跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

kwan0520 寫道:
小一派位分自行和統一﹐自行便要interview﹐如在自行派位已選了心水﹐便不須參加統一派位

吓?? 嘜心水學校吾係o係統一派位到先選了, 入吾到自己再自行去考下咁意思咩?? ?-( ?-(

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

cherly 寫道:
Sorry Sorry! 咦,乜女拔係私校?我仲以為係津貼添!咁油天同德信都係好學校,咁 Kinki想入女拔要出真功夫啦!

我聽鳴入女拔好睇父母家抵同父母叻唔叻. 就算個b好叻都字必入到

伯爵府

kwan0520 寫道:

小一派位分自行和統一﹐自行便要interview﹐如在自行派位已選了心水﹐便不須參加統一派位

哈哈~~如果係自行選學校個step選津貼小學,係無得interview架,只有私立同直資先有interview,至於統一派位就只會有津貼小學無私立同直資係入面。

侯爵府

cherly 寫道:
Sorry Sorry! 咦,乜女拔係私校?我仲以為係津貼添!咁油天同德信都係好學校,咁 Kinki想入女拔要出真功夫啦!

油天又係我另一個幻想..............
但我睇過佢地男仔多數入男拔, 女仔多數入真光!! 點解吾係女拔既?? ?-( ?-(

德信係咩東東黎架?? 未聽過既??

大宅

阿豆,

如果照kwan0520所講,我會唸返我同事個嫂帶佢個女去一間有名的幼稚園interview的事.佢阿嫂帶佢個重
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

侯爵府

sabina_bb 寫道:
我老公聽日返黎, 比佢見到你咁寫你屎緊

有幾屎啫?? 屎都係蘇生屎啦!

大宅

老婆有BB,老豆唔係佢,係都應該殺你啫,點會殺我喎!

CHERLY小心講野, 比我老公見到就唔得掂 我驚我老公會剎左你
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
我老公聽日返黎, 比佢見到你咁寫你屎緊

有幾屎啫?? 屎都係蘇生屎啦! [/quote]
咁你想無左隻手定無左隻腳呀

侯爵府

[quote]
cherly 寫道:

我聽鳴入女拔好睇父母家抵同父母叻唔叻. 就算個b好叻都字必入到 [/quote]

我兩公婆都幾叻架!!! 食方面!! 都大大隻隻咁架!! 夠吾夠呀??

伯爵府

cherly 寫道:

[quote]
CHERLY小心講野, 比我老公見到就唔得掂 我驚我老公會剎左你
[/quote]
我老公對我好有信心, 佢只會唔高興佢老婆比人屈

伯爵府

聰明豆 寫道:
我兩公婆都幾叻架!!! 食方面!! 都大大隻隻咁架!! 夠吾夠呀??

夠頂啦 所以kinki入硬啦

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

聰明豆 寫道:

吓?? 嘜心水學校吾係o係統一派位到先選了, 入吾到自己再自行去考下咁意思咩?? ?-( ?-(

9月自行 - 自己去報私學(BACK UP)
12月計分 - 可選一間心儀學校
7月 - 統一派位 (政府)

侯爵府

[quote]
Shirleywuwu 寫道:
阿豆,

如果照kwan0520所講,我會唸返我同事個嫂帶佢個女去一間有名的幼稚園interview的事.佢阿嫂帶佢個重

侯爵府

cherly 寫道:

sabina, 估吾到妳當蘇生係偶像, 但竟然奉獻埋......................唉!!! :cry: :cry:

大宅

咁就唔 un lu!德信係佐敦好出名!

聰明豆 寫道:
油天又係我另一個幻想..............
但我睇過佢地男仔多數入男拔, 女仔多數入真光!! 點解吾係女拔既?? ?-( ?-(

德信係咩東東黎架?? 未聽過既??
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

侯爵府

黑社會呀??? :tongue: :tongue: 我想無左粒"自瘡"得嘛??

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
cherly 寫道:

sabina, 估吾到妳當蘇生係偶像, 但竟然奉獻埋......................唉!!! :cry: :cry: [/quote]
你都傻既, 佢肯要我我就發囉 佢咁有效$$

侯爵府

我老公對我好有信心, 佢只會唔高興佢老婆比人屈

招................. :tongue: :tongue: 又講d令人作嘔既事?? 吾該吾好再講喇! 我今晚仲要食buffet架!!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]

黑社會呀??? :tongue: :tongue: 我想無左粒"自瘡"得嘛?? [/quote]
嘜你有"自瘡"架

大宅

我左手手指甲長咗 dd,修修都得嘅!

首頁

尾頁

跳至