親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Please send me one as well. Thanks.

[email protected]

大宅

MikiHouse,

As I will bring my daughter to there , may I have one soft copy too?

Thanks very much!

b_mami

洋房

Hi Mikihouse,
Would you mind send a copy of USS for reference. I will go to Singapore on end July.
My email address: syglam@yahoo.com

大宅

sent. Pls check.

大宅

Hi mikihouse, 可唔可以send埋比我呢, 我7月頭出發, thanks.

子爵府

請PM給我. THANK YOU.

mikihouse  係msword file, pm唔到...比個email address我.  發表於 11-6-22 09:44

大宅

大宅

收到, thanks very much!

大宅

回覆 mikihouse 的帖子

Hi Mikihouse

我都想要你精心炮製嗰份university studio 遊樂項目及表演 既 summary,可唔可以send 比我呀, THX

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

Hi Mikihouse,

我6月底會帶4歲兒子去新加坡, 麻煩你將份uss既summary PM 比我, TKS.

子爵府

Hi. Mikihouse : I have PM a e-mail address to you. Please check PM. Thank you.

別墅

I want too, many many thx Mikihouse!

大宅

Sent. Pls check.

我去完返黎lu, 阿仔玩得好開心, 同埋, 好鍾意食果邊d野。

大宅

Hi. Mikihouse :
Can you sent your summary to me??
I have PM my e-mail address to you. Please check PM. Thank you.

大宅

好媽媽勳章

Please send one to me.

伯爵府

畀面勳章

mikihouse 發表於 11-6-29 12:04
Sent. Pls check.

我去完返黎lu, 阿仔玩得好開心, 同埋, 好鍾意食果邊d野。

請問你是否跟團去的? 是那一間旅行社呢? 因為我都打算8月同阿仔去, 會跟團, 但唔知邊間口碑和安排會好D?

侯爵府

夏天玩到顛

please send to [email protected]

大宅

大宅

Chunma8083 發表於 11-6-29 13:15
請問你是否跟團去的? 是那一間旅行社呢? 因為我都打算8月同阿仔去, 會跟團, 但唔知邊間口碑和安排會好D? ...

我係跟美麗華, 我可以去旅行既時段(6月尾二個week)得呢間有位同出發, 同埋佢既行程大部份都係for 小朋友, 我睇過其他旅行社, 要7月先有親子團, 6月個d 得少部份係啱小朋友, compare 永安同康泰, 美麗華平d....
另外, 用恒生卡pay, 會每人減$50.

但其實我覺得自由行會抵d, 我今次係因某d reason, 所以要跟團...
因為跟團, 小朋友唔佔房都只係平大人$500....
呢個團包晒, 所有入場費....uus, wild wild wet, 飄雪城, 夜間動物園, 摩天輪...但我細仔3歲幾, 原來全部唔洗比入場票...因為導遊每次都冇比票我個細仔, 話佢唔洗票喎... 我一直以為滿3歲就要買入場票, 好似香港咁....
咁即係變相比多左成$1000比旅行社......感覺好唔抵law...

如果講導遊service, 係ok...安排晒車同行程, 唔洗自己行黎行黎去坐車, 有人幫你編埋去邊。我呢團得11人, 所以導遊好易handle我地。

坐香港航空, 每個位都有tv, 有好多新film for 大人同小朋友, 一d都唔怕悶....正!

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Dear Mikihouse,

請問你係uss裡面的Waterworld是否就係會濕身的表演, 請問有沒有時間表的呢? 唔知幾點鐘會有得睇? 謝謝!

首頁

尾頁

跳至