自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

andyman 發表於 23-2-10 16:36
去很多次了,每次都差不多三個半鐘咁上下。

好介紹
放下自在

伯爵府

回覆樓主:

好正喎,我都想知深圳有咩靚公園可以行下。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

babyf 發表於 23-2-10 17:07
好正喎,我都想知深圳有咩靚公園可以行下。

我常去的有深圳人民公園,月季很美,但今年的花早開了,剛剪完,料三月才會再開,還有香蜜公園,這裏的玫瑰較大型,但都剛開完,要等三月。園博園現在茶花正開。東湖公園11月菊展,三月份有紫色禾雀花。洪湖六月有荷花。簕杜鵑谷公園大概三,四月花期。蓮花山公園往年有燈光節及花節,忘記了月份 大致記得呢啲,請大家補充。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

伯爵府

andyman 發表於 23-2-10 17:44
我常去的有深圳人民公園,月季很美,但今年的花早開了,剛剪完,料三月才會再開,還有香蜜公園,這裏的玫 ...

請問邊個公園大啲,多花睇啲?

已刪除用户

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

queeniengyy 發表於 23-2-10 18:05
咁今年3月仙湖公園個花展唔知係幾時至幾時呢?

不知,未聽到公報,可以留意小紅書或微信關注本地寶。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

babyf 發表於 23-2-10 17:46
請問邊個公園大啲,多花睇啲?

仙湖,洪湖,園博園都很大,花要睇季節。花期留音小紅書,微信關注本地寶。

伯爵府

andyman 發表於 23-2-10 18:24
仙湖,洪湖,園博園都很大,花要睇季節。花期留音小紅書,微信關注本地寶。
...

首頁

尾頁

跳至