跳至

首頁
34567...33

尾頁

大宅

原文章由 小QB 於 08-10-22 17:39 發表

唔會架, 二人房好舒服,唔會驚悶架,
我間房對面係六人房黎架, 係呀, 一定會D媽媽驚熱呀,
熄左冷氣又熱到死呀~

係勁熱ar,所以我諗住下次生一定揀2人房,我見價錢都唔係爭太多...係呢你個b出世幾磅ar??同埋你係開刀定係順產ga??,我個仔因為個頭太大所以臨時決定開刀ga,佢出世有8磅2...

大宅

原文章由 孫夫人 於 08-10-22 21:10 發表

係勁熱ar,所以我諗住下次生一定揀2人房,我見價錢都唔係爭太多...係呢你個b出世幾磅ar??同埋你係開刀定係順產ga??,我個仔因為個頭太大所以臨時決定開刀ga,佢出世有8磅2... ...

係呀, 我個囡囡出世 6磅11安士呀, 我本來想順產架,催生唔成功要開刀呀

大宅

不如我地又攪gathering, 有無人有興趣呀?

複式洋房

回覆 #83 小QB 的文章

好有興趣,我地一定要聚o下,傾o下bb經!

複式洋房

原文章由 孫夫人 於 08-10-22 21:10 發表

係勁熱ar,所以我諗住下次生一定揀2人房,我見價錢都唔係爭太多...係呢你個b出世幾磅ar??同埋你係開刀定係順產ga??,我個仔因為個頭太大所以臨時決定開刀ga,佢出世有8磅2... ...

有 8磅2呀..我個女, 得6磅6, 你個仔, 差唔多, 重佢2磅呀,你囝囝而家幾高呀?

我係順產架, 痛左十幾個鐘...醫生原本都要我臨時開刀, 佢話比多2 hrs 我試,唔得,就要開刀...好在最後順產咋.

複式洋房

原文章由 小QB 於 08-10-23 12:40 發表

yeah..有興趣呀,我想左好耐啦.

大宅

原文章由 小QB 於 08-10-22 21:39 發表

係呀, 我個囡囡出世 6磅11安士呀, 我本來想順產架,催生唔成功要開刀呀

我冇催生ar,因為我已經見紅又穿水,但冇痛,所以老公同我ar媽都係開刀安全d wor,所以我係冇經歷過任何痛ga,咁你即係唔用催生水ar,痛唔痛ar???

大宅

原文章由 yoyokim 於 08-10-23 17:22 發表

有 8磅2呀..我個女, 得6磅6, 你個仔, 差唔多, 重佢2磅呀,你囝囝而家幾高呀?

我係順產架, 痛左十幾個鐘...醫生原本都要我臨時開刀, 佢話比多2 hrs 我試,唔得,就要開刀...好在最後順產咋. ...

佢而家有18磅,高就有67cm,你呢???

你又係喺法國生ga??你幾號床ar???我係3165
原本我e生一路都同我講話可以順產ga,生前一日檢查都ok ga,不過第2朝1早就見紅又穿水,ar仔過頭又大wor仲未落晒同埋我原全冇痛,所以臨時決定開刀...

大宅

原文章由 小QB 於 08-10-23 12:40 發表

好ar,冇問題ar可以交流吓d揍仔經...

大宅

原文章由 孫夫人 於 08-10-23 17:27 發表

我冇催生ar,因為我已經見紅又穿水,但冇痛,所以老公同我ar媽都係開刀安全d wor,所以我係冇經歷過任何痛ga,咁你即係唔用催生水ar,痛唔痛ar???

催生落左兩粒藥, 都無痛過呀~
之後第二朝落催生水呀?痛左半個鐘啦,
羊水穿了發現胎水仲開始濁喇之後先緊急開刀呀

大宅

不如11月9號呀? 星期日下午? 得唔得呀?
小QB ----2A1B

複式洋房

回覆 #91 小QB 的文章

11月9號我Okay wor, 小QB

大宅

妳地有無好提意去邊到 tea呀?

大宅

11月9日( 星期日)下午

EvakwokMama ----- ?A1B
pwb-------2A1B

大宅

尖沙咀?地方要諗諗......

複式洋房

原文章由 孫夫人 於 08-10-23 17:32 發表

佢而家有18磅,高就有67cm,你呢???

你又係喺法國生ga??你幾號床ar???我係3165
原本我e生一路都同我講話可以順產ga,生前一日檢查都ok ga,不過第2朝1早就見紅又穿水,ar仔過頭又大wor仲未落晒同埋我原全冇痛,所以臨 ...

我係嘉諾撒生架. 我就見紅, 痛左一晚, 醫生早上同我穿水. e...你無痛喎, 就開刀, 都抵d呀, 有好多, 痛到癲左, 先話要再開刀, 真係會想 .

我個女, 而家得 14.3磅, 62 cm 高咋, 好細粒咋...

佢應該係遺傳左我, 好細粒啦

複式洋房

小qb, 你真好, 定個日子出來

11月9日( 星期日)下午

EvakwokMama ----- ?A1B
pwb-------2A1B
yoyokim-----2A1B

複式洋房

原文章由 pwb 於 08-10-24 13:46 發表
尖沙咀?地方要諗諗......

TST 都係好好既選擇, 食 tea? 定約去個公園野餐 ?

洋房

[quote]原文章由 yoyokim 於 08-9-30 14:42 發表
Hello, yoyo kim ,

你 B囡同我B囡頭髮一樣咁多.......Ha ha ha .

BB foxwife

複式洋房

原文章由 BBfoxwife 於 08-10-24 16:20 發表
[quote]原文章由 yoyokim 於 08-9-30 14:42 發表
Hello, yoyo kim ,

你 B囡同我B囡頭髮一樣咁多.......Ha ha ha .

BB foxwife

哇哈哈, 大家都係怒髮衝冠呀, 你女女幾時出世架?

[ 本文章最後由 yoyokim 於 08-10-24 16:57 編輯 ]

首頁
34567...33

尾頁

跳至