夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

ccc123456 發表於 19-5-5 20:56
回覆 FennieMan 的帖子

你講得好啱,我老公對佢超內疚,仲試過講到喊,話佢無要求,無怨言,我都唔知點解 ...

有啲女人城府好深, 一真隱忍不發就係為左激發個男人同情心, 另佢覺得對佢唔住。而家小三知道大婆知佢存在, 佢其實什麼也不用做, 只需要等, 等待大婆忍唔住發顛日日嘈, 個男人就會自自然然去佢身邊。

你有心同小三玩的話, 來一場宮心計, 成日扮病, 身體唔舒服, 係床動不了 (你自已睇下啲妃子點扮, 其實現實真係差唔多), 又成日有突發事件, 要老公幫手, 又或者成日有family outing, 等老公去唔到睇小三。目的係要小三著急。

如果你做得到, 等多一排終於會到個小三發顛...

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

我就覺得...唔想分開咪唔好分囉
小三, 一世都係小三
想做正印...叫佢等下先

如果係我....我一定唔會俾佢咁易過

係呀..放過佢..都放過自己
但我地要多久的時間先可以...復原

佢無名無份地生小朋友
最後你老公都係要俾錢養佢...

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

其實係關乎個男人既表現啫,講真樓主又見過c6講第三者講到喊,其實都心知c6擺咗真感情落去。
日後樓主觀察到c6又為咗個頭家仆心仆命,冷落咗自己個仔,咪仲心酸。

其實都好好奇樓主個c6好似揭發咗件事後,都無打算同第三者了斷,又或者諗以後會點。
好似係見步行步,日後繼續三人行咁。

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

個第三者以退為進
咁岩撞著你老公又受呢套
你亦同樣受你老公呢套
俾我的話真係太難忍自己男人要分俾人

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

大宅

原來唔只富豪的女人,才有這樣的忍受能力

男爵府

回覆樓主:

樓主唔好人傻啦個小三都有左bb,你c6離唔離都無負責任你唔好以為咁可以比個仔有健全家庭,你仔遲早都知佢爸出面有私生子,佢爸成日都唔係屋企,有爸等於無爸

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

比我會同佢分身家,傾好每月佢比我同小朋友幾多洗費,名份我不要,放過自己,同小朋友努力生活。

大宅

ccc123456 發表於 19-5-4 22:32
我和丈夫結婚8年有一個七歲的仔,前年發現佢有小三,先生答應同小三分手,後來反反復復,原來瞞住我仍然在一 ...

一次不忠,百次不容,你老公已經一次又一次咁呃你,話會分開都可以只係講下...

複式洋房

我和丈夫結婚8年有一個七歲的仔,前年發現佢有小三,先生答應同小三分手,後來反反復復,原來瞞住我仍然在一 ...

佢一開始做得出呢樣野 就知道係點對你 做得出呢啲行為仲係愛惜你嗎?仲要搞大埋 我認為要放生你自己 就算你可認受 你7歲既仔仔會點睇你地三角既關係?佢黎緊開始青春期會反叛.. 應現在要搞清關係好好同仔仔解釋..

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實你仲等咩?

小三,仔都就生埋...

複式洋房

pckaren 發表於 19-5-5 12:55
你傻啦,到最後奶奶只係當你外人,嗰個始終係自己個仔。
清醒下啦,小三有埋BB. 到時人地先係一家人,你係 ...

絕對認同。殘忍,但現實。

子爵府

贏咗小三咁又點丫
難保個賤佬冇下次
大人要咁自己揀
小朋友最可憐

真人真事:有個auntie 委屈咗好多年老公間斷哋有唔同嘅小三,最後發現自己個女(22歲)一腳踏兩船,個女仲要覺得冇問題,因為爸爸都係咁

伯爵府

樓主

你可以容許自己既老公跟其他女人有愛情結晶品?
有心避孕 點會咁易墮完又有左?
根本個女人一心安排計劃讓自己有左
一個咁有機心既女人 你點同佢鬥

99 只要係自己仔生 係邊個女都唔緊要架

唔係話想點打擊你

當個女人同左你老公生小朋友
佢地中間就會有一生一世關聯 抹不掉的

你仲不停幫你老公搵籍口
唯一你可以做 就係忍

男爵府

個衰佬有豐厚家產就話死守正室名分,做瓜佢自己all in , 否則人生流流長,唔好咁委屈自己。

現在就同佢分身家,拆掂膳養費等等。佢尚有一點內疚之心的話應該會分大份比你,否則等小三生埋,佢要養另一頭家時,你就難爭取最大利益。

另外你離開也是對孩子最大的身教,他將來一定會明白和孝順你的。祝福你

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

一於放手,還佢自由,成人之美,等佢哋組織新家庭啦!

大宅

呢一野真係要忍足一世。點忍呀?
走啦。 做乜要虐待自己?
愛惜自己啦!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 ccc123456 的帖子

你未死心,所以仍出post問。其實唔想離咪唔離囉,只要你EQ夠高,直情同老公講你地先係一家人,叫佢接小三B返來俾你湊,睇下大唔大得走小三。但你記住要揸返經濟大權,將來想離開也不致徬徨。

別墅

ccc123456 發表於 19-5-4 23:02
你們有沒有同樣經驗?
點解d人要咁賤,明知人地有老婆同仔都要痴埋來,仲要是為人師表 ...

做社工既都有 !!!

珍珠宮

開心吸收勳章

好明顯妳C6想享「齊人之福」啦!不過而家最弊係嗰位第三者連名份都唔要,仲要有埋BB,咁妳C6基本上已經走唔甩咁滯了,除非佢仔乸都唔要啫,而且依我所見第三者都係同妳鬥長命,如果有一日妳頂唔順提出離婚的話,咁佢就真係完勝了!

而家只係睇下妳為咗咩而留低囉!如果妳只係為啖氣,咁就不如趁自己仲有啲青春時速速止蝕,而小朋友方面,如果妳CARE的話就真係要跟返妳自己,否則跟住個後抵乸佢都唔慌會有好日子過了,所以呢一層妳要認真同C6商量!最後難免要出動四大長老去商量一下了!

百花叢裡過,片葉不沾身。

首頁
34567...8

尾頁

跳至