婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

chunghauming 發表於 15-10-5 16:20
佢請我都唔住呀 ....佢地屋企冇地方....之前係個度留夜一晚都要同叔仔一間房..我同c6 訓3 呎既上床....姑9 ...

果然成家都係有問題嘅,好在你男朋友冇學佢哋咁咋

別墅

回覆:男家一家都係怪物姑奶99最叻搞屎棍

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=10443&id=100001328316511&ref=fbx_album

男爵府

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

大宅

大宅

大宅

你同我個境況都幾似,不過你嚴重d
我62無反工既,99又係無反過工咁制,日日都打麻雀,姑9就番下d part time 咁,有hi野,成日去廁所去成2粒鐘

別墅

別墅

回覆:fid=534- 男家一家都係怪物姑奶99最叻搞屎棍

禁止訪問

引用:大家唔洗太認真去諗呢D故事係真係假,真假都

複式洋房

引用:Quote:原帖由 方方媽媽 於 15-10-05 發表大

原帖由 肥妹心 於 15-10-06 發表
真假故事無所謂反而故事內容係 咪吸引有冇(矛盾)先係重點?唔係覺有矛盾先令人質疑真假嗎?
haha咁都比你睇得出係新手....我忍左好耐架喇....同身邊人分享都好似唔太好咁....咪上黎打下呻下.....如果覺亂真係唔好意思

複式洋房

引用:你同我個境況都幾似,不過你嚴重d我62無反

原帖由 KIMBERLEY0902 於 15-10-06 發表
你同我個境況都幾似,不過你嚴重d
我62無反工既,99又係無反過工咁制,日日都打麻雀,姑9就番下d p ...
我62都間日有take 野...成日take 完野係佢屋人企發癲
我99都係中意打麻雀....

大宅

別墅

引用:Quote:原帖由 KIMBERLEY0902 於 15-10-06

原帖由 chunghauming 於 15-10-06 發表
我62都間日有take 野...成日take 完野係佢屋人企發癲
我99都係中意打麻雀....
追哂咁多page ...咁既愛登士家庭。。
真係難能可貴。

大宅

回覆:ankiso 的帖子

好彩你老公出於污泥而不染咋

[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

複式洋房

臨近結婚日子姑9同99就成日車輪轉咁打比c6問有冇野幫手仲有咩未搞掂....基本上搞掂好哂佢地先問....不過我都冇指意過佢地幫d 咩手.....
到前一晚上頭....c6就照傳統返男家個邊食飯同上頭....個餐飯同湯丸都係由d 街方婆婆煮而唔係99煮....聽我老公事後講返62係響佢地開左飯之後先返....個鼻仲有d 白色粉沫....個人痴痴呆呆.....c6 因為有其他街方婆婆係度就扮睇唔到唔出聲....
但到左夜晚凌晨3 點c6訓訓下聽到99 係度打62心口....同62鬧交...仲扯爛左99 件睡衣.... c6 即刻拖佢去廚房度叫佢冷靜下....
62: 你個pk仔小心比雷公劈呀...打老豆...你都係靠你外母先結得成婚咋....你入\'聚\' 佢地啦....叫你比幾千蚊我係度推3 推4 .....
c6:乜你唔係叫呀xx uncle 借左兩萬蚊咩....你話我地冇錢結婚問佢地借架麻
(uncle 打比c6 話62問佢借2萬蚊...因為我地唔夠錢結婚....實質係62借d 意問人借錢點知uncle知62講大話所以冇借比佢)
62聽到即刻收哂聲....入左次所洗面

別墅

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=10443&id=100001328316511&ref=fbx_album

大宅

引用:Quote:原帖由 klvisbaba 於 15-10-05 發表

原帖由 chunghauming 於 15-10-05 發表
c6 自從同佢地冷戰後覺得好舒服....連佢自己都開口話脫苦海
呢個時勢..九龍區落訂每圍$1000..
仲要落35圍就ok..淨低既尾數可以look卡...
借問樓主o係邊度擺酒!?

樓主C6得23歲...即係讀書多做野唔耐..又或者係做野耐讀書唔多..
每個月俾4千屋企..去北海道旅行2萬..
又俾99屈左1萬...
平時過時過節得閒買下電器呢度幾千果度又話幾千...
想問下你C6點解咁勁咁快儲到15萬既??
堅勁...
同埋你擺50圍.....15萬又真係攪得掂??
好神奇阿..
我當年擺15圍都係洗左15萬...仲要俾40%訂..
仲要得1圍走盞...你間酒樓真係要介紹下俾d jm知有個咁正既地方丫

大宅

引用:Quote:原帖由 chunghauming 於 15-10-05 發

原帖由 rinko_wing 於 15-10-07 發表
呢個時勢..九龍區落訂每圍$1000..
仲要落35圍就ok..淨低既尾數可以look卡...
借問樓主o係邊度擺酒!?
我都聽到樓主話姑9廿歲頭,即佢c6應該都咁上下年紀,但已經有十幾萬積蓄

別墅

引用:臨近結婚日子姑9同99就成日車輪轉咁打比c6

原帖由 chunghauming 於 15-10-06 發表
臨近結婚日子姑9同99就成日車輪轉咁打比c6問有冇野幫手仲有咩未搞掂....基本上搞掂好哂佢地先問....不過我 ...
男家個幾條友都喪既
樓主你以後都咪鬼事理佢地啦
佢地死佢地賤,搞屎棍

同46開開心心一家幾口平平安安生活好過

任性媽媽與固執仔仔

首頁

尾頁

跳至