網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

ying_ma 發表於 17-5-8 18:01
上次上水彩園村商店自提6:30收到SMS, 上水名都同區應該差唔多時
萬分感謝啊~

本身想LOCKER 攞, 但超咗重, sun 我樓下開咗新自提點但佢網頁又無得選, 於是中午選咗上水....但下午有人覆話update 咗可以選了...這刻好想 c ....

男爵府

畀面勳章

tammy2008 發表於 17-5-8 18:07
萬分感謝啊~

本身想LOCKER 攞, 但超咗重, sun 我樓下開咗新自提點但佢網頁又無得選, 於是中 ...

你即刻whatsapp問佢可唔可以幫你轉,我試過可以

水晶宮

ying_ma 發表於 17-5-8 18:46

你即刻whatsapp問佢可唔可以幫你轉,我試過可以
我唔敢呀...下次有機會試吓...

而家都仲未消息呀....好彩無自己走去鋪頭門口等啫....第一次做唔到今發明到..希望無事啦

男爵府

tammy2008 發表於 17-5-8 18:07
萬分感謝啊~

本身想LOCKER 攞, 但超咗重, sun 我樓下開咗新自提點但佢網頁又無得選, 於是中 ...
我都同你好相似,,,,, 行多好多步...

複式洋房

我呢兩年一直用佢,除咗雙11做唔到今發明到,其餘時間都冇事,客服有問即答,冇傳言咁差喎

水晶宮

MONKICHI88 發表於 17-5-11 15:46
我都同你好相似,,,,, 行多好多步...
嗰日話原來貨今發明到咗, 但SMS系統出問題所以要人手whatsapp 回覆, 我半夜12點幾收到CALL.....

而家樓下有自提鋪, 我都會再試吓....

男爵府

tammy2008 發表於 17-5-11 16:13
嗰日話原來貨今發明到咗, 但SMS系統出問題所以要人手whatsapp 回覆, 我半夜12點幾收到CALL.....

而家樓下 ...

我一直用佢中(emoji)(emoji)

伯爵府

回覆 www 的帖子

匯購八方 Top Link Express - 國際網購轉運平台May 17 at 4:36pm ·

致各客戶
由於有好多客戶問我地係唔係轉左老闆等內部問題,所以我地都通知所有客戶,由於之前公司行政人員操守出現問題,導致公司運作嚴重失誤,現已重組人員,本公司已回復正常,對早前之失誤,深感抱歉,望能見諒,希望各客戶能繼續支持,我地必定盡心服務大家。

Source: https://www.facebook.com/pg/toplinkexp/posts/

珍珠宮

2024年龍年勳章

又有新優惠:
為答謝客戶的幫忙及繼續支持,本公司會於2017年6月19日開始,一連三日,所有出貨的運費一律8.5折!(本身有折既會員亦亨有折完再8.5折既優惠)

Source: http://www.toplinkexp.hk/SiteContacts/NewMessage.aspx

大宅

PaPa 發表於 17-6-8 00:08
又有新優惠:
為答謝客戶的幫忙及繼續支持,本公司會於2017年6月19日開始,一連三日,所有出貨的運費一律8. ...

618黎緊喎,攪d 咁既,唔怕又爆倉??

大宅

jkswoo 發表於 17-6-8 00:20
預左大delay,所以比折你...

男爵府

就睇下佢地今次點,不過我618不在香港,無法用

大宅

咩叫618?

大宅

Happymami8 發表於 17-6-10 16:35
咩叫618?

6月18日年中特賣日,你宜家上淘寶都見到,部份貨已開始了
唔只淘寶其他網購站都做特賣

大宅

jkswoo 發表於 17-6-10 17:51
6月18日年中特賣日,你宜家上淘寶都見到,部份貨已開始了
唔只淘寶其他網購站都做特賣
...

謝謝你,我淘哂了,就係諗住匯購八方有折先今日淘了

民房

唉 我用開幾間集運。
八方我用左佢廿幾次, 對上一次係今年一月。岩岩我轉返用佢就出事
集9件貨,其中1件等極都等唔到,我自己手動新增,居然發現個單號已經被登記。。。 即刻通知佢地地入錯貨。
咁佢地轉返入我戶口,我算。。。
然後掟落屋企附近商店提貨點。
6月14日,佢網頁已經顯示出貨。但今日仲未有通知話可取(以前有短訊提示)
我怕到左無人通知,又掟返倉我就大鑊。
岩岩 whatsapp 再叫問佢地,佢地覆返我話一早到了但商店無通知。
我批貨都算收得返。。。

但我唔想浪費時間去追追追囉。。。

我覺得通知我的責任應該係八方度,不是自取商店。。 Anyway

大宅

Vicky329 發表於 17-6-17 13:06
唉 我用開幾間集運。
八方我用左佢廿幾次, 對上一次係今年一月。岩岩我轉返用佢就出事
集9件貨,其中1件等 ...

邊個通知呢個難講,有d 自取點有自家系統所以要經佢地通知收sms 至攞到貨。

伯爵府

Vicky329 發表於 17-6-17 13:06
唉 我用開幾間集運。八方我用左佢廿幾次, 對上一次係今年一月。岩岩我轉返用佢就出事。集9件貨,其中1件等極都等唔到,我自己手動新增,居然發現個單號已經被登記。。。 即刻通知佢地地入錯貨。咁佢地轉返入我戶口,我算。。。。
然後掟落屋企附近商店提貨點。
6月14日,佢網頁已經顯示出貨。但今日仲未有通知話可取(以前有短訊提示)
我怕到左無人通知,又掟返倉我就大鑊。岩岩 whatsapp 再叫問佢地,佢地覆返我話一早到了但商店無通知。我批貨都算收得返。。。但我唔想浪費時間去追追追囉。。。我覺得通知我的責任應該係八方度,不是自取商店。。 Anyway

八方真係越來越亂,之前話有員工叫人將錢經他的戶口過電子錢包。。。

而家有朋友又收到不明來歷的WhatsApp,自稱係八方員工,話幾個月前收少了錢,要單方面在員會的電子錢包再扣錢。。。

另一方面,自取點越來越少,用開的自取點的老闆話八方越來越混亂,每次發生事都將問題推在自取點和客人身上,建議客人轉台......

雖然錢包仍有少量現金,算了,為免出現更大的損失,只好轉台

大宅

回覆樓主

唉,網頁越來越多自取點,可惜發貨來港好慢,星期一下單,才剛答我明天黃昏才到(星期四)

我用咗兩年,越來越驚,但我又唔識轉,請指教(天水圍自取)

伯爵府

Happymami8 發表於 17-8-9 16:07
唉,網頁越來越多自取點,可惜發貨來港好慢,星期一下單,才剛答我明天黃昏才到(星期四)

我用咗兩年,越 ...

自佢地唔可以到付開始我已經無用佢。現在用全民集運,用咗好多次,不錯。另外,有網友介紹晉越,我都會試,因為個自提點更近我。

首頁

尾頁

跳至