夫婦情感

跳至

首頁
34567...41

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

朝早去九龍城食早餐,兩條粉友扮蔡san行街市....
c6企响魚檔前:e,d魚好新鮮呀...買d咯
肥妹:係噃...頭先你柯督k夠新鮮咯,又買d吖
c6:乜你咁核突架...roll緊機架
魚檔亞姐即刻周圍望搵鏡頭....
肥妹:呀...不如帶大家過果邊睇下
c6:好呀...cut!
講完好快咁行出街市...
肥妹:唔好望呀...定d呀唔好跑...
c6:係咪呢,玩到咁大
肥妹:咩呀..係你自己話有鏡頭,我先同你兜乍 仲要嗌cut
c6:話俾亞姐知影完,唔使搵鏡頭嘛
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

別墅

原文章由 renren 於 08-12-12 10:45 發表
尋日c6睇完報紙...hehee鞋鞋....
c6:唉!真係可惜讀咁多書仲要讀醫都要跳
肥妹:一時諗唔開啫...
c6:係呢,你幾時諗唔開啫
肥妹:妖..又搵(未講完又佢插咀)
c6:eee,呢段仲傷感...睇下,唉!呢個世界變喇,連 ...

救命呀! 你個c6真係會笑死我..

別墅

原文章由 renren 於 08-12-15 10:44 發表
出街食飯...
部長:吳生,今晚想點咩菜?
c6:東玻肉吖
部長好心提醒:好油膩噃...好高胆固醇
c6好cool指住肥妹:哦...咁佢都好油膩..都慣左,有晒抵抗力
肥妹:喂,你咪借題發揮下!!:;pppp: 你 ...

個部長俾你兩公婆玩死

別墅

原文章由 renren 於 08-12-16 19:44 發表
朝早去九龍城食早餐,兩條粉友扮蔡san行街市....
c6企响魚檔前:e,d魚好新鮮呀...買d咯
肥妹:係噃...頭先你柯督k夠新鮮咯,又買d吖
c6:乜你咁核突架...roll緊機架
魚檔亞姐即刻周圍望搵鏡頭. ...

今次到阿姐,... 你地兩公婆真係好鬼好玩..

禁止訪問

我是你的茶煲亞四

禁止訪問

民房

男人有幽默感好緊要啦,,你睇renren2公婆日日都咁開心

大宅

做冬個日...我一早上左媽咪到...
老公打來:有冇野買啊?
老婆:買d生果啊...但要買雙數(媽咪教架)
老公:咁你想食咩生果啊
老婆:提子...
老公:.......
(大家一齊傻笑,連在家中的媽咪同細妹)

複式洋房

原文章由 chuiyee@76 於 08-12-23 12:15 發表
做冬個日...我一早上左媽咪到...
老公打來:有冇野買啊?
老婆:買d生果啊...但要買雙數(媽咪教架)
老公:咁你想食咩生果啊
老婆:提子...
老公:.......
(大家一齊傻笑,連在家中的媽咪同細妹) ...

好好笑~ 比著我老公會立即叫我落黎~ 叫我負責數

cat_1447  笑死~ help~ 比著我老公就鬧我無耶…  發表於 12-5-4 17:25
YAN030    發表於 12-2-4 00:57

大宅

佢笑著咁同我講話咁我買兩粒比你啦...

子爵府

好媽媽勳章

渣渣下車,c6伸隻手過黎撩撩下...
肥妹:搞咩呀...渣緊車架
c6:無呀,想攞個沙翁食之嘛
肥妹:你幾時買架?
c6:頭先你落車果時囉
肥妹:食咪食囉做咩伸隻手過黎呀?
c6:我掛住左嘛
肥妹:掛左响邊呀?
c6:掛左响支波棍度囉,咪要伸隻手過黎攞囉
肥妹:虧你諗得出,無話可說!
c6:醒哩!仲唔使買s勾tim呀
肥妹:你唔好當我架車係巴士下,擺晒d s勾响度,片你架
c6:唔會唔會...
肥妹:算你識時務
c6:你架係龍貓巴士黎架
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章

結婚周年果日,c6問我有咩感想...
c6:媽咪,十一年喇,你開唔開心呀?
肥妹:嫁左你之后,我人生360度大轉變,開朗開心既日子一去不復返,進入人生低潮,真係唔敢想
c6:低潮?我無時無刻都俾到高潮你個喎
肥妹:你個高潮可唔可以持續一日吖?仲要keep住年年月月日日吖
c6:我keep到一日你都嘔白泡死左,唔死都出晒煙啦
肥妹:e,又係噃

YAN030  mouth:  發表於 12-2-4 00:58

男爵府

哈哈哈哈哈哈哈哈
笑到我噴飯呀!

原帖由 renren 於 09-1-5 10:43 發表
結婚周年果日,c6問我有咩感想...
c6:媽咪,十一年喇,你開唔開心呀?
肥妹:嫁左你之后,我人生360度大轉變,開朗開心既日子一去不復返,進入人生低潮,真係唔敢想
c6:低潮?我無時無刻都俾到高潮你個喎
肥 ...

禁止訪問

別墅

點解無咗之後個幾頁嘅?

男爵府

好媽媽勳章

侵埋我玩.

C6同C9一齊睇電視,電視上出現金髮俊男。

C6︰「佢正唔正?」
C9︰「我對無興趣喎。」
C6︰「點解呢? 佢咁正~」
C9︰「你知0架啦,我對靚仔無興趣。」

dead air 3秒。

C6(反白眼)︰「多謝晒喎老婆。」

子爵府

好媽媽勳章

泊車泊响一個又窄又多盲點位既車位,窄到左邊係開唔到車門....
c6:一係你車前俾我落先再吞后.
肥妹:好呀,咁你落車同我睇下出面有無車黎.
c6:你個麥嘜吖,我落到就唔使吞前吞后啦
肥妹:係喎
等接亞仔放學ing...無聊中...
c6:媽咪,你而家仲愛唔愛我呀?
肥妹:唔知呀
c6:你愛亞仔多d定愛我多d呀?
肥妹:乜你咁婆乸架,男人老狗問埋d咁既野
c6:要了解下你愛唔愛我囉
肥妹:我同你拍拖果時夠問過你啦,你咪又係無答我,挑:;pppp:
c6:無d咁既事,我咁愛你點會唔答你呢 ?咁我答左咩呀?
肥妹:你當年話:唔好亂諗野,要閃人既話唔會話你知. 我係咪要咁答番你呢?
C6:而家人質响手,你邊會走吖
肥妹:你咪天真咪傻啦....我閃左隨時閑閑地三五七個人質响手TIM
C6打量我上下全身:就憑你今日戰艦般既身體?
肥妹:仲天使般既面孔呢
C6:唉,得喇!夠鐘入去湊放學喇,亞天使

YAN030  好絕阿!!  發表於 12-2-4 01:00

大宅

唔係我同老公,係我同我個女既對話~~

時間:早上8點,返學中...
地方:巴士內
人物:我&妹豬(我個女)
內容簡介:普通話---1依/2痾/3衫/4事/5糊/6了/7癡/8巴

妹豬而家讀k1,岩岩學普通話1-8數字...
妹豬:[依...痾...衫...事...]
我:[糊...了...癡...巴....]
妹豬:[唔係癡呀!]
我:[了之後係癡...]
妹豬:[唔係癡呀,媽咪!]
我:[唔係癡,咪傻囉!傻瓜]
跟住巴士d人係咁笑.....

子爵府

好媽媽勳章

同大佬講開車...C6搭訕...
C6:肥妹,你渣車真係好狠
肥妹:勁哩,紅磡車神
C6:我話好很...危險呀 ...紅磡師奶車神有你份.
肥妹:無錯,簡稱'奶神'都得
C6:
大佬對住C6:我而家先知真係難為你咯'奶神老公'
肥妹笑到死左

別墅

renren,

我相信有條街係為你老公而設的

就係.....

奶"佬" "神"街

首頁
34567...41

尾頁

跳至