親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 暑假去日本(自由行)),你們出了機票沒有?

Rachethew

我果次check in時, 佢地都看到我有兩個小朋友, 一個7歲(但生得矮, d人以為佢最多5歲), 一個4歲, 佢地都無話吾得

上到房, 個服務生還問我要吾要小朋友用的拖鞋, 牙膏.牙刷等

好好serivce

之但係, 有朋友岩岩過左的easter都係住keio, 但就係舊館, 就話service 麻麻, 吾知關吾關新館同舊館的service, 佢果次住3人房, 但無比小朋友拖鞋等佢.

大宅

Dear hinhinmummy,

請問新館同舊館有咩分別?好似住新館好 d 喎!我定房時可唔可以指定住邊間,定係要去到 check-in 先知?

複式洋房

Hi, 各位

請問由東京機場點樣去池袋Super Hotel ?
我有兩個小寶寶,哥哥 & 細佬 !

男爵府

ARIES,

我想請問你如何付款比PRICELINE 及 如何取機票?
因為我都想經佢訂飛, THANKS

Aries媽咪 寫道:
我都剛剛BOOK咗6月25日去7月2日返, 坐JAL $2140 , 搵PRICELINA梁小姐BOOK, 佢都好好人, 仲幫我BOOK埋窗口位, 又幫我小朋友ORDER兒童餐, 不過依家真係好平呀D機票

首頁

尾頁

跳至