美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我減肥成功la

我都想知 唔該pm比我

thx.

男爵府

我想知呀,,唔該pm比我呀

大宅

貓貓豬

我唔知收唔收到pm,是否開郵件就知道架la???? ?-(
或者貓貓豬可否再send多次...thanks

請問各位bk 媽咪可否教教我 唔該晒

男爵府

我想知呀,,唔該pm比我呀

thx

洋房

can u pm me....i want to keep fit too

大宅

貓貓豬,

我都想知呀!唔該pm我呀.
thanks!

洋房

貓貓豬,

聽你咁講, 我放心左d, 因為我之前都有join過纖體公司 (幫白嘉倩個間), 但結果都係無乜用..

我自己都有問題, 勁忙, 成日無時間去, 去得密個排就好d囉, d肉係firm d, 男友都話我個人係"薄左", 手感上, d肉係實d, 但磅數又唔係跌得好多.. 其間d做機既姐姐又不斷sales我加黎樣加個樣.. 結果, 我用左五萬幾蚊, 去到後期, 我仲有十堂無做到都由佢.. 費時又再比佢地叫我加野.. 每次我去到, 佢地幫我幫重, 見我無乜跌磅就會問我係咪食多左野.. 但實情就係我已經因為知道要上去磅重, 已經全日都無乜野食過落肚, 只係食左橙同菜咋..

我高 5尺7寸, 兩年前去做機時 148磅, 試過減左10磅 (我有好努力咁節食.. ), 跟住返黎重返幾磅, 其間斷斷續續咁做.. 結果都仲係142磅離場.. 減左既磅數, 好快又升返, 因為節食過度.. 新陳代謝勁慢.. 食返野(當然又係食多左啦).. 短短兩年, 我依家162磅!!!!!!!

我相信自己係脂肪型多過水腫型.. 唔肯定焗機係咪真係幫到我.. 我真係好擔心自己又再跌返入纖體公司既深淵..

真係上去你介紹黎間公司之前, 我仲有問題想問你 :

1. 依家係咪仲keep住做機呢? 我聽好多人講, 做機減完之後, 唔keep住做係會肥返, d肉會鬆返 (我自己個時做完後確係無好好keep住食量而肥返.. )

2. 如果真係keep住做, 個頻密程度又係點呢? 我見你兩個月做35次, 即係減時, 平均每兩日就要去一次(通常每次做幾耐時間呢?我以前做個間就每次 35分鐘)

3. 感覺上, 做M6機既效果係最好既, 做完真係覺得d肉實左.. 焗機就好似只係出左身汗, 我成日型住只要我飲返兩杯水就係返哂到.. (我唔見黎間有M6機做.. )

唔好意思.. 又問左你咁多問題..

洋房

貓貓豬,
我都好想要, 唔該pm俾我, thank you!

Yam

民房

貓貓豬,
I'm interested too. Pls PM information to me. Thanks a lot :-P

別墅

各位:
我已經pm晒俾你地!

小飛象樂園:
你可以上去右上角click入私人信息到,就睇到pm啦∼∼
小飛象樂園 寫道:
貓貓豬

我唔知收唔收到pm,是否開郵件就知道架la???? ?-(
或者貓貓豬可否再send多次...thanks

請問各位bk 媽咪可否教教我 唔該晒

別墅

仙迪:
∼嘩!五萬幾蚊攞去日本掃貨好過啦!我而家呢間唔會好似出面個d咁又話一定減到幾多磅幾多吋咁,一睇就知係卓頭啦,佢地都話會因人而異,而且飲食均衡唔會飲生冷野都好重要架,我有個朋友去年咪係皇x個代言人maymay囉,佢當時都有上電視同roadshow,減左60磅左右,條腰得23吋,不過佢本身屬於超細粒個隻,一年都未夠已經肥番晒,所以大家減左之後,最緊要注意飲食..

∼最好2-3日去一次,佢地做每樣野都一定最少有30分鐘

∼M6機我問過佢地,佢地話而家真機要成四十萬左右一部,相對d客係碼要開一個幾萬既course減肥,太過份啦!不過我琴日八到老細會入部大型既全身色光消脂機,我即刻問吓包唔包埋裡面做,使唔使額外加錢,而家個2988價會唔會變啦?事關我pm晒俾大家知,到時唔係咁咪俾你地 ,好在老闆話唔使額外加錢包埋係裡面,但係遲d2988就可能加少少,不過舊客同dfriend介紹黎既就唔會加,所以大家如果遲d去到見到加左價,記得話係貓貓豬d網友friend呀!
仙迪 寫道:
貓貓豬,

聽你咁講, 我放心左d, 因為我之前都有join過纖體公司 (幫白嘉倩個間), 但結果都係無乜用..

我自己都有問題, 勁忙, 成日無時間去, 去得密個排就好d囉, d肉係firm d, 男友都話我個人係"薄左", 手感上, d肉係實d, 但磅數又唔係跌得好多.. 其間d做機既姐姐又不斷sales我加黎樣加個樣.. 結果, 我用左五萬幾蚊, 去到後期, 我仲有十堂無做到都由佢.. 費時又再比佢地叫我加野.. 每次我去到, 佢地幫我幫重, 見我無乜跌磅就會問我係咪食多左野.. 但實情就係我已經因為知道要上去磅重, 已經全日都無乜野食過落肚, 只係食左橙同菜咋..

我高 5尺7寸, 兩年前去做機時 148磅, 試過減左10磅 (我有好努力咁節食.. ), 跟住返黎重返幾磅, 其間斷斷續續咁做.. 結果都仲係142磅離場.. 減左既磅數, 好快又升返, 因為節食過度.. 新陳代謝勁慢.. 食返野(當然又係食多左啦).. 短短兩年, 我依家162磅!!!!!!!

我相信自己係脂肪型多過水腫型.. 唔肯定焗機係咪真係幫到我.. 我真係好擔心自己又再跌返入纖體公司既深淵..

真係上去你介紹黎間公司之前, 我仲有問題想問你 :

1. 依家係咪仲keep住做機呢? 我聽好多人講, 做機減完之後, 唔keep住做係會肥返, d肉會鬆返 (我自己個時做完後確係無好好keep住食量而肥返.. )

2. 如果真係keep住做, 個頻密程度又係點呢? 我見你兩個月做35次, 即係減時, 平均每兩日就要去一次(通常每次做幾耐時間呢?我以前做個間就每次 35分鐘)

3. 感覺上, 做M6機既效果係最好既, 做完真係覺得d肉實左.. 焗機就好似只係出左身汗, 我成日型住只要我飲返兩杯水就係返哂到.. (我唔見黎間有M6機做.. )

唔好意思.. 又問左你咁多問題..

洋房

貓貓豬 ,

唔該哂你呀..

我知我好煩, 問極都仲有問題 :

我八月中要去飲.. 曾經一度因為自己肥到不似人形而想放棄唔出席.. 依家見你介紹黎間美容院好似比到d希望我, 你可以幫我問下, 如果, 我有時間, 差唔多每日, 或最多隔日去做, 每次都做耐d, 一個月內用哂個35次.. 一個月既成效會點呢? 定係物極必反, 做得太密反而會有反效果?? ( 美容院營業時間?? 我係葵涌返工, 即時收工出到慈雲山都要七點半..)

我真係好心急..我讀書時只係得 125磅, 依家162磅.. 已經有兩年唔敢見朋友架啦.. 今次姊妹結婚.. 真係想出席但又唔想失禮.. 到依家, 我都仲未答應實個朋友係咪出席...唉

麻煩你再幫我問下添啦.. 講真, 我本來真係唔敢再試纖體公司/美容院既療程架啦.. 你都話啦, 大啦啦五萬幾蚊.. 我碌卡比架, 衰左都仲要每個月還幾千蚊卡數.. 岩岩先還完咋.. 我真係好驚再衰多次, 自作孽呀...

真係麻煩哂你

大宅

貓貓豬,

收到啦..唔該晒

男爵府

貓貓豬,
我收唔到,你忘了pm我呀

複式洋房

Please pm the details to me. I'd like to try too.
Thanks. :-P :-P :-P

大宅

貓貓豬,

pls pm me thx...

複式洋房

收到啦..唔該晒
2005/03/01-4.16kg 2005/04/02 -5.44kg 2005/05/14 - 7.47kg 2005/06/07 - 7.95kg, 65.5cm 2005/07/02 - 8.62kg 2005/09/03 - 8.98kg, head - 44cm, height - 72.5cm 2005/12/10 - 10.2kg, 76cm 我叫梓軒,响2005年3日1出世! Welcome to my web page : 駱仔仔之家

複式洋房

貓貓豬,

我都想要資料呀, 唔該pm埋比我丫~~~Thanks so much!!!
Peynet

大宅

貓貓豬,

我都想知啊, 唔該pm me la!

Thanks.

禁止訪問

睛靈勳章

首頁

尾頁

跳至