美容扮靚

跳至

首頁
34567...9

尾頁

子爵府

心心 發表於 17-9-20 14:12
因為我自己做左好滿意 都想分享下我感受
我響自己做開美容院度做韓國機
第一次做完大概一星期見到效果了, ...
同埋呢, 醫生比建議我唔洗做HIFU住, RF先都得哩位醫生其實好有醫德, 但朋友就話RF除開貴D, (對比韓國機HIFU)
到你做完1-2年RF開始覺得冇用, 先再叫你HIFU, 咁佢就可以賺多轉錢
唔洗一黎就HIFU, 少左吸金機會, JM你覺得呢?
之前有人講過3X-4X先開始做HIFU都未遲
我仍然未考慮清楚呢~~

侯爵府

LOVE074 發表於 17-10-9 16:58
JM, 請問可以分享妳的AGE嘛? 我剛JOIN左RF (只比了訂金, 遲下去做比埋尾數)但我仍1516, D人常話RF KEEP得一 ...

我吾想公開age
不過我好贊成你join RF, 其實RF我覺得是必須療程,我一直keep做,做到老不會停
而家瞓低得做facial, 一定要做機;至於Hifu睇需要,包包面或者年紀大皮膚有the的情況底下做才見效,否則你還後生keep RF係好明智決定

侯爵府

LOVE074 發表於 17-10-9 17:05
同埋呢, 醫生比建議我唔洗做HIFU住, RF先都得哩位醫生其實好有醫德, 但朋友就話RF除開貴D, (對比韓國機HIFU ...

哦哦,我咁睇既,我覺得facial既野係無止境,做完hifu吾代表你吾洗做正常療程,我做左之後都繼續RF同仲有其他皮膚補給療程, keep住嘜都做架,總之keep住一路有人讚睇吾出你年紀就一路做啦,所以呢,一路要保住份工

子爵府

心心 發表於 17-10-9 19:39
哦哦,我咁睇既,我覺得facial既野係無止境,做完hifu吾代表你吾洗做正常療程,我做左之後都繼續RF同仲有 ...
哈哈, 咁JM妳大概在我age時, 果陣都開展左rf之路了嘛?
女人錢真係倒水倒倒倒倒倒~~~~~~ 岩岩諗, facial每月千幾二千 + laser 千幾 + rf 千幾
真係要keep住有工作能力, 先可以幫自己扮靚靚

其實護士都有講佢做完hifu, 再keep住做rf保養~ 做佢地哩行真係好
常有新野試嘿嘿

子爵府

心心 發表於 17-10-9 19:31
我吾想公開age
不過我好贊成你join RF, 其實RF我覺得是必須療程,我一直keep做,做到老不會停:waha ...
jm妳而家同以前既rf相隔週期, 會因為做完hifu比以前梳左, 定會密左呀?都係一個月rf一次嘛? 多謝妳禁詳細回覆我呀

侯爵府

LOVE074 發表於 17-10-10 10:53
哈哈, 咁JM妳大概在我age時, 果陣都開展左rf之路了嘛?
女人錢真係倒水倒倒倒倒倒~~~~~~ 岩岩諗, fa ...

未呀,果陣試過去renex果類出名做facial, 貴到飛起又hard sell, 之後就去左我而家呢間做facial, 細心又幫我改善到好多皮膚問題,1跟就跟左n年, hifu係我主動問佢有無嘜野可以快速見效佢先同我傾,傾完就諗左半年先的起心干做,而家等緊做第三次

侯爵府

LOVE074 發表於 17-10-10 10:55
jm妳而家同以前既rf相隔週期, 會因為做完hifu比以前梳左, 定會密左呀?都係一個月rf一次嘛? 多謝妳禁詳 ...

我未完hifu, 所以呢段期間我沒有RF,做下水肌酸深層清潔同吾知道入嘜嘜保水,RF之後都可以疏小小我諗

子爵府

心心 發表於 17-10-10 11:14
未呀,果陣試過去renex果類出名做facial, 貴到飛起又hard sell, 之後就去左我而家呢間做facial, 細心又幫 ...
見到妳禁快回覆真係開心多謝哂妳既意見呀~ 我會去做RF先遲下真係再需要/再DUM D先做HIFU

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

蕾娜 發表於 17-10-13 10:14
最後你決定成點呀? 睇到其他JM 都有介紹你做RF 先, 去試左先啦, 效果唔滿意再做HIFU 都未遲 ...
最後琴日PAY埋尾數呀~ 總數$14220, 每次$1422部機係養和醫院美容部都用, 佢地話全港唔太多間醫美有
遲下做完再覆你結果呀 ;) BOOK左11月5日

大宅

蕾娜 發表於 17-10-9 16:12
DOUBLO 我之前係第度都試過一次, 但今次再做DH 比DOUBLO 效果再好DD, 主要係做果時冇咩FEEL ...

pls pm me

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

蕾娜 發表於 17-11-8 11:04
有冇JM 都有試過依部機呀? 我而家做左差唔多一個月到個效果仲KEEP 到DD, 諗住去JOIN 全面試下

大家一齊俾D ...

請問可否pm我, DH hifi邊間美容院, 謝謝

禁止訪問

禁止訪問

首頁
34567...9

尾頁

跳至