跳至

首頁

尾頁

大宅

kathyp,
好呀,但係邊度呢?
可能我地傾過計都未定添^^

我FB A/C :[email protected]
原帖由 kathyp 於 10-10-3 16:30 發表
好吖......我非常有興趣呀!
吾知其他媽咪點睇呢?

del

複式洋房

Welcome, welcome....又多一個BB 係呢日出生 ........
一共14個

molili
daiyanyan b仔
cherrychris b女
taddy58 b仔
bb成長期 b女
summercat
wkamkit
shore b女
iamsaki b仔
kathyp b仔
hellokitkitmoon
alac211217 b仔
308 b仔
karenkayan b仔

原帖由 karenkayan 於 10-10-8 20:07 發表
my baby boy was also born on 17th ah

複式洋房

係邊度真係要depends on 有幾多人wor....
請問有幾多位mama有興趣吖?

1) kathyp

原帖由 hellokitkitmoon 於 10-10-9 18:50 發表
kathyp,
好呀,但係邊度呢?
可能我地傾過計都未定添^^

我FB A/C :[email protected]

大宅

我諗真係整返個7月17日出世BB 既FB 群組先至得~~ 因為真係唔知邊個打邊個~KAKAAA ~

大宅

http://www.facebook.com/group.php?gid=166548963358936&ref=mf

JOIN啦~ 我新開左..HOHO

大宅

1) kathyp
2) hellokitkitmoon

原帖由 kathyp 於 10-10-10 01:19 發表
係邊度真係要depends on 有幾多人wor....
請問有幾多位mama有興趣吖?

1) kathyp

del

複式洋房

有幾日冇上bk、睇嚟其他媽媽都好似好忙、冇乜上bk?定還是冇興趣?不過吾緊要啦、將來大把機會~
hellokitkitmoon,得我哋兩個咋、您點睇吖?
pm 我啦。
我都join 咗 facebook 個 group 啦、係個邊繼續交流交流啦!

原帖由 hellokitkitmoon 於 10-10-10 21:26 發表
1) kathyp
2) hellokitkitmoon

大宅

原帖由 kathyp 於 10-10-13 00:37 發表
有幾日冇上bk、睇嚟其他媽媽都好似好忙、冇乜上bk?定還是冇興趣?不過吾緊要啦、將來大把機會~
pm 我啦。
我都join 咗 facebook 個 group 啦、係個邊繼續交流交流啦!

...

我好耐無上bk... 見到你msg立即join 左 facebook 啦!!

好想同你地見個面呀!!!

洋房

我個仔仔都係17號出世架

大宅

原帖由 hogan 於 10-10-27 23:40 發表
我個仔仔都係17號出世架

快d 去join fb 果個啦~hahaaaaa一齊傾下計~

你地100 日有咩搞作呀??
我就叫晒d 朋友仔黎同呀仔bbq ~wkakaaa 雖然佢唔食得~不過佢一齊坐埋火爐玩~ 好開心喔!!!!

大宅

OK喎,去邊度BBQ好呀?

原帖由 daiyanyan 於 10-10-28 12:53 發表

快d 去join fb 果個啦~hahaaaaa一齊傾下計~

你地100 日有咩搞作呀??
我就叫晒d 朋友仔黎同呀仔bbq ~wkakaaa 雖然佢唔食得~不過佢一齊坐埋火爐玩~ 好開心喔!!!! ...
del

大宅

我諗唔會得我兩個掛?不過你講得O岩,7月BB而家先3個多月,D媽咪好忙啦,夜晚冇覺好訓,日頭又要抱,真係唔得閑上BK都唔出奇~~

原帖由 kathyp 於 10-10-13 00:37 發表
pm 我啦。

...
del

禁止訪問

複式洋房

有好几個星期冇上bk啦、開始返工、好忙。夜晚又要起身餵人奶、真係好倦!
見其他mama對gathering好似冇乜反應喎、如果只係得我哋兩個、不如遲d係fb再organize過啦~
(可能其他mama都會好似我甘、睇fb多過bk)hehe!

原帖由 hellokitkitmoon 於 10-10-28 21:43 發表
我諗唔會得我兩個掛?不過你講得O岩,7月BB而家先3個多月,D媽咪好忙啦,夜晚冇覺好訓,日頭又要抱,真係唔得閑上BK都唔出奇~~

大宅

原來個個都係咁辛苦呀!我都係有兩件呀,亞哥6歲,一早要起身送亞哥返學,跟住要反來餵細佬,我仲餵緊全人奶,晚上有時訓到3個鐘,好彩就有5個鐘訓下,仲要亞哥今年O岩O岩上小一,要用好多時間倍佢做功課同溫書,真係到晚上成10點後等D小朋友訓晒,先有自己時間呀!

原帖由 BB成長期 於 10-10-29 13:48 發表
我有上網嫁lunch time, 只不過我暫時不會有時間出來law, 我有2件, 1件得3個月, 另一件4歲幾.

要返工, 平時回家都已是8時多, 食完dinner都9時多, 之後同阿仔做0下工課, 有時下棋, 之後都10時多, 阿仔sleep, 我就take ...
del

大宅

我生左第2名之後就冇返工喇,不過仲忙過返工,因為係冇放工時間的.
OK而家大家都係忙D,等BB開始食糊仔可能會好D架喇~~

原帖由 kathyp 於 10-10-29 15:40 發表
有好几個星期冇上bk啦、開始返工、好忙。夜晚又要起身餵人奶、真係好倦!
見其他mama對gathering好似冇乜反應喎、如果只係得我哋兩個、不如遲d係fb再organize過啦~
(可能其他mama都會好似我甘、睇fb多過bk)hehe!

...
del

複式洋房

回覆 4# taddy58 的文章

我都係QE ar...7:48pm 出世

民房

遲來既報到~仔仔

複式洋房

回復 1# zoie92444 的帖子

welcome welcome....

複式洋房

welcome...welcome
原帖由 xicisi 於 10-11-1 23:49 發表
我都係QE ar...7:48pm 出世

首頁

尾頁

跳至