跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

聰明豆 寫道:
有無三文魚食先???

to all,
如果想就下聰明豆同cherly,咁不如我打電話去mongkok帝都酒店問下啦!

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

lovelymom,
今次大鑊喇, 原來間pg吾近地鐵站架, 大約位置o係"花墟球場"同"界限街"附近呀! 妳地吾地呀? 佢話如果識行o係旺角火車站行去都吾太遠, (但至幣我地吾識行呢??) 我打去問佢教左我點搭車, 但我地吾係同一地方出發點算呢? 可能要自己去喇, 妳住邊架? 不過妳直接打比pg個fanny佢教妳點搭車啦! tel:27429323

侯爵府

wandyfok 寫道:
聰明豆,
唔好話壓你啦,我都係想襯仲食到野,就去食下之o麻! :mrgreen: 我地係好雀友呀o麻!

妳講到我好想喊呀! :-( :-( 好感動呀! :-( :-(

侯爵府

[quote]
聰明豆 寫道:
有無三文魚食先???

to all,
如果想就下聰明豆同cherly,咁不如我打電話去mongkok帝都酒店問下啦! [/quote]

係咪新世紀那間呀? dinner我都食過, 嘜tea有三文魚食架??
wandy,
cherly吾去得tea呀!

子爵府

聰明豆 寫道:
旺角火車站仲近???? 等我查下地圖先!

係呀!你地係mongkok 火車站搵到界限街就行去窩打老道,係呢兩條路交界會有一個esso油站,見到呢個油站就向kowloon tong方向行,過一兩個街口就到啦!

伯爵府

[quote]
Hei001 寫道:
KA_WAI,
英華小學聽講唔錯ga,尤其而家的校長係林浣心,佢係前協恩小學校長

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

聰明豆 寫道:
lovelymom,
今次大鑊喇, 原來間pg吾近地鐵站架, 大約位置o係"花墟球場"同"界限街"附近呀! 妳地吾地呀? 佢話如果識行o係旺角火車站行去都吾太遠, (但至幣我地吾識行呢??) 我打去問佢教左我點搭車, 但我地吾係同一地方出發點算呢? 可能要自己去喇, 妳住邊架? 不過妳直接打比pg個fanny佢教妳點搭車啦! tel:27429323

你係旺角警署附近打"的"入, 我諗20皮有找

男爵府

聰明豆 寫道:
lovelymom,

我住TSINGYI...
打電話去...無人聽 ?-( ?-(
:-D

大宅

wandy,

我今朝提過嚟唔到今次 puffet lu!! :cry:

[quote]
cherly 寫道:
Wandy, ka_wai & kwan

今朝有個 Friend 打電話比我,我先至記得成個月前已約了4/10 下晝去人哋屋企玩,sorry 呀,連試堂都去唔到 lu,下次先可以再同大家 buffet buffet 啦! :-(
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

子爵府

Hei001 寫道:
hi,all,
我同浚僖轉咗全日制lar!返學時間係9-4:30,8月10號開學,到時佢要自己食飯同瞓覺lar!真係有d擔心!

hei001,
唔洗擔心,我恩恩咪又係咁樣返全日,仲俾老師讚佢肯自己食飯同添飯呀!係屋企就係第二個人,要我餵佢呀! :evil:

伯爵府

Cherly, 煒良媽, Lovelymom,

頭先我打去英華問佢哋收唔收插班生,佢哋話唔收呀!
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
無望呀!好唔開心呀!
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

子爵府

cherly 寫道:
wandy,

我今朝提過嚟唔到今次 puffet lu!! :cry:

cherly,
我而家先溫晒書,所以就當我無打過啦! :mrgreen:

男爵府

[quote]
Ka_wai 寫道:
Cherly, 煒良媽, Lovelymom,

頭先我打去英華問佢
:-D

子爵府

ka_wai,
咁不如試下打電話去保良局陳守仁問下啦。

聰明豆,
mongkok火車站o個間有無三文魚我唔係好sure,不過海逸酒店就一定無,因我去過食,不過佢地有三文魚sushi呀!

子爵府

LOVELYMOM 寫道:
我住TSINGYI...
打電話去...無人聽 ?-( ?-(

你係青衣搭地鐵去太子,之後搭的士去,應該唔過$25。

伯爵府

Wandy,

"保良局陳守仁"佢哋開始收插班生架la,不過我驚佢哋係英小jason會跟唔上麻,同埋要考入學試我都怕佢有難度。

子爵府

ka_wai,
你唔俾jason試下,點知佢得唔得喎!小朋友有潛能架!

男爵府

Ka_wai ,
陳守仁競爭真係好大呀!英文程度又高,好多人都想入,不過唔比JASON試下又點知佢唔得呢!

伯爵府

Hei001, Wandy,

我就係自己知自個仔係點麻,佢始終讀梗中小要佢轉英小真係好鬼屎驚,不過我都會試既橫樹申請費都係幾呀蚊。

侯爵府

你係青衣搭地鐵去太子,之後搭的士去,應該唔過$25。

wandy,
嘜妳同煒良ma咁熟o個度既?? 妳地都去過呀?? 好吾好呀??

dear all,
查實今次tea好似吾係好多媽咪去咋喎?? 洗吾洗報過靚名先決定攪吾攪得成呀?? 咁我就有機會走得甩喇!

首頁

尾頁

跳至