單親天地

跳至

首頁
34567...8

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

天文台預報,明天大 致 多 雲 , 有 幾 陣 微 雨 , 初 時 能 見 度 頗 低 。

所以最好預備一把雨傘啦 !大家明天見
原帖由 gloriatwins 於 09-12-25 20:38 發表
Looking Forward to seeing you!
Hope we will have a very nice walk.
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

男爵府

原帖由 vane 於 09-12-25 21:41 發表
天文台預報,明天大 致 多 雲 , 有 幾 陣 微 雨 , 初 時 能 見 度 頗 低 。所以最好預備一把雨傘啦 !大家明天見

麻煩晒....vane!
我已經買返隻手指俾你囉, d相都入埋啦,
如果我聽日再係唔記得帶的話,
你真係要狼狼地打我蘿柚囉,
不過你要記得問我攞喎, 唔係我又大懞咁帶返屋企唔記得俾你啦.

侯爵府

環保接龍勳章

哈哈!布屁股打,正呀!

今天可以順利出發啦!
大 致 多 雲 , 初 時 能 見 度 較 低 。
原帖由 維豬豬 於 09-12-25 23:01 發表

麻煩晒....vane!
我已經買返隻手指俾你囉, d相都入埋啦,
如果我聽日再係唔記得帶的話,
你真係要狼狼地打我蘿柚囉,
不過你要記得問我攞喎, 唔係我又大懞咁帶返屋企唔記得俾你啦. ...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

嘩,大家識左好多朋友一齊去玩,好開心咁喎

禁止訪問

瑪瑙宮

環保接龍勳章

做乜你又唔去呀,聽日至溫習都得架啫,同阿仔去開心吓嘛

原帖由 heichunmum 於 09-12-26 14:38 發表
你地玩完返嚟講下玩成點呀,我而家同阿仔在家閉關溫習,好掛住你地啊

瑪瑙宮

環保接龍勳章

唔怪得今日呢度咁順暢啦,原來嗰個去晒南丫島玩

大宅

謝謝領隊vane

衷心的感謝你 的勞心勞力 ~
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

嘩,今日好開心呀...我同個仔過了一個好愉快既周末,識左好多好好又叻既媽咪...個個比我既感覺都好叻同好堅強...所以話現今女牲, 尤其是單親媽咪..一個字形容..."勁", 哈哈...

Pooth, flower_ng..好高興終於見到你地...你地都已經堅強左好多啦...繼續努力..

veronica, 感歎號...gloria_twins, cinnamon, bng,carfitfit
今日同你地傾得好開心呀..快快安排另一次聚會先得...等我地再傾過..haha..

Vane,
都係要多謝你安排呢次活動..你真係好好呀..

原帖由 pooth 於 09-12-26 20:51 發表

侯爵府

環保接龍勳章

你攪錯左啦,我吾係領隊WO...我都吾識路....
我都係想拾回青春姐....今日天氣很好,勁好行...多謝大家陪我去玩...

原帖由 pooth 於 09-12-26 20:51 發表

複式洋房

Veronica0731

好多謝你捉了我去今日的活動. 好高興認識到咁多又靚又叻的女強人. 比好多個叻妳地各位呀!!

我都要加油, 唔好再咁自閉哩.

(!_!)

侯爵府

環保接龍勳章

moon_moon你記得晒貢多人d名,真好記性...

原帖由 moon_moon 於 09-12-26 22:12 發表
嘩,今日好開心呀...我同個仔過了一個好愉快既周末,識左好多好好又叻既媽咪...個個比我既感覺都好叻同好堅強...所以話現今女牲, 尤其是單親媽咪..一個字形容..."勁", 哈哈...

Pooth, flower_ng..好高興終於見到你地 ...

等待驗證會員

原帖由 moon_moon 於 09-12-26 22:12 發表

Pooth, flower_ng..好高興終於見到你地 ...

我要係到講聲多謝妳哋呀!

Vane,多謝妳今次的安排,我和仔仔過了一個好開心的Boxing Day.我亦好高興認識到各位的姊妹.今日好舒服同好relax!!

我之前都跟公司行過南Y島,但可能始終覺得好似番工,覺得行咗好耐,行極都行唔完,但今次好似覺得個島點解咁細,行咗一陣就行完,我想encore呀!!

moon_moon,預我呀!!我想報名先!!

侯爵府

環保接龍勳章

今天真是拾回很多青春回來...原來南Y島比以前好得多,多野睇啦/食啦.....

小女子為大家預備的幾個活動都完滿結束了,...我可以休息一吓,做回路人甲...參加大家攪的活動了...大家1月1 日見啦!

原帖由 veronica0731 於 09-12-26 22:31 發表

我要係到講聲多謝妳哋呀!

Vane,多謝妳今次的安排,我和仔仔過了一個好開心的Boxing Day.我亦好高興認識到各位的姊妹.今日好舒服同好relax!!

我之前都跟公司行過南Y島,但可能始終覺得好似番工,覺得行咗好耐,行極都 ...

男爵府

嘩....你哋使唔使一返到屋企就即刻上網留言呀?
仲未攰c呀, 好勁喎!

侯爵府

環保接龍勳章

你都係wo..你仲要返工wo...今晚點頂??
原帖由 維豬豬 於 09-12-26 22:44 發表
嘩....你哋使唔使一返到屋企就即刻上網留言呀?
仲未攰c呀, 好勁喎!

珍珠宮

你地有冇影下相咁呀~?? 過埋聽日又要番工LU

侯爵府

環保接龍勳章

只有3幾張...d小朋友都吾影相...個個做晒影後...把鬼火

原帖由 思樂冰 於 09-12-26 22:52 發表
你地有冇影下相咁呀~?? 過埋聽日又要番工LU

複式洋房

Moon_Moon,

認識到你都是一大美事呀. 認到個靚太, 我都覺得自己升左"哩" 呀.

Catfitfit, Gloria
多謝妳們的教路, 希望我可以順利過度啦.

Vane & Cinnamon
妳地都係好出色既領隊呀. 真的感激妳們的付出. Hon Don.

Ivan Mom,
我會每天都對鏡發功, 自我催眠的. 多謝你.

Veronica, Pooth, 美瑩
當然唔少得特別嗚謝你地三位, 拉著我踏出第一步. 原來真係好多人與我同行架!

(!_!)

珍珠宮

原帖由 vane 於 09-12-26 22:55 發表
只有3幾張...d小朋友都吾影相...個個做晒影後...把鬼火

係呀? 最衰我個肥B懶鬼又重啦, 如果唔係我都跟埋一齊玩啦!!!! 你地去食野個到都OK嗎???
下次活動就係1月1日???

首頁
34567...8

尾頁

跳至