單親天地

跳至

首頁
34567...9

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

嘩,咁就真係要睇路啦..

重早有計劃添呀,一個字 - 勁!但帶住黑超,小心湊完仔返學會帶埋手信返屋企wor.."狗便便" hehe..

原帖由 酸棗仁 於 10-3-11 12:45 發表

嗰條路, 好多狗便便架, 想找'死'呀?

第時, 亞仔讀小學, 就日日都要行嗰條路了....

到時仔仔大個了, 我扮失明, 戴黑超, 邊行邊(目及)嘢, 由亞仔帶路....嘻嘻嘻, 早就安排好晒了. ...

大宅

嘩 ! 陣容頂盛bor~

呢幾日我咳到亞媽都唔認得, 食左藥又溫溫地,
都唔知星期六去唔去到bbq 添 ?

希望到時無事啦 ~
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Pooth,

証明我地號召力非煩...哈哈哈

你好嗎?多點休息,等星期六來同我地玩啦,飲多點暖水啦..難得我肯唔訓諗遊戲bor..你要來呀! BTW, 你住個區真係好凍呀,你多帶條頸巾保暖啦,我無時無候都有頸巾跟身架,我覺得攬住條頸巾會暖點...take care lar..

祝你早日好番啊!

原帖由 pooth 於 10-3-11 15:37 發表
嘩 ! 陣容頂盛bor~

呢幾日我咳到亞媽都唔認得, 食左藥又溫溫地,
都唔知星期六去唔去到bbq 添 ?

希望到時無事啦 ~

侯爵府

環保接龍勳章

睡多D快D好呀! 仲有吹多D水...

原帖由 moon_moon 於 10-3-11 16:39 發表
Pooth,

証明我地號召力非煩...哈哈哈

你好嗎?多點休息,等星期六來同我地玩啦,飲多點暖水啦..難得我肯唔訓諗遊戲bor..你要來呀! BTW, 你住個區真係好凍呀,你多帶條頸巾保暖啦,我無時無候都有頸巾跟身架,我覺得攬住條頸巾 ...

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

環保接龍勳章

究竟有無人會早D去KA.??...如果無..我就跟大隊去

Update 吓出席單位先:-
1. moon + 1女 +1仔
2. Pooth + 1 仔
3. 美瑩 + 1 女
4. (!_!)
5. brightb2b + 1 仔
6. Ivan媽媽pli + 1 仔
7. 維豬媽+維豬仔...4歲
8. Flower_ng + 2 仔 (其中一個大個仔)
9. Vane +1仔
10. 酸棗仁 + 1仔
11:apple +1仔..4歲
12,朋友1號+女女
13. Carmanaa + 1 仔

男爵府

原帖由 vane 於 10-3-11 20:29 發表

3. 美瑩 + 1 女
4. (!_!)
8. Flower_ng + ...

仁哥又話十二點去?
暑假.....咁就過咗一半啦.

侯爵府

環保接龍勳章

佢都無講實....??
原帖由 維豬豬 於 10-3-11 20:31 發表

仁哥又話十二點去?

子爵府

我怕brightb2b太忙啦, 大家不如pm聯絡電話比我啦, 等我打印個名單出來方便聯絡啦, copy比 brightb2b..

大家作實自己去定跟大隊啦, 我再跟Vane同brightb2b 覆實點分組去同集合時閒啦, 好嗎?

我耍返工,所以會跟大隊去..

原帖由 vane 於 10-3-11 20:29 發表

3. 美瑩 + 1 女
4. (!_!)
8. Flower_ng + ...

伯爵府

原帖由 moon_moon 於 10-3-11 21:43 發表
我怕brightb2b太吃啦, 大家不如pm聯絡電話比我啦, 等我打印個名單出來方便聯絡啦, copy比 brightb2b..

大家作實自己去定跟大隊啦, 我再跟Vane同brightb2b 覆實點分組去同集合時閒啦, 好嗎?

我耍返工,所以會跟大隊 ...

我會自己入去, 同仔仔玩下先....

如果有人想提早入去的話, 咁不如 12:00坑口地鐵站等丫....但要通知我喎, 仲要比埋個電話號碼我呀!

而家PM個電話比你, 唔該晒喎!

緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

侯爵府

環保接龍勳章

12:00坑口地鐵站....都好WO...但坑口地鐵站去BBQ場點去??是否都要經彩虹...??
我有免費去坑口地鐵站票換

原帖由 酸棗仁 於 10-3-11 21:49 發表

如果有人想提早入去的話, 咁不如 12:00坑口地鐵站等丫....但要通知我喎, 仲要比埋個電話號碼我呀!

而家PM個電話比你, 唔該晒喎! ...

伯爵府

原帖由 vane 於 10-3-11 22:09 發表
12:00坑口地鐵站....都好WO...但坑口地鐵站去BBQ場點去??是否都要經彩虹...??
我有免費去坑口地鐵站票換

坑口有專線小巴到科技大學....唔會經彩虹的....

仲有冇人想早D入去?
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

子爵府

Got it.. thanks

原帖由 酸棗仁 於 10-3-11 21:49 發表

而家PM個電話比你, 唔該晒喎! ...

侯爵府

環保接龍勳章

我去....等收PM電話比你....
原帖由 酸棗仁 於 10-3-11 22:13 發表

坑口有專線小巴到科技大學....唔會經彩虹的....

仲有冇人想早D入去?

伯爵府

原帖由 vane 於 10-3-11 22:14 發表
我去....等收PM電話比你....

已收到 Vane & Moon 的電話號碼, 想早D入去的朋友, 可以PM電話比我, 或者同亞 Vane 約實.

早D入去的集合時間和地點:
中午12:00 , 坑口地鐵站 A出口, 出閘後, 7-11附近.

現有名單如下: -
1) Vane
2) 酸棗仁

子爵府

我現只欠以下幾位朋友電話就完成我phone list lar..
Ivan媽媽
brightb2b
apple
flower_ng (我唔見左你電話呀,唔好意思呀)
Carmanaa

麻煩pm我啦..

Vane/brightb2b,
pm你地email我 , 我email比你地啦, thanks.

原帖由 酸棗仁 於 10-3-11 22:23 發表

已收到 Vane & Moon 的電話號碼, 想早D入去的朋友, 可以PM電話比我, 或者同亞 Vane 約實.

早D入去的集合時間和地點:
中午12:00 , 坑口地鐵站 A出口, 出閘後, 7-11附近.

現有名單如下: -
1) Vane
2) 酸棗仁 ...

大宅

原帖由 moon_moon 於 10-3-11 22:39 發表
我現只欠以下幾位朋友電話就完成我phone list lar..
Ivan媽媽
brightb2b
apple
flower_ng (我唔見左你電話呀,唔好意思呀)
Carmanaa

麻煩pm我啦..

Vane/brightb2b,
pm你地email我 , 我email比你地啦, thanks.

...

moon,

幾點在彩虹地鐵站集合 ?
我同亞仔講, 媽咪病病唔想去, 佢話唔制喎 ~
激屎人啦 ~

伯爵府

原帖由 pooth 於 10-3-11 22:44 發表

moon,

幾點在彩虹地鐵站集合 ?
我同亞仔講, 媽咪病病唔想去, 佢話唔制喎 ~
激屎人啦 ~

惡人自有惡人磨! he he...

大宅

原帖由 酸棗仁 於 10-3-11 22:46 發表

惡人自有惡人磨! he he...

你話邊個係惡人呀 ?
過份 ~

侯爵府

環保接龍勳章

係....深水埗亞伯...呀!.
原帖由 pooth 於 10-3-11 23:00 發表

你話邊個係惡人呀 ?
過份 ~

大宅

原帖由 vane 於 10-3-11 23:06 發表
係....深水埗亞伯...呀!.

係lor, 亞伯都咁惡, 作死佢啦 ~

首頁
34567...9

尾頁

跳至