時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

banbanmm 發表於 19-7-14 10:03
明報好明顯唔中立!拉佢上嚟嗰個警員有著制服,一睇就知係警察。

尹兆堅仲離譜,話係畀警察追,跟住係幾 ...

佢飛卜,已經不段比人剷

珍珠宮

sako 發表於 19-7-14 04:03
係咩,呢個真係唔知,我仲以為得蘋果係,
但其實邊個救有乜好討論?
我睇蘋果都有話係警察同其他人救,仲有 ...

係囉。你快D鬧下尹已完啦!個三八對住鏡頭講左幾分鐘!

珍珠宮

MsBusy 發表於 19-7-14 07:41
係呀,好彩拉得住佢

拉唔住就今日全世界頭版!佢哋跳橋都做得出真係無所不用其極!

珍珠宮

sako 發表於 19-7-14 04:03
係咩,呢個真係唔知,我仲以為得蘋果係,
但其實邊個救有乜好討論?
我睇蘋果都有話係警察同其他人救,仲有 ...

你淨係睇讀過梗係睇唔到啦!我昨晚睇TVB、Now,fb都有好多片源,清清楚楚,而家係尹巳完屈警察先會討論同查證係邊個救,你無睇尹巳完言之鑿鑿嘅訪問咩?當然要查明真相啦!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

JO_100 發表於 19-7-14 00:15
警方出左聲明, 個年青人冇做過攻擊警察嘅事喎! 咁都要幾十個警察追捕? 証明警力充足!

...
幾十個警察? 你眼盲呀?
自己睇片啦, 條友無啦啦跑先追佢, 亦無人打佢, 仲救埋佢

https://www.facebook.com/SaluteToHKPolice/videos/2193995554031881?s=1719900978&v=e&sfns=mo&refid=13&__tn__=%2Cg

男爵府

InkCartridge 發表於 19-7-14 06:27
尹兆堅講的都唔正確。佢話警方追住個青年來打,但有片 show到係個青年自己無端端跳橋:

https://www.face ...

幾個警察係拎住警棍追, 仲要追唔到a, 見b跑就追b, 見幾個警察追住b 情急就跳橋,當場無人估計到, 警方救起b 再拘捕佢, 上孖葉,議員見到咪同白衫警察嘈, 白衫警察就用警棍扑議員個頭。
#我睇now 係咁

珍珠宮

開心吸收勳章

kit7266 發表於 19-7-14 11:39
幾個警察係拎住警棍追, 仲要追唔到a, 見b跑就追b, 見幾個警察追住b 情急就跳橋,當場無人估計到, 警方救 ...

Now 我都有睇,Now掛住影個議員同差人,冇影到個B其實係度圍觀。跟住B無端端自己跳橋,好彩差人捉實佢救佢一命。多角度去睇,即看黃媒,也看藍媒,看多幾個傳媒節目,才能看到較為接近真像。

伯爵府

盲都見到佢自己跳落下,邊個咁低能話係比人推?

侯爵府

rickswim 發表於 19-7-14 13:20
盲都見到佢自己跳落下,邊個咁低能話係比人推?

好多黃c深信不疑

珍珠宮

kit7266 發表於 19-7-14 11:39
幾個警察係拎住警棍追, 仲要追唔到a, 見b跑就追b, 見幾個警察追住b 情急就跳橋,當場無人估計到, 警方救 ...

即B自己跳橋,警察救佢,然後垃圾議員不單冇多謝警察仲鬧警察

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

你睇個香港電視仲要撐:
https://www.facebook.com/448027308647829/posts/2221969064586969?s=671312860&v=i&sfns=mo

首頁

尾頁

跳至