跳至

首頁

尾頁

民房

Collins 想報game1+4+傳統爬爬,thanks.

複式洋房

我想報名玩傳統爬爬...:-P :-P

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 # 的文章

我(君正仔)又要報名 1 + 2 + 4

子爵府

NickNick要玩 2, 4 & 5(傳統爬行比賽)

大宅

Ronny仔報名2+3+4

大宅

暫時已record 晒!報一報數先!

未報名嘅BB要把握機會la!

注意! 由於報名情況反應太踴躍, 我地可能要抽籤或者限報其中2-3個games, 務求盡量令大家開開心心, 避免有些bb想玩但無得玩, 不過過左截止日期先想參加就一定無得傾喇! 記得一定要喺呢個post報名ar!

別墅

katie090cheng MEMBER NO: 210
BB Game : 4 + 5 tks

別墅

悠悠參加2,3,4, 唔該~

原帖由 灝灝B 於 09-2-5 01:12 發表
咁多位參加咗1歲生日party 嘅BB們:

距離開生日會嘅日子仲有一個月,係咪好期待呢?!驚喜陸續推出,大家記得密切留意la!

第一個預報,就係通知大家又係時候要進行特訓la!

呢次我哋諗咗4個別開生面嘅遊戲去娛樂﹝奴役﹞大 ...

男爵府

to: 灝灝B
我可唔可以幫重之報定名?
重之想join 1,2,4 及傳統爬爬

thanks a lot!!!

大宅

暫時已record!

ikyau:我check過你無join我哋party wor!咁真係唔可以,上次你pm我都答過一次,由於酒店當日會有staff即場計人數嘅,如果你在場,我哋08Mar媽會就要俾你哋份錢ga la!而且我哋暫時都截咗參加party嘅人數,已經有幾個waiting list family等緊,希望你明白!

民房

M190 - 1, 2 & 4

Thanks.

大宅

終於整好個list!又嚟update 吓先!

1. 爹爹換片無難度 --- 34名
2. 親子合作塗塗樂 --- 51名
3. 乖乖聽話我識做 --- 40名
4. 四維爬搵媽媽 --- 68名
5. 傳統爬行比賽 --- 60名﹝仍未確定時間許可與否,有待答覆!﹞

未報名嘅BB要把握機會la!

注意! 由於怕報名反應太踴躍, 我地不排除要抽籤或者限報其中2-3個games, 務求盡量令大家開開心心, 避免有些bb想玩但無得玩, 不過過左截止日期先想參加就一定無得傾喇! 記得一定要喺呢個post報名ar!

別墅

m099

我想報1-5 呀

原帖由 灝灝B 於 09-2-11 01:31 發表
終於整好個list!又嚟update 吓先!

1. 爹爹換片無難度 --- 34名
2. 親子合作塗塗樂 --- 51名
3. 乖乖聽話我識做 --- 40名
4. 四維爬搵媽媽 --- 68名
5. 傳統爬行比賽 --- 60名﹝仍未確定時間許可與否,有待答 ...

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

I want to join (1) & (3), please record!

Many thanks
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

複式洋房

想報4+傳統爬爬,thanks.

男爵府

其實我已經係 waiting list, 所以睇下有冇機會幫重之報定名

原帖由 灝灝B 於 09-2-10 17:16 發表
暫時已record!

ikyau:我check過你無join我哋party wor!咁真係唔可以,上次你pm我都答過一次,由於酒店當日會有staff即場計人數嘅,如果你在場,我哋08Mar媽會就要俾你哋份錢ga la!而且我哋暫時都截咗參加party嘅人數,已經有幾個w ...

洋房

浚昀要玩 1, 3, 4 & 5. Thanks.

大宅

原帖由 ikyau 於 09-2-11 22:46 發表
其實我已經係 waiting list, 所以睇下有冇機會幫重之報定名

係呀係呀! 你係waiting list 2號, 如果到時係可以join到, 我地睇下點安排丫, thanks!
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

大宅

哦 ~ 咁放心la!我哋會公平處理嘅!
原帖由 ikyau 於 09-2-11 22:46 發表

別墅

emma wanna to enrol 1, 2, 4

Korbut Wong

首頁

尾頁

跳至