自由報料

跳至

首頁
34567...12

尾頁

禁止訪問

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Charlotte_mom 的帖子

獨木舟小朋友試左,幾好玩,最尾果日仲由教練帶隊扒去吾知邊個島,玩完4日仲有d乜章物章(吾記得個名),今年想俾佢試風帆,體能需求大d,係咪因為要企係度同好用力咁搖個帆呢?

子爵府

引用:我今年打算報幼兒籃球體適能班同跆拳道,放

原帖由 ywsha2013 於 16-04-15 發表
我今年打算報幼兒籃球體適能班同跆拳道,放哂d電去
邊度有藍球學?

子爵府

引用:Quote:Charlotte_mom 發表於 16-4-15 20:02

原帖由 meimei342 於 16-04-16 發表
貴嗎?
好平,好似$150=10堂,連埋t shirt

子爵府

引用:續間睇, 大把野玩我JOIN過:欖總劍撃風帆獨

原帖由 Charlotte_mom 於 16-04-14 發表

續間睇, 大把野玩
劍擊好玩嗎?

子爵府

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bb女女 發表於 16-4-15 23:45
邊度上堂

網頁有

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yuensiu 發表於 16-4-16 00:00
獨木舟同風帆我老公以前玩過話好好玩,可惜阿囝未夠歲數,要下年先報得

...

鐘意嘅會好鐘意。我仔係每年暑假玩幾次,不過年年都要玩。
唔鐘意就好唔鐘意,同學仔一反艇完,下次話唔去

王國長老

meimei342 發表於 16-4-16 00:16
貴嗎?

未玩過,應該唔會貴,因為有政府資助,去網頁睇睇丫

王國長老

koller 發表於 16-4-16 00:17
獨木舟小朋友試左,幾好玩,最尾果日仲由教練帶隊扒去吾知邊個島,玩完4日仲有d乜章物章(吾記得個名 ...

哎呀竟然真係有人有興趣
獨木舟你玩過都知,熱身完兩人擡一隻艇就可以落水。滑浪風帆同風帆都要砌,淨係豎起張帆都生水生汗。而且一隻艇唔係兩個人擡,係幾個。控制個帆的確要用全身氣力。玩完已經無晒電,仲要拆、洗、擺,都幾係架!大個d好d

王國長老

scyu88 發表於 16-4-16 00:28
劍擊好玩嗎?

都幾好玩架,體力要求唔高,又係冷氣地方,我仔舊年不過開學就無再玩了。當暑假試新野lor,又唔貴。我仔有同學玩到入校隊喇

王國長老

睇返自己d回覆,原來唔覺唔覺,兩隻馬騮試左咁多野(好似我好pro咁其實我只係接送員)。其實好多都無繼續認真學,不過當暑假放玩電lor,佢地學校6月中已經等放假咁滯,成兩個半月唔搵野做真係生冬菇

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 Joycecls 於 16-04-15 發表請

原帖由 yuensiu 於 16-04-15 發表
我地屯門區ymca,東華三院,ywca都有全日。青協就得半日。
上年我囝返ymca返得好開心,新年,復活節都去託管 ...
係forv幾歲嫁?

大宅

BK Milk勳章

引用:回覆 halookmama 的帖子我收到呢個,聯絡電

原帖由 WB1115 於 16-04-15 發表
回覆 halookmama 的帖子

我收到呢個,聯絡電話:9036 9017
請問知道邊區同咩機構?

大宅

回覆:威大嬸 的帖子

收藏先,Thx

侯爵府

回覆:yuensiu 的帖子

想問呢間係邊間 有冇電話唔該

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由+NGGIGI8881+於+16-04-15+發表

原帖由 kayeea 於 16-04-15 發表
我都想知道
http://www.ymca.org.hk/zh-hant/activity/search?code=&center=15&month=7&year=2016&type=All&teaching_language=All&title=
屯門ymca
好似早報名有優惠,詳情可打去該中心問問

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由+kayeea+於+16-04-15+發表我都

原帖由 katrinapoon 於 16-04-16 發表
http://www.ymca.org.hk/zh-hant/activity/search?code=&center=15&month=7&year=2016&type=All&teaching_l ...
http://tmc.ymca.org.hk/?locale=zh-HK
電話: 24506667

大宅

tinaleung 發表於 16-4-15 23:18
睇唔到第一幅圖,可否重post
呢幅?

大宅

引用:Quote:原帖由 tinaleung 於 16-04-15 發表

原帖由 yuensiu 於 16-04-15 發表
我頭先報左名了,全日(30日)早報有折,折左$5130
你個間係邊?同埋咩機構?好有興趣呀!

首頁
34567...12

尾頁

跳至