自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

i think her make up was ok...but most of all she had the sweetest smile on her wedding day...n that makes it all...

danielboy  Can't agree more!!!我rate她的smile滿分,好甜,好幸福,夠自信.  發表於 11-5-2 10:29

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

其實正因為係Royal Family,佢地會like個look low key d,因為英國皇室以高貴平實為重,唔同Hollywood。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

紅紅 發表於 11-5-1 14:47
各有各喜好,唔覺得佢特別好冇問題,點解覺得佢好就係因為佢係皇妃唔彈得呢?

其實外國d新娘真係好少set頭 ...

打狗都要睇主人麻... 皇妃有咁多人愛戴, d 時裝計師/化妝師一干人等受夠膽彈皇妃個妝既話, 佢可能會流失 d fans, 收入少或者公司形象唔好, 後果唔駛再講啦...

有時我都覺得香港果d 時裝設計師都係睇人黎彈.... 希望係錯覺啦.

紅紅  業界d人可能係咁啦,我唔知,我係講一般人好多都覺得佢靚,冇利害衝突,只係各花入各眼,咁有錯嗎?  發表於 11-5-2 09:25

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

既然係各花入各眼, 咁鍾意咪讚, 唔鍾意咪彈~ 冇問題丫!!!

紅紅  我一句都冇話過彈有問題,我回嘅係另一樣嘢呀,我諗你誤會咗我 ....  發表於 11-5-2 09:40

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

bosch 發表於 11-5-1 20:31
既然係各花入各眼, 咁鍾意咪讚, 唔鍾意咪彈~ 冇問題丫!!!

我冇話唔彈得喎!
我之前係回有個post講「我覺得啲人只係因佢的王妃身份加左分先讚到佢天上有」,咁我話點解讚就係因為皇妃身份之嘛 .... 咁我咪話各花入各眼,學你講咁鍾意咪讚, 唔鍾意咪彈,唔關係咪皇妃事囉。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

報紙話佢為左自己化妝上左好耐堂..

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

都唔錯喎!不過結婚咁大日子,搵個專業的化會好d,話晒果日咁忙...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個人覺得佢化得幾靚,但就真係殘左d,可能真係唔夠訓

珍珠宮

好媽媽勳章

我覺得佢打扮整體ok,但慳還慳,始終爭一條珍珠頸鍊囉!

伯爵府

ok喎

洋房

冇咩難度咋.. 佢個底好,!!

琥珀宮

回覆 jaycee_mami 的帖子
Katie 生得咁靚, 好易化得美, 不過我嫌眼線太粗太突出, 眼線幼D自然點好.

絕對有同感,佢堂眉唔係問題,眼線太突出,搶哂佢面部輪廓,唔
係上舞台,日光日白,條眼線太粗,如今都唔興咁粗嘅眼線,望上
去唔自然,佢面型及輪廓都咁優,毋須要俾條線搶哂注視點吖。

紅紅  據聞佢d眼線成日都好重手,我諗佢鍾意自己咁,又或者佢c6鍾意,hehe。  發表於 11-5-3 02:50

大宅

her image is so good, I wish her keeping on. If they have time come to visit hk. We're welcome them.

大宅

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

PCMW 發表於 11-5-2 03:14
我覺得佢打扮整體ok,但慳還慳,始終爭一條珍珠頸鍊囉!

我諗呢樣唔關慳錢事,應該係佢地唔想啫(個人taste),因為佢媽揾人幫全家design咗d名貴手飾,佢戴咗對15000英鎊嘅earrings,佢地應該係想人地注意力留意佢對earrings。就算係個妝,靚唔靚都好,都應該唔係想save錢,都係自己鍾意咁就咁,佢上堂都要俾錢啦。

Kate's earrings comprise of diamond-set stylised oak leaves with pear-shaped diamond set-drop and a pave-set diamond acorn in the centre (design inspired by her family coat of arms)

首頁

尾頁

跳至