親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

係呀. 咁我唔知了.

原帖由 Sindy 於 09-11-9 12:34 發表

我係返到屋企先一日帳過一日.....
生日月, 開心過

水晶宮

我都係無買到. 只是去超市買咗包蘿蔔泡菜, 仲handcarry拎走, 結果俾海關抽查. 但佢哋好好人, 最後都放行.

原帖由 wai001 於 09-11-3 20:49 發表
泡菜在泡菜school買會fresh一d,而在supermarket 賣果d可能會有防腐劑架!!!
生日月, 開心過

水晶宮

等我來報料, 但唔知有無錯, 因全部係korea文, 我自己又懵懵下 .

skin food 覆盤子水份面霜 won14900.-
" stawberry 潤唇膏 won3900
呢D我真係分唔清
有白米面膜, aloe面膜, 蕃石榴面膜, black sugar 面膜, 三文魚籽眼膜
( @7700 x 2, 8600, 13,900, 17,000)

innisfree (有coupon九折)
茶花油精華素 won 16,200
紅酒及橄欖油面膜 @13,500 ( 12 pcs)
O2面膜 @9000
紅酒軟膚水及sleep mask @9000.-
(呢間有退稅)

Etxx ? 九折
college mask @9000 ( 10 pcs)
college 面霜及精華素 @13,500

Missha
lemon & Aloe mask @10,000 ( 10 pcs)

UGB 精華素及面霜 @27,500 ( 買五送一價)
生日月, 開心過

水晶宮

Wai :

退稅個到我哋出咗問題呀, 領隊話叫我哋去4號入閘處盖印, 點知我哋盖完印唔俾出返來, 大件事. 佢哋話一定要入閘, 但我哋屋企人全部係外面, 又俾海關check話我哋帶liquid, 我哋以為要俾盖stamp個睇貨嘛. 結果搞咗一大輪雞同鴨講先出返來mouth:mouth:" />

生日月, 開心過

水晶宮

超市價
辛辣面 一pack 5包 won3000
薯仔面 一pack 4包 won3300
炸醬面 一pack 5包 won3100
生日月, 開心過

大宅

請問你地係自己 shopping 買, or 導遊帶去果d化妝城買, 自己去明洞難唔難搵

原帖由 雪文 於 09-11-9 15:23 發表
超市價
辛辣面 一pack 5包 won3000
薯仔面 一pack 4包 won3300
炸醬面 一pack 5包 won3100

男爵府

除左化妝品,護膚品,公仔麵 還有什麼呢 ??? thanks

珍珠宮

減齡達人勳章

innisfree (有coupon九折), where to get the coupon?
原帖由 雪文 於 09-11-9 15:11 發表
等我來報料, 但唔知有無錯, 因全部係korea文, 我自己又懵懵下 .

skin food 覆盤子水份面霜 won14900.-
" stawberry 潤唇膏 won3900
呢D我真係分唔清
有白米面膜, aloe面膜, 蕃石榴面膜, black sugar 面 ...

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 FennieMan 於 09-11-10 00:16 發表
innisfree (有coupon九折), where to get the coupon?

I have (but the expiry date is Dec 31 2009).
Please PM me and leave down your email if you need.

大宅

Pls check PM, Thanks !!

原帖由 究竟我是誰 於 09-11-10 08:54 發表

I have (but the expiry date is Dec 31 2009).
Please PM me and leave down your email if you need.

水晶宮

旅行團指定去的, 我自己無試過坐車去明洞. 但係真係唔夠時間, 得個二小時係明洞

原帖由 CathyDannyBB 於 09-11-9 18:00 發表
請問你地係自己 shopping 買, or 導遊帶去果d化妝城買, 自己去明洞難唔難搵
生日月, 開心過

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

hi 究竟我是誰,
我都要呀, 收pm.

原帖由 於 09-11-10 08:54 發表

子爵府

Hi, I have pm you my email. Pls check.

Thanks

原帖由 究竟我是誰 於 09-11-10 08:54 發表

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

COUPON

HELLO, 各位將會去韓國嘅SIS,
啱啱搵到呢個網, 妳哋去睇睇...
如搵到合用嘅COUPON就按列印出嚟
希望大家啱用

http://www.seoulnavi.com/coupon/coupon_list.php

珍珠宮

好媽媽勳章

我果時見lock n lock特價,平好多....一套包括一個12l, 裏面有兩大兩細,都係百零蚊港紙.........但帶返香港都幾煩.......我仲買左個5.5L啡色,香港好似唔多覺有呢款

珍珠宮

really do the things checking & get the stamps from the counter outside the restricted area in the airport, but get the cash refund at gate 28 inside the restricted area in the airport!!!
原帖由 雪文 於 09-11-9 15:15 發表
Wai :

退稅個到我哋出咗問題呀, 領隊話叫我哋去4號入閘處盖印, 點知我哋盖完印唔俾出返來, 大件事. 佢哋話一定要入閘, 但我哋屋企人全部係外面, 又俾海關check話我哋帶liquid, 我哋以為要俾盖stamp個睇貨嘛. 結 ...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

***innisfree shopping discount coupon only valid until 31/12/2009!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

子爵府

Anyone know is the following good for Laneige ? How much is sold in Korea ?

1) Strawberry peeling
2) Strawberry Yogurt mask
3) Essence
4) Refiner
5) Water bank

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至