自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章

JoanC 發表於 17-9-29 13:36
如果我想要多張,我會入多次錢,我覺得哩個係常理。會俾多張係人情,唔俾你最多係話佢無人情味啫,為何是無 ...

絕對認同!
我都賣過旗,係成人之後幫工作的機構賣的,我都只是會貼一張喎!

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

choco_soup 發表於 17-9-29 17:31
我覺得樓主好執著,為左一支旗可以執著到開post 話而家既學生無常識,我好想知道樓主和佢教出黎既女會幾有 ...

咁你又咁執著回po,睇完咪算囉

大宅

choco_soup 發表於 17-9-29 17:31
我覺得樓主好執著,為左一支旗可以執著到開post 話而家既學生無常識,我好想知道樓主和佢教出黎既女會幾有 ...
係囉
未至於話人無常識

唔覺佢幾有常識,
基本禮貌都冇

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我估應該係學生妹自己未曾買過旗,這個不是教的問題,係經歷問題,仔細時都有買過旗,阿仔去入錢,但貼紙就比足我們(一家三口),如果細個有跟父母買/賣過旗應該都知。

珍珠宮

skyfree333 發表於 17-9-29 14:23
但當五蚊兩張亦岩喎

賣旗無定幾錢,只係唔會找錢。你可以入5毫子,亦會有人入一百……唔同入$100,要貼返40張係佢身上?

大宅

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我覺得學生幾盡責,佢咁做可以幫機構籌多D錢,利申平時我地一家買旗都係要求一張夠了

公爵府

JoanC 發表於 17-9-29 23:00
賣旗無定幾錢,只係唔會找錢。你可以入5毫子,亦會有人入一百……唔同入$100,要貼返40張係佢身上?
...

咁佢十蚊兩張咪岩,一百一張都得架
無定價錢架嘛

首頁

尾頁

跳至