單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 kwong333 於 09-12-30 22:09 發表
sorry 1月1日 要開工 去唔到

Never mind !
Maybe you can join next gathering~
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

大宅

Updated list on Dec 30,09

1月1 日聚餐
[午市燒烤自助餐 大人 $68 未計 加 一服務費
小童 $48 未計 加 一服務費
時間由 11:30 am - 3:30 pm
1.Veronica 0731 ( 1大 )
2. Pooth ( 2 大 1 小 )
3. Vane ( 1大1 小 )
4. Flower Ng ( 2 大 + 1 小)
5. WING86 ( ? )
6. 美瑩 (1大1小)
7. Fiona0235 (1大1b)
8. 令令 (1大1小)
9.charmaine_1 (1大1小)
10. happy 233 (1大1小)
11. 單親媽媽 (1大1小)
12. bng11 (1大1小)
13.ohlove416 (1大1小)
14. tsz (1大1小)
15. schnauzers (1大)

大宅

以下兩位 請速聯絡亞pooth

tsz : 未留電話號碼

WING86 ( ? ) : 出席與否請告知

多謝合作 ~

瑪瑙宮

環保接龍勳章

大家聽日食得開心d啦

男爵府

帶相機

有無人帶相機呢?

大宅

我可以帶相機. 但未必可準時11:30am 到.

大宅

相片不能公開

先此聲明, 由於私隱關係, 凡影了聚會相片的朋友只能私底下傳閱, 不能公開.

多謝合作 !

男爵府

真唔好意思,係我大頭蝦,這些場合真係唔好影相,謝謝你的好意不用帶相機了。
原帖由 tsz 於 09-12-31 13:35 發表
我可以帶相機. 但未必可準時11:30am 到.

大宅

唔好意思, 我諗我應該來唔到啦, 因為我今日開始作病, 初時以為可以頂得順去同你哋一齊聚餐, 但係.......
希望你哋唔好怪我咁遲先通知你哋, 我真係好希望下次可以再同你哋食過飯呀, ANYWAY, HAPPY NEW YEAR.

原帖由 pooth 於 09-12-30 23:22 發表
Updated list on Dec 30,09

1月1 日聚餐
[午市燒烤自助餐 大人 $68 未計 加 一服務費
小童 $48 未計 加 一服務費
時間由 11:30 am - 3:30 pm
1.Veronica 0731 ( 1大 )
2. Pooth ...

大宅

原帖由 Happy233 於 09-12-31 23:48 發表
唔好意思, 我諗我應該來唔到啦, 因為我今日開始作病, 初時以為可以頂得順去同你哋一齊聚餐, 但係.......
希望你哋唔好怪我咁遲先通知你哋, 我真係好希望下次可以再同你哋食過飯呀, ANYWAY, HAPPY NEW YEAR.
...

Get well soon~
Hope to meet you next time~

大宅

謝謝出席的朋友 !!!

pooth 衷心感謝大家的到臨 !!!
由於pooth 是第一次攪這類聚會,
如有不是之處, 敬請大家多多包涵.

大宅

美塋 & Veronica 0731:

請原諒pooth pooth 冇心肝,
好多謝妳地 ! (妳地知我講咩架啦 )
錫啖先 ~

別墅

poot

唔知你講咩, 新一年第一天, 唔好神經病,

侯爵府

環保接龍勳章

謝謝亞poon安排今天的活動...
亦好希望大家新的一年有好的開始,天天都開開心心

原帖由 pooth 於 10-1-1 17:42 發表
pooth 衷心感謝大家的到臨 !!!
由於pooth 是第一次攪這類聚會,
如有不是之處, 敬請大家多多包涵.
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

複式洋房

回覆 81# pooth 的文章

今天能夠見到大家真係好開心,亦給了我很多啟發.多謝.

大宅

原帖由 美瑩 於 10-1-1 20:16 發表
poot

唔知你講咩, 新一年第一天, 唔好神經病,

哈哈 ! 我耐唔耐都會思覺失調架 ~

大宅

原帖由 vane 於 10-1-1 22:01 發表
謝謝亞poon安排今天的活動...
亦好希望大家新的一年有好的開始,天天都開開心心

唔好客氣, 最緊要大家開心姐 ~

侯爵府

環保接龍勳章

其實大小朋友都會各有得益..
大人:有人傾聽和分享
小朋友:就多了很多新朋友,可以玩得開心..

原帖由 qc1995cheung 於 10-1-1 22:43 發表
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

大宅

原帖由 qc1995cheung 於 10-1-1 22:43 發表

有時收收埋埋好辛苦架, 見多d 人,同人溝通下,也許會有所得著。

男爵府

今日的活動好成功,你的功勞好大,食到好飽,好開心。多謝你!
原帖由 pooth 於 10-1-1 22:57 發表

唔好客氣, 最緊要大家開心姐 ~

首頁

尾頁

跳至