美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

你而家有無白左一個tone?d 斑有無淡到?
我諗緊買唔買佢d coupon丫...但係我仲未得閒打去問d coupon既expire date

原帖由 jc_mom 於 09-6-12 12:38 發表
Depends on the availabiltiy, but their appointment are quite full and I couldn't do it when I saw the doctor last time.

大宅

Yes, my maid also said my skin looks more white in tone after doing the laser facial, but still have
斑. I am also thinking whether to buy coupons or not because I only want around 11 coupons, but 10% off isn't so attractive. I think it is valid for 1 year.

大宅

I asked about the price last time for the botox in eye area, it will be done by doctor. But I am scared and still haven't done it yet.

原帖由 winnie_baby 於 09-6-12 09:31 發表
請問有沒有人, 去過呢昌打botox?

大宅

我都想買coupon丫,我pm左你,想同你夾.
我打左去問,d coupon有效一年,到出年6月30日

原帖由 jc_mom 於 09-6-12 15:52 發表
Yes, my maid also said my skin looks more white in tone after doing the laser facial, but still have
斑. I am also thinking whether to buy coupons or not because I only want around 11 coupons, but 1 ...

大宅

有一個botox的外國新聞, 你看看, 你真是想打botox, 都是想清楚好d
http://nsagelocspa.blogspot.com/2009/06/botox-new-warning.html

原帖由 jc_mom 於 09-6-12 15:56 發表
I asked about the price last time for the botox in eye area, it will be done by doctor. But I am scared and still haven't done it yet.

"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

同大家report下,因為我係上星期五做左第2次既affirm treatment.
今次我"查"左麻醉做.step係,查麻醉(係好似fu mask甘),等45min,洗左佢,之後做機.上次無用麻醉,我係做眼既,一路做一路流眼水,因為真係好鬼痛 我一路痛一路regret...早知唔甘勇la

今次查左麻醉,都有少少痛,但係唔會痛到狂流眼水!

今日係做完既第2日,已經消左腫.感覺到眼周圍firm左(其實做完第一次消左腫之後已經感覺到,同返doctor講,doctor仲話:甘快有效果?甘你d皮膚都adapt得幾好)

而且已經見到眼周圍既皮膚嫩左
我諗住係自己既心理作用,甘咪迫c6近距離甘study下我(佢好耐無甘做la)

我諗住佢會潑我冷水(因為次次做完facial佢都話無分別 ),點知佢話:真係firm左wor,眼肚果d幼紋無左wor (講既時候個樣仲好impressive )

但係由細跟到我大果2條紋仲係到....唔知做完個course之後會唔會去到

大宅

好媽媽勳章

ookiinome,

pls pm me the details

原帖由 abc123__812 於 09-4-30 01:15 發表
可以 pm 比我嗎, thanks

洋房

有D人話做完會反黑(斑),其實係個個唔同定係做邊部機ge問題?我都好想做呀,請指教

大宅

係咪人既問題?
不過我只係做左2次affirm同3次c6,都唔知幾甘靚...(失禮失禮)

原帖由 潮爆.媽 於 09-6-29 16:46 發表
有D人話做完會反黑(斑),其實係個個唔同定係做邊部機ge問題?我都好想做呀,請指教

伯爵府

Hello ookiinome,

好耐無睇到你的回應呀,想知你依家點呀?係咪仲靚呢d skin?
我book咗10月30日去見醫生,打算做laser facial + affirm(又係打算做眼去眼紋),所以想知多些你的情況,可再回應嗎?

大宅

我都book左11月去見醫生, 希望ookiinome回應下, 睇下佢近況

伯爵府

原帖由 abc123__812 於 09-10-20 16:13 發表
我都book左11月去見醫生, 希望ookiinome回應下, 睇下佢近況

請問你係見邊位醫生呢?我係俾安排見王醫生...

大宅

我約左個女醫生
原帖由 mabel7705 於 09-10-20 16:20 發表

請問你係見邊位醫生呢?我係俾安排見王醫生...

男爵府

我想收毛孔同想去眼圈眼袋,
唔知有咩可以介紹比我呢
或者可以pm member no to me thanks

民房

原帖由 ookiinome 於 09-5-31 14:50 發表
我pm晾你地la,你地做完之後上黎report下啦

今日係我做完affirm既第二日,cosmax果度打電話黎跟進,我仲瘀緊丫...雖然d瘀退左...佢話要一星期至退得晾d紅同瘀...

甘我問佢果時做美白laser d紅幾 ...

民房

thanks!

Can you PM your membership no shop to me. thks

民房

thnaks

可否要你個會員號碼,我都想去做c6.thanks

複式洋房

原帖由 ookiinome 於 09-6-30 16:39 發表
係咪人既問題?
不過我只係做左2次affirm同3次c6,都唔知幾甘靚...(失禮失禮)

唔好意思, 想請問1下, 打c6 同affirm , 會唔會同你打埋眼蓋(即係上眼皮)位置架 ?

大宅

hi 我有興趣呀,可以PM給我嗎?THX
原帖由 ookiinome 於 09-4-29 00:36 發表
我指既係黎姿細佬果間.跟進我既係蕭醫生(女醫生)
我於昨天lunch去做consultation,因為我知道佢地affirm做緊promotion.10k 5次局部.送2次ion導入.我打算做對眼.去紋同去浮腫.

佢果度無咩門面,唔會好似reenex甘靘.又 ...

男爵府

參加了laser treatment course, 做了第一次trial, 但是女仔治療師做 (不知她持有甚麼資格的呢?),不是醫生做, 有D驚. 由於第一次做, 她說所用的光的度數不會太勁, 做完之後無分別‧ 要看下一兩次才可下判斷‧

首頁

尾頁

跳至