,話包括沙發床成280公斤體積重, 增益集運送到上門OK 服務好好
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14382828&extra=page%3D1
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14485024&extra=page%3D2
有JM用過用增益集運,話淘左180kgs,有電視櫃,兩個鞋櫃,梳妝枱連凳,連身鏡同嗰啲布鞋架同衣櫃,仲有啲牆架之類的,用增益,好平同好好交帶。
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15234880&extra=page%3D2&page=1

====

香港集運 | 港人經營 http://shop66769522.taobao.com :可代驗收, 傢俬、重貨、大件貨等 , 送上樓, 唔使住宅附加費.

=====

有JM淘成屋燈 , led燈管,賣家發貨時用木箱pack好,用晉越集運送住宅
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15527202&extra=page%3D1
晉越集運 http://jyjyhk.taobao.com/shop/vi ... number_id=181820661

複式洋房

可否PM电话号码給我,唔该

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Obe2009+於+15-09-06+發表最

原帖由 dongdongwong 於 15-09-15 發表
這是謝生幫我裝傢俬組件搬樓梯原來是佢強項我住村屋四件大型傢俬不用二小時已經裝好最最最重要好就住我的裝 ...
可否PM謝生联络資料給我,謝謝

侯爵府

各位jm想要cfu資料請直接pm有關jm,唔好响呢個帖覆話“請pm”,以免版主封帖,唔該!

首頁
34567...8

尾頁

跳至