論盡家傭

跳至

首頁
34567...20

尾頁

大宅

Hi, ghost2001

Would you please PM me the agent info? Thanks a million!!!

ACAC

原帖由 ghost2001 於 09-6-8 19:40 發表
已經PM咗比你地,如收唔到麻煩再PM我啦!
我朋友check過都話呢間最平喎!

大宅

地址係:kalicinta即係邊到呀..plx

想問接汶萊機係咪平d架.. 有無人可以pm個平既agent比我呀,,我想9月炒左個印印..佢成日掛住玩電話唔理個仔,,我話先生想換人佢仲話是但啦,,

大宅

[pm 埋我得嗎,, 仲有 請問kalicinta 我即係買邊到機票呀

民房

[quote]原帖由 dkbaby 於 09-5-17 17:12 發表
印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀

Pls pm me the ticket details. Thanks!...

民房

原帖由 ghost2001 於 09-5-20 21:35 發表
我都岩岩幫工人出咗機票$16xx來回, 21/6返泗水.GA直航, 14天.

Hi, ghost2001

Would you please PM me the agent info? Many Thanks !!!

Hello 135

男爵府

My maid go to 日惹 also. Please PM. Thanks a lot!!!

原帖由 Rayli 於 09-5-20 20:51 發表
Can u pls pm me, my helper is going back to 日惹 soon. Many thanks.

大宅

我個姐姐7月返印尼單程, 麻煩你等PM資料給我, 可以嗎?

MANY THANKS!

大宅

kalicinta即係邊到呀..plx 機票邊到買平呀

伯爵府

dkbaby,

可唔可以 pm 資料比我呀. 唔該晒!

原帖由 dkbaby 於 09-5-17 17:12 發表
印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀! ...

男爵府

原帖由 祖明 於 09-5-20 19:01 發表

我都剛剛出機票俾工人返泗水,不過係九月一樣直航,一個月期,來回$19xx比你貴少少。你係咪定印尼航空呀?

Pls send me some information. MANY THANKS!!!

男爵府

原帖由 buybuy 於 09-6-6 21:29 發表
我今日問過一間旅行社,只係1400左右+tax(直航),1100+tax(轉機),好似差好遠呵...呢個價係6月尾至8月中左右,不過未confirm時間

send me the information PLEASE.....

男爵府

原帖由 ghost2001 於 09-5-20 21:35 發表
我都岩岩幫工人出咗機票$16xx來回, 21/6返泗水.GA直航, 14天.

Pls send me some information, Thanks!!!

洋房

Hi ghost2001,
Could you pls PM your travel agent to me? thanks.

洋房

Hi tszhuentong,

Could you pls PM your travel agent details to me? Thanks.

原帖由 tszhuentong 於 09-5-18 19:10 發表
我最近都幫印印出了机票六月到泗水, 來回都是18XX(連稅) 直航, 14天, 我都你問了很多間先出

洋房

Hi GogoCheung,
請問你是否直接上garuda website訂, or 經agent呀?
thanks.

原帖由 GogoCheung 於 09-6-9 13:12 發表

Thanks bbeasy,

剛剛book左garuda 來回泗水$1770+tax. 不過唔係日日有直航, 為左就直航 我比姐姐8月11日去, 8月27日返. 有成17日無姐姐幫手, 好慘! 點都好過比double. ...

複式洋房

原帖由 buybuy 於 09-6-6 21:29 發表
我今日問過一間旅行社,只係1400左右+tax(直航),1100+tax(轉機),好似差好遠呵...呢個價係6月尾至8月中左右,不過未confirm時間

I also want to know which 旅行社...pls let me know! Thanks!

[email protected]

別墅

Hi Hi,
我都需要啊, 請PM比我吖.
Thank You!

民房

ghost 2001,

can you pm the details to me. Thank you!!

大宅

ghost 2001,

I also want the info. Pls. pm the details to me. Thanks!

大宅

中銀都好平, 直航去四水(來回), $1780+280(TAX)
搭加魯達機

首頁
34567...20

尾頁

跳至