跳至

首頁
34567...8

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

hinhinmom

我都少去西貢架, 除非去食飯咋, 加上....我都唔知西貢個library係邊呀! 不過, 今個月尾會去油塘個library睇下, 睇下有無借到D想要O既書啦~

係呀, fifi 唸住15/11 下午BBQ, 你係OK唔OK架? 你放工返到未架? 因為夜晚BOOK唔到呀~

大宅

wing530
唔好意思咁遲覆你, VANNA無呢本書呀。

原文章由 wing530 於 08-11-5 14:07 發表
hinhinmom

我都少去西貢架, 除非去食飯咋, 加上....我都唔知西貢個library係邊呀! 不過, 今個月尾會去油塘個library睇下, 睇下有無借到D想要O既書啦~

係呀, fifi 唸住15/11 下午BBQ, 你係OK唔OK架? 你放工 ...

子爵府

wing530,
點呢點呢? 又話改期?
15/11我ok呀, 係o米星期六? okok~~ count me~!

西貢library, o米o係西貢市政大廈law~ 傻豬~!

jaisy,
你仲未生得....

原文章由 wing530 於 08-11-5 14:07 發表
hinhinmom

係呀, fifi 唸住15/11 下午BBQ, 你係OK唔OK架? 你放工 ...

男爵府

BBQ gathering

Hi,all,

關於15號的gathering,可以book到夜晚時段的機會甚微,因d人真係好顛,朝早5點幾就落去等會所開門所以我地要玩下午時段的機會較大,15號下午2:30 - 5:30, 請問各位有無問題,今個星期日要去book啦,有問題聯絡我啦!

wing530,hinhinmom,

你倆位ok啦?

halaha,表哥,pinkpink,

你地ok嗎?希望大家都可以參加,熱鬧d嘛,我地好耐無一起玩過啦,自從上次Christmas party

[ 本文章最後由 fifi 於 08-11-6 08:46 編輯 ]

男爵府

BBQ gathering

頭先打o左一大篇野點解唔見o左?

男爵府

jaisy 生o左啦!恭喜曬!

伯爵府

醒目開學勳章

Jaisy

恭喜哂~

別墅

Jaisy

別墅

fifi,

唔好意思, 星期六下午我一定唔得.

男爵府

表妹,

你幾時得啊?睇我地可唔可以就到。

原文章由 anson表妹 於 08-11-6 20:53 發表
fifi,

唔好意思, 星期六下午我一定唔得.

禁止訪問

子爵府

jaisy,
恭喜晒呀, 細佬似你哦~

伯爵府

醒目開學勳章

all

我今日去左維園玩, 今日攪左個"揸打藝術嘉年華", 好值得去呀, 有好多好特別O既手工玩呀, 仲好靚TIM呀, 真係值得推介比你地呀~

fifi,
我15, 16 & 29號都OK, 22下午, 23 & 30號都唔得呀~

表哥所有SAT下午都唔得, 只有SAT夜晚 & SUN下午先OK~

禁止訪問

子爵府

fifi,
收到你sms, 打返比你無人聽呀~
我同wing530, 16號下午得呀, 你先預佢3個, 我兩個先啦,thks~

伯爵府

醒目開學勳章

>HALAHA
你真係好忙喎, 呢排攪咩呀?

>fifi
BBQ, 我3個都無問題, 整咩野食先係問題呀!
今朝忙左一朝呀, 而家先可以"抖抖咋, 我有咩攪啦, 都係同99去覆診呀, 湯又煲緊, 而家先係我free time呀~

原本想搵你LUNCH, 不過, 今朝一早食左個豐富大餐, 飽得滯呀! 聽日ANSON去比賽, 我最快都要星期四先約到你, 睇下幾時約埋去買BBQ野食喇~

我15 16 想去打"子宮頸癌預防針呀, 你有無聽過呀?

>hinhinmom
搵到CD就星期日比埋你啦, 我今朝見到NAVIN架校車, 好早喎, 我成日都唸住睇下NAVIN幾時再黎玩, 我記得架~

係呢, 上次聽你講, 小捷琴果度而家點呀? 有無改時間呀?

男爵府

hinhinmom,

我有聼電話啊,不過我聼時你已經準備cut綫啦,我仲以爲你打錯添今次你最好,最易就時間

halaha,

last Friday,你仲話得星期六唔得,原來o甘多日都唔得啊你忙or wingwing忙啊?

wing530,

難得你哩個好新抱,成日陪奶奶去醫院。

我上個星期去bbq,覺得我地今次最好都係每人準備d野,只買d雞翼,腸仔等簡單野去燒,o甘小朋友就可以快d食o左野去玩。都唔係太多野買,我仲有好多餐具,應該唔使買。用的野我都有。只係要買燒的野同野飲。飲料可以上去之前買,o甘唔使拎來拎去。同埋果日可能要辛苦你老公啦,因如果我唔湊埋bear去,我老公就要湊bear。

支針聼過,都有唸過打,不過唔知對我地會唔會太遲呢

你隨時搵我食lunch啦,我係星期三唔得,其他都得閑。

原文章由 wing530 於 08-11-10 12:23 發表
>HALAHA

>fifi
今朝忙左一朝呀, 而家先可以"抖抖咋, 我有咩攪啦, 都係同99去覆診呀, 湯又煲緊, 而家先係我free time呀~

原本想搵你L ...

伯爵府

醒目開學勳章

fifi

我唔陪99覆診, 咁就要我老公去架喇, 呢個月ANSON有好多野要攪, 我老公要留番D假期呀~

我唸唸下.....仲整唔整老水雞翼呀?? 因為都會燒雞翼喎, 我唸緊.....我仲識整咩呢?

上星期同ANSON去打流感針, 同E生太太傾開子宮頸癌針, 佢自己已打左, 話支針估計效力有終身呀, 不過唔肯定, 好似報告話打左6年針O既女人, 都仲有好強O既藥力呀, 話我地打都可以, 後生女就最好要打啦~

呢隻針要打3針, 好似6個月內要打哂, 每針$1200, 都幾貴, 同埋....超痛呀~

子爵府

wing530,
你今日又見到hin架校車呀? 佢今日7:25到啦~

小提琴度, simon一有小朋友請假, 就幫我轉時間law, 所以呢兩個月d時間都唔同, 有時仲星期二tim呀~
我唔轉老師啦, 反正宜家都11月中lu, 仲有兩個星期...
仲有如果轉老師, 得返個男老師教, 會嚴好多架~

原文章由 wing530 於 08-11-10 12:23 發表
>HALAHA

>fifi

原本想搵你L ...

子爵府

fifi,
我不嬲都易話為架啦~~

你o米以為wing530好心抱啦~佢最得閒, 唔係佢仲有邊個陪99去睇醫生先? anyway, 佢都好好架啦, 訓少左幾個鐘架啦佢~

原文章由 fifi 於 08-11-10 15:14 發表
hinhinmom,

我有聼電話啊,不過我聼時你已經準備cut綫啦,我仲以爲你打錯添今次你最好,最易就時間

halaha,

last Friday,你仲話得星期六唔得,原來o甘多日都唔得啊你忙or wingwing忙啊?

wing530,

難得你 ...

首頁
34567...8

尾頁

跳至