美容扮靚

跳至

首頁
34567...12

尾頁

大宅

ylevelyn 發表於 11-10-21 11:06
本來已打算明天去報警, 今朝突然收到佢email話我的貨品退回,叫我面交取回!!! 其實我唔相信佢有寄出, 佢一 ...

佢寄少左野我怕佢又唔知會唔再寄畀我, 我決定見面交收去拎, 結果係個男人黎, 仲係好有禮貌果隻, 應該就唔係email 同你吵既果位女人...(果位女人我一開始bid 果時話見面交收, 我聽過佢把聲), 所以我覺得見面交收應該冇咩問題, 仲可以當面check 埋d 貨....~
不過d 貨係原產地的確有待確認, 由包裝黎睇真係唔覺得係瑞士入黎...

複式洋房

回覆 momotam168 的帖子

我可能都會去報案, 請問你係邊區報案? 單case有沒有報案no.? 我報案時要唔要quote番你個報案no.呢?

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都買過佢地d野,用左一d效果都冇!之後都冇買!
我係面交,係同個肥仔交收!

男爵府

我都報咗警,唔想無啦啦比佢呃,你哋唔想自己唔開心就一齊報警!

洋房

你好~請問你地係唔係報左警AR,關於YAHOO日本妹,我都想報AR?係有無案件編號AR?THX~
我都比佢呃左AR...好唔開心...
佢仲惡過我...話要報警

我係Yahoo拍賣度買左d貨品...但冇落bid...一直以EMAIL和電話聯絡,其後諗住唔買啦(態度和產品問題)...個賣家就話要報警和收我50元手續費...因為佢個拍賣場俾人騷擾和話我玩弄店舖運作..我曾經講過會買野...但後來唔買佢話要報警?(前題係比個賣家俾人騷擾恐嚇)她還經常SMS棄單會報警和收我50元手續費,令我非常困擾...

大宅

回覆 kittybi 的帖子

禁都得

洋房

fathung 發表於 11-10-25 23:54

禁都得

所以我比佢搞到好驚....話落左單唔要就要報警...和罰錢..

大宅

有無幫襯過YAHOO拍賣既日x妹?

可以pm我,我有時都會上yahoo買野,我有點怕,等我留意下,謝

男爵府

回覆:有無幫襯過YAHOO拍賣既日x妹?

Sure.... Fast to police station...

複式洋房

回覆 yiutin 的帖子

可提供報案no.嗎?

複式洋房

我都想報警, 雖然佢話郵局退回貨品, 叫我出來面交, 但係佢從來沒有比郵寄證明同退件通知我, 我敢肯定佢根本無寄過, 但我總共比了$25郵費加掛號費, 而家我只要求退回$13掛號費佢都好寸咁話無得退, 我覺得呢d人唔可以姑息, 我比埋今日限期佢, 佢唔肯就報警.

邊個打算報警的不如約埋一齊去!

複式洋房

回覆 momotam168 的帖子

可提供報案no.嗎?

洋房

ylevelyn 發表於 11-10-26 11:49

我都想報警, 雖然佢話郵局退回貨品, 叫我出來面交, 但係佢從來沒有比郵寄證明同退件 ...

我想去AR~你幾時去AR?點搵你AR?
佢尋日話已經寄左比我TIM...叫我快D入數比佢...但又比唔到投寄証明比我...
我又未比錢佢就已經話寄左黎...仲話要7日先收到....係咁叫我入數...

唔買就話要報警...仲話D貨唔要都要比返本佢....

複式洋房

因為我比咗今日限期佢, 最快都要過埋今日, 可否把你email address給我/PM我, 我再私下聯絡你. 你而家唔好覆佢, 更加唔好比錢佢, 將所有通訊留下比警察睇.

如果總有其他人比佢呃咗想報警, 請也儘快聯絡我.

洋房

ylevelyn 發表於 11-10-26 14:25

因為我比咗今日限期佢, 最快都要過埋今日, 可否把你email address給我/PM我, 我再私 ...

我PM唔到你AR...我個EMAIL 係我個AC + @HOTMAIL 。COM 。HK~THX

複式洋房

已email你, 收到嗎?

男爵府

唔使報案no,我就咁去報案室,快啲去報!

洋房

ylevelyn 發表於 11-10-26 15:51

已email你, 收到嗎?

YA~REPLY 左你~THX~

複式洋房

kittybi 發表於 11-10-25 23:53
你好~請問你地係唔係報左警AR,關於YAHOO日本妹,我都想報AR?係有無案件編號AR?THX~
我都比佢呃左AR...好唔開 ...

唔駛驚喎....就算去鋪頭買野....你一日未比錢都有權唔買....何況拍賣....

複式洋房

kittybi 發表於 11-10-26 13:51
我想去AR~你幾時去AR?點搵你AR?
佢尋日話已經寄左比我TIM...叫我快D入數比佢...但又比唔到投寄証明比我... ...

佢拋你炸....一來你無 bid....二來佢未收錢就寄貨係佢問題....你無叫佢咁快寄架喎....
千祈唔好入錢比佢呀.....佢跟本想 tum 你存錢!
你一過左數比佢佢就話知你死架啦....想聯絡佢都難
佢都呃得人多啦.... 等佢以為唔比人 bid 就好著數....

首頁
34567...12

尾頁

跳至