興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 cookie 於 11-3-6 03:12 發表
娜媽,您仲在線???
依家睇緊海難好緊張呀!!!!
U, too

Going to shower now, u leave msg lar, I'll be back

What's that
路遙知馬力,日久見人心!

王國長老

王國長老

雖然知道結局,但真係睇到唔捨得瞓呀)))))))
原帖由 hehalady 於 11-3-6 03:18 發表
U, too

Going to shower now, u leave msg lar, I'll be back

What's that
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

水晶宮

原帖由 cookie 於 11-3-6 03:22 發表
雖然知道結局, 但真係睇到唔捨得瞓呀)))))))
頂!你知唔知我問乜 ......

請心水清 o既 瘋人講解一 o下 比曲奇聽

水晶宮

Good Night, cookie

王國長老

王國長老

您意思我仲在線吖嘛早抖喇 886
原帖由 hehalady 於 11-3-6 03:30 發表
頂!你知唔知我問乜 ......

請心水清 o既 瘋人講解一 o下 比曲奇聽
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

水晶宮

原帖由 cookie 於 11-3-6 03:37 發表

水晶宮

今晚見

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

天下老公一樣黑。。。(中年危機)

謝謝!大家0甘話啦!:loveliness:
原帖由 webjen 於 11-3-5 10:40 發表
我老公份工危左幾年喇,捱下一年,捱下又一年!
希望你老公都一樣,捱到自己搵到工啦!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

Happy Birthday to 細細佬!

要日日都孝順您Lo Mo!

祝學業進步!

身體健康!!

珍珠宮

謝謝!:loveliness:
原帖由 JENNYSKY 於 11-3-4 10:40 發表
希望快D天晴:)

珍珠宮

謝謝! :loveliness:
原帖由 pinkyhsy 於 11-3-4 14:53 發表

祝平安過度!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

好彩個邊d屋冇香港d樓咁貴
原帖由 pinkyhsy 於 11-3-5 11:58 發表
個邊冇屋架!!!! 如果有, 我地已經走咗啦~~~~~
個邊係佢兩個家姐有屋, 我地如果落實返去, 就只係暫住一頭半個月, 我地一定會再買過另一間架!:)

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

咁.....人哋媽咪都叫做幾好喇
原帖由 pinkyhsy 於 11-3-5 17:47 發表
都算架, 不過我唔理佢架, 佢對我又冇咩點, 有傾有講, 不過對個仔就唔係囉......我都唔識講呀, 總之佢只會對佢個仔:evil: , 唔會咁樣對我嘅! 不過佢唔知佢:evil: , 對我都會有影響囉! ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 hehalady 於 11-3-5 19:20 發表
今朝 lar 主席公對話 ....

娜媽:你知唔知今日乜野日子呀?

主席公:........(諗 o左 一陣,淫淫笑)今日係你個仔生日 ar ma

娜媽:超!你淨係記得係你個仔生日 gar jet ..... (忽然靈感到)....... 今日係你老婆割肚呀 ..... 切 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我都比妳呢塊曲奇餅激屎,仲懶醒答在線,正一9唔搭8

佢係問妳:What's that 即係妳話:【依家睇緊海難好緊張呀!!!! 係咩呀?
原帖由 cookie 於 11-3-6 03:37 發表

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-6 22:46 發表

佢係問妳:【What's that 】即係妳話:【依家睇緊海難好緊張呀!!!! 】係咩呀?
...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

補祝娜媽二少))))
生日快樂!
身體健康!
學業進步!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我老闆都講執講左好多年,真係有cut人既,但仲捱到而家...

希望3G老公平安過度~
原帖由 webjen 於 11-3-5 10:40 發表
我老公份工危左幾年喇,捱下一年,捱下又一年!
希望你老公都一樣,捱到自己搵到工啦!

版主

原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-6 22:46 發表
佢係問妳:【What's that 】即係妳話:【依家睇緊海難好緊張呀!!!! 】係咩呀?...

版主

早早~

首頁

尾頁

跳至