影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:《我的少女時代》堅正,比預期更好~

剛發現千尋有得睇,可以重温。但最衰無得 download

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:剛發現千尋有得睇,可以重温。但最衰無得+d

原帖由 dorchiu 於 16-01-02 發表
剛發現千尋有得睇,可以重温。但最衰無得 download
真係?

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+dorchiu+於+16-01-02+發表剛

原帖由 ccdccl 於 16-01-02 發表
真係?
我試過,睇到

ccdccl    發表於 16-1-2 15:12

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 dorchiu 於 16-01-02 發表剛

原帖由 ccdccl 於 16-01-02 發表
真係?
我都睇左,好睇0!

伯爵府

回覆 felixthemom 的帖子

千尋可否線上看or 一定要download先睇到?

水晶宮

畀面勳章

引用:回覆+felixthemom+的帖子千尋可否線上看or+

原帖由 cheuklokmom 於 16-01-02 發表

千尋可否線上看or 一定要download先睇到?
而家個source 只可線上睇,冇得download

伯爵府

I cannot線上睇, need to download, why ?

水晶宮

畀面勳章

引用:回覆+felixthemom+的帖子I+cannot線上睇,+n

I cannot線上睇, need to download, why ?
我dl唔到喎,你可以dl來睇咪仲好

伯爵府

引用:回覆 felixthemom 的帖子I cannot線上睇, n

咁神奇,仲好有得 dl

男爵府

回覆:《我的少女時代》堅正,比預期更好~

你地覺得邊個位令你喊得最勁?

大宅

回覆:mami42 的帖子

我在dailymotion 睇, 最感動也是真心在天台落雨那一幕 and 大真心和大太宇重遇那段。很喜歡由大真心買不到演唱會那段開始再看(已loop 了幾次只睇這段, 真係有d crazy)。我並不是後生,也是四大天王那年代,睇完這套片後覺得言承旭好靚仔,我沒有看過流星花園, 於是唸住睇吓,但睇咗少少就放棄。最後煲咗一次就想賴著妳,好sweet 呀😍

伯爵府

引用:我在dailymotion 睇, 最感動也是真心在天台

原帖由 kmsiu 於 16-01-04 發表
我在dailymotion 睇, 最感動也是真心在天台落雨那一幕 and 大真心和大太宇重遇那段。很喜歡由大真心買不到 ...
me too. 睇左少少流星花園,無字幕放棄左,不過當年 Gary 真係好 fit

伯爵府

點樣可以線上睇, 有冇link, 可否教吓我, thx

水晶宮

畀面勳章

引用:回覆+felixthemom+的帖子點樣可以線上睇,+

原帖由 cheuklokmom 於 16-01-05 發表

點樣可以線上睇, 有冇link, 可否教吓我, thx
你有冇裝"千尋影視"個app?入去search到之後一㩒就睇到喎

伯爵府

Okay, let me try, thank you so much !

水晶宮

畀面勳章

引用:回覆+felixthemom+的帖子Okay,+let+me+try,

原帖由 cheuklokmom 於 16-01-05 發表

Okay, let me try, thank you so much !
You are welcome

大宅

引用:我在dailymotion+睇,+最感動也是真心在天台

原帖由 kmsiu 於 16-01-04 發表
我在dailymotion 睇, 最感動也是真心在天台落雨那一幕 and 大真心和大太宇重遇那段。很喜歡由大真心買不到 ...
我也是很喜歡男女主角長大後重遇那一段,又係係dailymotion l翻睇呢段左好多次,每次聽到佢地講「好久不見」都喊左出嚟其實後生版的兩個都做得好好,好感人,但唔知點解淨係睇想陳喬恩同言承旭,當然仲有劉德華

大宅

引用:Quote:原帖由+kmsiu+於+16-01-04+發表我在d

原帖由 solamlam 於 16-01-08 發表
我也是很喜歡男女主角長大後重遇那一段,又係係dailymotion l翻睇呢段左好多次,每次聽到佢地講「好久不見 ...
言承旭細細聲講那句\"好久不見\",好溫柔啊!

mgtoalice    發表於 16-1-9 12:36

男爵府

想生BB熱投 BK Milk勳章 畀面勳章

好睇!

男爵府

睇完我的少女時代, 感覺似談了一場戀愛.

我自己都鐘重言承旭, 但最尾果幕, 我都想佢地變返中學時, 回味一番.
王大陸吸引過言

首頁

尾頁

跳至