婆媳關係

跳至

首頁
34567...11

尾頁

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

男爵府

叫你99叫大伯離婚囉,咁又唔駛比八萬又可以生幾多個都得!
而且點解個呀嫂唔去政府醫院做手術呀?無錢就係咁傢啦!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

下,今次8萬,下次要幾多呀?

cancer呢d野,會走黎走去ga,叫佢老公個大嫂去排政府啦..政府都幾快ga...

識得兩個係私家醫cancer既人,一個前前後後用左約50萬(好彩醫好左),另一個用左2x萬,醫唔好,而家轉左去政府

仲有,點解要生個b比你老公個亞哥呀,10月懷胎,生時又痛,佢估好好玩呀!!白痴+超低bbbbbbbbb

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

樓主,如果你地唔係咁鬆動真係3萬都唔好比呀...

我表姐前排係仁安生,原本係4萬攪掂ga,但佢個b早產(32weeks),個肺唔係咁叻,咁total訓左7日箱仔,之後就無事,我表姐就住左4日..total用左7萬幾...咁就over budget左啦...

你有錢都留返比自己呀,而家經濟又唔好..

等待驗證會員

叫佢睇精神科啦, 神智不精, 胡說八道
一亳子都唔好借
歡迎瀏覽
http://hk.myblog.yahoo.com/charmg.melody

男爵府

原帖由 vickywoo121 於 09-4-27 23:17 發表

我有左個第2女時,因為要返工,所以都試過成日流啡,你可以都睇醫生叫佢比你放假,留向屋企瞓床,咁對你同BB都會好D,我果時個醫生開親都2星期比我,
唔好理你99講咩,都係果句,一係唔生,生得我點都唔會比人,不過有位mama講得岩,睇住99會抱走比你 ...

個仔邊邊個生, hk 一check 就知啦
佢地真係咁都做得出, 報警~~~~~~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

原帖由 princessash 於 09-4-27 13:53 發表
原本因為我今胎陀仔, 我99對我勁好.....咁你對我好時,我又會對你好囉. 唔知係咪好過頭, last week佢打比C6, 話我大嫂 check 左有早期子宮頸癌. 我C6當然好難過, 跟住我99就話:

99: 你大嫂想去私家醫院做手術, 要八 ...

呢d衰野唔知係你99諗定係你個大陸嫂諗出黎.

我有個衰d提意, 99既然話大陸嫂冇得生, 咪同99講, 叫大伯係hk娶返個有得生呀囉!

複式洋房

叫你C6平心靜氣,教你奶奶同大伯攞毛筆寫大字:

"長貧難顧"

然後當然係$1都唔好俾.

複式洋房

應該同你 99 講, 不如叫大伯娶個二奶, 咁咪有得生囉

大宅

你99都short short左, 發開口夢隨口蹹... 啋佢甘多仲咩?? 都唔係正常人黎

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

你99都超低能,勁白痴!!!
無$就唔好學人去私家醫啦,所以3萬都唔應該比.
唔知點解呢個世界總係有o甘多偏心的媽媽

珍珠宮

真係好彩你c6識諗, 你話佢好重兄弟情, 呢次都唔會係最後一次俾錢佢地, 實有d野要幫手...

不過, 我比較關心你本人, 點解會成日流啡? 有無睇中醫呀? 多d休息啦, 諗吓你99d傻野, 笑多d啦.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘩!彩佢就傻啦,生個BB俾佢,大家都姓X,大把人姓X啦

男爵府

既然你阿嫂係香港人就容易啦, 叫佢去政府掛隊, 因為cancer可以手尾好長, 你地俾得一次就有第二次, 況且佢地既record咁差, 我怕你兩公婆都有排煩。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢都傻架.

大宅

short上腦!!
去領養啦!!

男爵府

你老公咁重視兄弟情,你信得過佢唔會再俾錢啲蝗虫?我覺得今次唔會係最後一次囉,如果係,就多多都俾,否則既話,緊係留俾自己用啦, 你要知道,喺私家生,可以超支好多,例如bb要照燈,好平常,但就會要用多好多錢,你哋攪到咁緊,只係為咗佢哋,好唔值,又唔係等住救命.最重要係咁既情形你老公都肯幫,咁以後可以斷尾既機真係好細.....你諗清楚啦.

男爵府

至於你99,你有大條道理唔再睬佢,但都係幾個月,唔好咁開心,bb出生後,佢好可憐咁想睇bb,你老公又下咗d火,就會唔再計較......你想唔見佢,多次之後就會係你唔啱,唔信你問吓呢度啲人就知呢個係必然定律,good luck.

大宅

原帖由 littleangelyy 於 09-4-28 12:41 發表
你99都超低能,勁白痴!!!
無$就唔好學人去私家醫啦,所以3萬都唔應該比.
唔知點解呢個世界總係有o甘多偏心的媽媽

你奶奶真勁,咁都諗到,唔用超低能,勁白痴都唔得

生cancar緊係睇正苦啦,唔係割咗之後就唔洗再睇,重有好多嘢跟尾,年年要檢查,到時條數真係沒完沒了

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

樓主:
可唔話唔舒服要放假.冇$只可以俾1萬 留多個$係身好d!
叫你99有病去睇醫生!亞嫂冇$就慳d!
大伯生仔關你咩事?
叫你99生個俾佢啦.

首頁
34567...11

尾頁

跳至