親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

技安 發表於 16-4-8 00:35
有架! 我上次去檳城的司機介紹左佢朋友俾我識, 佢係專做吉隆坡包車, 你有需要我可以PM個電話俾你, 佢用中文 ...

我八月初會到吉隆坡玩,二大一小,請PM包車資料給我,謝謝!

洋房

030608 發表於 16-4-7 19:58
上年暑價包車一日價為馬幣550(十人車),人少細車要問佢
可以考慮以下地方,揀有興趣嘅

我八月初會到吉隆坡玩,二大一小,請PM包車資料給我,謝謝!

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 sumyisumyau 的帖子

想問係app收訊息定電話收?中港雙號卡number ok?

公爵府

親子王國15週年勳章

在Ctrip 買了sunway 票,幾耐才收到電話sms? App 內的訂單有編號,用訂單編號已ok?

公爵府

親子王國15週年勳章

已收到thanks

子爵府

回覆:2016暑假吉隆坡之旅

刚從吉隆坡回來,超推介蠟染藝術,Rm15 填出自信,好抵玩!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:回覆 sumyisumyau 的帖子在Ctrip 買了sunwa

原帖由 BBG1 於 16-08-02 發表

在Ctrip 買了sunway 票,幾耐才收到電話sms? App 內的訂單有編號,用訂單編號已o ...
請問可以輸入香港身份證號碼和香港電話嗎 我入了但顯示不正確

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 火人 的帖子

一定要大陸號碼,佢地會call back confirm.

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 技安 的帖子

邊樹來?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:回覆 火人 的帖子一定要大陸號碼,佢地會ca

原帖由 BBG1 於 16-08-06 發表
回覆 火人 的帖子

一定要大陸號碼,佢地會call back confirm.
咁id no.呢?我見入香港id no.佢話唔正確 thanks

子爵府

引用:回覆 技安 的帖子邊樹來?

原帖由 BBG1 於 16-08-06 發表
回覆 技安 的帖子

邊樹來?
Kompleks Budaya Kraf - 旅遊參觀資訊

◆地址︰Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Seksyen 63, Jalan Conlay, 50450 Kuala Lumpur.

◆電話︰(603)2162-7533

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 火人 的帖子

我入護照號碼,,佢地會call u 問乜護照,我講香港便ok

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

月中去,包車司機都話而家吉隆坡用uber多

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

我地由沙巴過去,今次無咩特別,會去法國村、kidzania, 科學館

大宅

回覆:2016暑假吉隆坡之旅

坐的士容易嗎?
接機我係淘寶訂

男爵府

好媽媽勳章

我們都4大1小(11歲) ,想訂酒店,有沒有推介? 2老人家,主要行,食,交通方便,如近星光大道,先謝謝! 不過是否吉隆坡酒店,不設退款?

侯爵府

引用:我們都4大1小(11歲) ,想訂酒店,有沒有推介

原帖由 PEGGY0529 於 16-08-11 發表
我們都4大1小(11歲) ,想訂酒店,有沒有推介? 2老人家,主要行,食,交通方便,如近星光大道,先謝謝! 不過是否吉 ...
建議可以去ctrip網睇, d價錢都幾抵, 同埋我見大多都係限期前免費取消

大宅

引用:Quote:bbyl 發表於 15-9-26 00:33 認同,AA

原帖由 MissMaMa 於 15-09-26 發表
哈哈,我上年就係因為平,所以買左張單程今年暑假去gold coast,機票+稅三大一小係$5400,買的時候都未研究 ...
Ms.MaMa,有冇開goldcoast forum吖,我有興趣喎!!

q**p

子爵府

引用:我們都4大1小(11歲) ,想訂酒店,有沒有推介

原帖由 PEGGY0529 於 16-08-11 發表
我們都4大1小(11歲) ,想訂酒店,有沒有推介? 2老人家,主要行,食,交通方便,如近星光大道,先謝謝! 不過是否吉 ...
我剛住完The KL Journal , 位置好好!隔一條馬路就係PAVILION 和lot 10, 行5mins 到阿羅街

酒店出門口右邊有7-11 , 找换店,經過M記直行就係阿羅街,
左邊直行20mins 係雙子塔

男爵府

技安 發表於 16-8-12 11:14
我剛住完The KL Journal , 位置好好!隔一條馬路就係PAVILION 和lot 10, 行5mins 到阿羅街

酒店出門口右邊 ...

多謝分享!

首頁

尾頁

跳至