自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 susi1024169 於 10-5-14 16:59 發表
下~呢個咩醫生黎?聽都未聽過....我淨係知鼻咽癌主因係因為食醃野,所以廣東人特別多鼻咽癌個案,因為佢地多食醃野,例如咸魚,腐乳,咸蛋等等~

EB virus or preserved food can stimulate those cancer cells

侯爵府

醒目開學勳章

唉...................... 剛剛聽到第4單了. 2個月內第4單........公司內突然有2個人有, 恐怖嗎??

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

ling : 祝福你和家人

原帖由 lingpanda 於 10-5-16 01:23 發表
我會努力的,但生活中所有事都與他有關,一想起,眼淚就不停流下來,我想真的要一段時間才能平伏。
生日月, 開心過

珍珠宮

原帖由 lingpanda 於 10-5-15 13:38 發表
我先生雖然走了,但他走時還帶微笑,整晚有我陪伴,我想也是他的福份,感謝主對他的恩寵。我會堅強,因為這是我對他的承諾,不過真的很不捨得、很掛著他。
各位癌病家人或病友,你們有無聽過藹藻素,他走了,放在家中也沒用,如你們有 ...
祝福你!你要好好生活,照顧小朋友。

珍珠宮

原帖由 77777 於 10-5-15 13:33 發表
您62飲唔飲倒紅菜頭汁, 如果接受倒, 打d比佢飲, 我地平日飲都好有益架....係可以防癌, 令身體變為鹼性...

我c6個同學的細佬上一年都好似有cancer, 不過, 佢就飲d果菜汁飲好左, 重有食一隻八正覺天然養生梅(apita, u ...
咩黎架?邊度買架?點整呢?Thx!

大宅

本來因為家人有這個病, 我就辭左份工陪他去看中醫, 因西醫說已不能做化療, 可能年紀大???

點知過多4個月, 第二個家人又有, 這次要急做手術...

首頁

尾頁

跳至