自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我投民主黨(新界東)

大宅

原文章由 嗅屎忽 於 08-9-8 00:28 發表
我都投咗,但有少少唔開心,事源係咁嘅...
當我蓋印嘅時候,好大力咁印落去,點知印到一"pet"嘢,連個"剔"號都睇唔到,直頭一個大黑點咁,我驚點票果啲人睇唔到,所以響則邊輕輕力印多次,出到去投票站出面同咗老公講,佢話咁樣會作廢票, ...

你都盡咗你嘅責任,唔駛唔開心架,況且梁家傑必定當選,至於李華明,雖然同陶君行爭緊個位,但我諗佢勝算稍高,不過,就算俾陶君行得咗,都唔係壞事

男爵府

原文章由 CBBCBB 於 08-9-8 00:41 發表

你都盡咗你嘅責任,唔駛唔開心架,況且梁家傑必定當選,至於李華明,雖然同陶君行爭緊個位,但我諗佢勝算稍高,不過,就算俾陶君行得咗,都唔係壞事 ...

乜原來真係會作廢架!? 前排我響藍田見到梁家傑親身拉票,我老公仲同佢握手,我仲同佢講誓要撐佢,有啲覺得對佢唔住,雖然電視講話佢勝算高,同學你話齋佢個位都坐梗!!

我都唔清楚陶君行係咩黨咩派幫邊個,不過學你話齋如果佢當選都應該唔係壞事嘅...同埋我都覺得明幫你勝算稍高。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

原文章由 嗅屎忽 於 08-9-8 00:58 發表

乜原來真係會作廢架!? 前排我響藍田見到梁家傑親身拉票,我老公仲同佢握手,我仲同佢講誓要撐佢,有啲覺得對佢唔住,雖然電視講話佢勝算高,同學你話齋佢個位都坐梗!!

我都唔清楚陶君行係咩黨咩派幫邊個,不過學你話齋如果佢 ...

唔駛擔心,如果冇印出界,選票應該有效。
至於陶君行,佢屬社民連,即毓民同長毛嘅黨友,絕對靠得住!

男爵府

原文章由 CBBCBB 於 08-9-8 01:15 發表

唔駛擔心,如果冇印出界,選票應該有效。
至於陶君行,佢屬社民連,即毓民同長毛嘅黨友,絕對靠得住!

早知投陶君行,雖然多我1票佢都唔會當選,不過我個心支持社民連嘅長毛、毓民多啲...
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

洋房

民殘聯成班都係食屎狗,禍港殃民

首頁

尾頁

跳至