美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

LFYL 發表於 19-9-3 02:14
盡快用完, 唔好再買.

果日 我做有7次, 佢都叫我買, 但我驚佢汁 就唔買啦

大宅

wing_tt 發表於 19-8-25 13:52
回覆 Elenalan 的帖子

infusion保濕係咪幾好? 個價錢平過bellasxxxx 我都有D興趣...

Bellasonic 登記已有免費1次

禁止訪問

複式洋房

OKC 發表於 19-8-24 22:01
已經PM左你,次次去都hard sell, 好似好等錢駛咁

想知道

別墅

Elenalan 發表於 19-8-25 10:20
我個plan原價係眼$1550, 面$2250, infusion $980(或 用aquapure做補濕導入$780), 我眼+面各12次+Infusion ...

想知邊問,thx

水晶宮

Esthersoi 發表於 19-9-8 10:46
想知邊問,thx

我唔係美容院打手,亦唔貪心唔想拎referral折扣著數,所以一直只根據版規喺版面分享自己用後感和大概價錢,目的係希望大家如果join類似療程有個市價參考一下。如有興趣最好親身去格下價貨比三家,亦要試做過先好買plan。個人認為合理嘅試做價應該係原價嘅半價或join plan折扣後平均價,足料做哂全套試清楚,試完即走不要即日買,等一兩個星期見到效果先決定都未遲。如果網上係咁有人free facial 試做俾你又送折扣俾你,你都要諗清楚喇。呢度個主題係怕市道唔好美容院結業點算,我自己都同朋友講呢段時期唔好急於買plan, 手頭上有嘅繼續做,做哂嘅就去下d做全套嘅試做或單次收費。

wing_tt    發表於 19-9-8 13:04

大宅

snoopyiu 發表於 19-8-30 13:32
我幫襯開係counter既facial course都完哂同埋個品牌代理唔續約想做都無得做,我都諗住買家用機係屋企自己做 ...

請問你買邊隻aqua peel 和藍光機?

伯爵府

bigskylittle 發表於 19-9-8 12:09
請問你買邊隻aqua peel 和藍光機?

Aqua peel 機仲未收貨,藍光機係諗住用黎清完黑頭照下,查實可有可無。下面張相就係我現有既美容儀:hitachi導出導入機(當年買$800)for 清潔及爽膚水導入,nuface mini(兩個月前買$12XX 係for 收緊既,佢專用gel保濕都唔錯,24k黃金棒(依家好似$500)係按摩但我鍾意敷完paper mask唔洗面就咁碌好吸收,另一部係剷皮機($200)當peeling用係T字位又幾乾淨。幫我做開facial姐姐都教我家用機和護膚品勤力d係屋企做都keep得到,佢話留錢做醫美打斑仲實際 ,因為佢自己都係咁

珍珠宮

2024年龍年勳章

現在唔買package,做單次美容算了!

大宅

snoopyiu 發表於 19-9-8 12:35

Aqua peel 機仲未收貨,藍光機係諗住用黎清完黑頭照下,查 ...

日本aqua peel 美容機能去粉刺嗎?洗唔洗用專用爽膚水?

伯爵府

回覆 keywong66 的帖子

從來唔幫親美容院,所以唔驚佢地執笠

伯爵府

bigskylittle 發表於 19-9-8 18:17
日本aqua peel 美容機能去粉刺嗎?洗唔洗用專用爽膚水?

我訂左aqua peel機仲未收貨唔知去粉刺得唔得,我見呢部機可以用其他牌子aqua peel水都得好似幾好,蒸餾水都可以架,價錢咁吸引咪訂左部囉,美容院做一次aqua peel facial都要四至五百蚊,自己買機做真係好抵,想效果好咪買枝專用水

大宅

snoopyiu 發表於 19-9-8 19:10
我訂左aqua peel機仲未收貨唔知去粉刺得唔得,我見呢部機可以用其他牌子aqua peel水都得好似幾好,蒸餾水 ...

我都諗緊買呢部,細細部無線幾好咁,但吸力唔知夠唔夠...

伯爵府

anna.cc 發表於 19-9-8 20:18
我都諗緊買呢部,細細部無線幾好咁,但吸力唔知夠唔夠...

我見過有youtuber試用另一隻牌子,一樣係咁細部既aqua peel機,價錢貴一半有多,吸都塊臉有少少紅,係睇到水變灰灰地有酒米係到。我估細部吸力無大部咁強但唔會差太遠,我覺得無大部機拉扯皮膚咁勁,我諗住到時收到貨開來用時,較細吸力同埋換細頭吸,開埋枝aqua peel水用(蒸溜水仲平),無咁傷皮膚都可以達到清潔效果,效果有美容院aqua peel facial 既一半效果我都已經好滿意,價錢咁吸引好難唔落手訂
facebook 都有幾個seller賣呢部機,我幫襯左泡菜媽,訂開又唔想轉其他

大宅

snoopyiu 發表於 19-9-8 19:10
我訂左aqua peel機仲未收貨唔知去粉刺得唔得,我見呢部機可以用其他牌子aqua peel水都得好似幾好,蒸餾水 ...

請問邊到可以訂?

大宅

snoopyiu 發表於 19-9-8 21:37

我見過有youtuber試用另一隻牌子,一樣係咁細部既aqua peel ...

係,我都見好多seller賣呢部,價錢都係差唔多。你幾時訂架?係咪都要10月尾先有貨?

禁止訪問

子爵府

jujufff 發表於 19-8-23 23:02
一直都只會去單次,完全冇影響⋯

冇sell你嗎?

伯爵府

anna.cc 發表於 19-9-8 23:37
係,我都見好多seller賣呢部,價錢都係差唔多。你幾時訂架?係咪都要10月尾先有貨?
...

兩個星期前訂,唔知幾時收貨 我幫襯泡菜媽從來都唔會知幾時有貨收,次次都係收到順豐msg就去拎貨

別墅

snoopyiu 發表於 19-9-9 07:52
兩個星期前訂,唔知幾時收貨 我幫襯泡菜媽從來都唔會知幾時有貨收,次次都係收到順豐msg就去拎 ...

請問你 nuface mini 在那裏買?

首頁

尾頁

跳至