想生BB

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 史迪仔 於 10-10-20 16:51 發表
各位, 我整咗尋日朝同今朝既紅綠d相, 你地睇下係唔係淺咗好多, thanks! (左邊磚底果張係尋日朝既, 右邊果張紙巾底既係今朝)

http://www.facebook.com/album.php?aid=244723&id=586419690&l=315388096d

msmmsm, 你 ...

其實我check到bingo後都試過兩三次淺色咗架~ 反而唔用晨尿深色d架~
我初初check到bingo係早午晚3次check紅綠d~ 係過咗一星期先check一次咋~ 放心啦~

大宅

係呀!係呀!我尋晚check真係深返少少,紅d有返90%左右,綠d又去返20%,但準快易都係同星期一一樣得超淺線,今朝用晨尿check真係又淺返d,點解用晨尿會咁嘅?anyway,到今日都係未加深過,今日係高温第18日!

我想問前日體温係36.96,尋日突然升到37.16,但今日變返36.93,請問算唔算跌咗呢?

今朝量完體温諗住訓返,點知個胃有d頂住唔多舒服,好似唔知係唔係想嘔咁,而家間唔中頂住咁,唔多想食嘢!仲有小腹成日覺得間中feel到有舊嘢好實咁,有時會有d漲,有時嘰嘰咕咕,你地會唔會咁呀?

原帖由 sytckm 於 10-10-21 02:01 發表

其實我check到bingo後都試過兩三次淺色咗架~ 反而唔用晨尿深色d架~
我初初check到bingo係早午晚3次check紅綠d~ 係過咗一星期先check一次咋~ 放心啦~

禁止訪問

複式洋房

原帖由 史迪仔 於 10-10-21 00:48 發表
12日係m未黎起計12日?但我時10%時20%,所以攪到我都唔知佢點好!

你覺得準快易得嗎?

唔理M前orM後架,因為你都bingo左啦,點知邊日係M喎!總之就係你見到綠D有烘果日開始啦~~

頭幾日綠D變化真係唔明顯架,而且好取決於VV既情況,我好多時晨尿都比較淺色,所以之後我冇用晨尿喇,早上去完第一次VV,唔飲水隔一個鐘先check~

別墅

好媽媽勳章

體温每天都會有些偏差, 只要keep住高温就可以了, 36.6以上都算係高温, 不用擔心太多

原帖由 史迪仔 於 10-10-21 08:14 發表
係呀!係呀!我尋晚check真係深返少少,紅d有返90%左右,綠d又去返20%,但準快易都係同星期一一樣得超淺線,今朝用晨尿check真係又淺返d,點解用晨尿會咁嘅?anyway,到今日都係未加深過,今日係高温第18日!

我想問前日體温係36.96,尋日 ...

大宅

你有無check體温架?我而家考慮緊驗血,好過坐係度估估下,如果指數低都可以早d知嘛!如果正常嘅又可以即刻拎証明去排政府,不過我都已經打定輸數架啦!

原帖由 sllee 於 10-10-21 08:32 發表

今朝 6 hours 晨尿: 紅 d 100%,綠 d 30%,同昨日一樣. 睇完咁多 jm 答妳,都覺得我地係心天急咗少少~

妳休息多啲,會好啲~

大宅

你綠d都keep住30%,我就10-20%,紅d就80-90%,100%已經無再出現過啦!

你有無check體温架?我而家考慮緊驗血,好過坐係度估估下,如果指數低都可以早d知嘛!如果正常嘅又可以即刻拎証明去排政府,不過我都已經打定輸數架啦!

原帖由 sllee 於 10-10-21 08:32 發表

今朝 6 hours 晨尿: 紅 d 100%,綠 d 30%,同昨日一樣. 睇完咁多 jm 答妳,都覺得我地係心天急咗少少~

妳休息多啲,會好啲~

首頁

尾頁

跳至