自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:都市人5用facebook

我老公,從來無fb,只用whatsapp

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我老公有fb, 用黎打機用。

別墅

我最怕用facebook,成日有人d遊戲叫我比life

公爵府

回覆:都市人5用facebook?

有咩問題?我覺得唔奇喎

伯爵府

引用:如題,想問會有人男士(3張多D,身居要職、

原帖由 huenyi 於 16-04-15 發表
如題,想問會有人男士(3張多D,身居要職、大機構工作)真係日常5會用facebook咩(係連脹户刀冇)?以我所知還有 ...
有。識一個某上市公司CEO,無FB.

禁止訪問

回覆:huenyi 的帖子

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我同老婆ㄧ直都無FB ,有什麼出奇~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

係,識好多。有a/c但唔用

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:如題,想問會有人男士(3張多D,身居要職、

原帖由 huenyi 於 16-04-15 發表
如題,想問會有人男士(3張多D,身居要職、大機構工作)真係日常5會用facebook咩(係連脹户刀冇)?以我所知還有 ...
好多人都轉用其他分享平台,高層更加唔想别人知佢私生活……

侯爵府

唔出奇,我識人係咁

首頁

尾頁

跳至