跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

wandyfok 寫道:
to all,
我小睡左一陣啫!要我睇6頁! :evil:
溫書先啦!

好鬼衰架! 成日做樣人地最想做既野!!

子爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

Kwan 寫道:
係呀, 我好細個比佢睇, 都睇o左好耐架o拿, 而家買多o左其他, 佢開始要自己選擇, 每次坐highchair食粥先開vcd, 每次都要問下大小姐想睇咩, 佢要自己話事, 你唔理佢, 佢咪跳椅law

kwan,
咪要我笑到反肚啦!

子爵府

sabina_bb 寫道:
睇多d咪睇下可否早d睇到law.

想做蘇生呢?

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
to all,
溫書先啦!

好鬼衰架! 成日做樣人地最想做既野!! [/quote]
你都好鬼正呀. LUNCH HOUR 做咩唔 呀.

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

聰明豆 寫道:
[quote]
煒良媽咪 寫道:
佢更係有啦! 我諗lei類行為好common, 但你就一定要糾正Kinki :-P

連煒良咁純品都會呀?? 咁妳當時點對付佢呀?? [/quote]
入房lei招係只合小b用, 等佢驚o下 & 感受o下無助既感覺, 最後再解釋&講道理. 依家煒良唔乖時係要罰企&睇住其他人玩, 而自已冇得玩

子爵府

[quote]
to all,
溫書先啦!

6頁呼少囉 [/quote]
作c呀!6頁好多啦!

子爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
to all,
溫書先啦!

好鬼衰架! 成日做樣人地最想做既野!! [/quote]
豆,
遲d你都得啦,等你頂到間茶餐廳黎做,而且淨係老公睇舖,自己就嘆世界呀!

子爵府

煒良媽,
講得好呀!遲d我可能再要向你請教呀!

公爵府

聰明豆 寫道:
吾怕話過妳知丫! 呢個大小姐"發脾四嚴重証"係由PHONICS開始架!!!

你試o下收埋d PHONICS一段時間, 冇得過佢睇, 佢都冇你符 :tongue:
Kinki係應該受你控制, 唔好比佢"得程"

子爵府

to all,
我又要去買"送"啦!bye!

侯爵府

想做蘇生呢?

哎吔! 水野! 又比妳諗到既?
係喎! SABINA相仕幾時同我睇下相咁呀??

侯爵府

你都好鬼正呀. LUNCH HOUR 做咩唔 呀.

無呀! 我阿頭成日三,兩個字就食完LUNCH返黎公司, 跟住就打電話, 入電腦, "呯霹拍勒"!!! 好鬼勤力架喎?? 經常拆散我同周公拍拖架!!! :-( :-(

侯爵府

煒良媽咪 寫道:
入房lei招係只合小b用, 等佢驚o下 & 感受o下無助既感覺, 最後再解釋&講道理. 依家煒良唔乖時係要罰企&睇住其他人玩, 而自已冇得玩

洗吾洗畫個圈企呀??

侯爵府

豆,
遲d你都得啦,等你頂到間茶餐廳黎做,而且淨係老公睇舖,自己就嘆世界呀!

好難囉! 我諗同我老公掉轉就差吾多!!!

公爵府

煒良媽,
講得好呀!遲d我可能再要向你請教呀!

D招數係跟我老公學

侯爵府

煒良媽咪 寫道:
你試o下收埋d PHONICS一段時間, 佢得過佢睇, 佢都冇你符 :tongue:
Kinki係應該受你控制, 唔好比佢"得程"

我都有咁諗過架! 最多咪扭幾次, 但我又驚之後攞返出黎佢又吾肯睇呀!! :-( :-(

大宅

等我打醒十二分精神笈o下見唔見倒恩恩先 [quote]
恩恩無表演,不過會係青衣城出現啫!

侯爵府

煒良媽咪 寫道:
D招數係跟我老公學

嘩! 妳隻佬好醒喎?? 好少男人識點教細路架!!!
我老公問我點算呀? 個囡咁野蠻?

伯爵府

to all,
我又要去買"送"啦!bye!

咁快就"閃" 返來又6頁架啦

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
想做蘇生呢?

哎吔! 水野! 又比妳諗到既?
係喎! SABINA相仕幾時同我睇下相咁呀?? [/quote]
快囉. 50-70 年至嗎. 到時free of charge. ok?

首頁

尾頁

跳至