夫婦情感

跳至

首頁
34567...14

尾頁

伯爵府

男人点解—句悶,就可以揾笫二個,眼見好多男人都甘。
Ps.·姊夫,C6妹夫

男爵府

大宅

回覆:小三衰,男人更可恥(有啲長…當故事睇就好了)

講小小提外話丫,有jm 問妹妹有冇計劃下生bb ,其實阿妹兩公婆婚後先不設防,都一齊咁耐,都希望有個bb 係自己既…阿妹都29歲,男人大一年到我媽咪就係婚姻下犧牲品,當年老豆、阿嫲要追仔,我媽就生生生…結果5個都係女…最細阿妹2歲老豆同阿媽離婚了…之後我地既婚姻都好似受咀咒一樣,我這個老公係第2任,三妹亦然…都係同一個問題~小三所以當這個主角四妹結婚時,係真心感到佢會好幸福,6299錫佢好似女一樣,同個男人一齊亦都咁長時間,依舊咁好…從來都冇人諗到會有呢個情況發生…四妹就更加唔會諗到,所以到今日仲會問我究竟做錯啲乜…

伯爵府

畀面勳章

錯不在我地女人身上...
男人本來就係咁..自我控制能力極低嘅生物...
我有兩個女..已經開始灌輸佢地唔好對男人太大期望..
一定要自愛..
希望你妹妹都快 d 企設起身...加油!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實就算個妻子幾咁好,一個背叛咗嘅男人,你嘅優點佢係唔會記得,(過來人)
無論將來結果係點,希望樓主妹妹好好振作,加油 !

大宅

真係衰人,,,看到好心'up'..依家佢比個妖精電暈, 和你妹妹什麼恩情都不記得

別墅

點解你個故仔咁似我個客講返唻果個一樣既!
佢又係有個朋友因湊女而分開左住年齡又差唔多~唔係咁岩就係你阿妹呱

侯爵府

個男人都無悔意,將個責任落哂個老婆度.
但你個妹都有部份責任,生完bb將所有精神放哂bb度,個老公唔多唔少都被忽略,但呢個亦唔係出軌既藉口.

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇得多真係好化,最慘既係我識得一個CASE
男女未婚,幾年感情,男一直好鍚好鍚佢
個女都以為找到一生幸福
可惜個有又係有小三,仲要係小三係已婚,仲有個女
個男仲試過帶埋小三上屋企,俾個女友發現
天下最大既打擊,一次又一次既大話

大宅

P7走咗呢兩日我都有出去陪佢,呢個男人都幾搞笑㗎噃,當晚就唔追唔留,但係呢兩日就whatapps 阿妹叫阿妹返去,又同朋友a講自己有小三激走個老婆,可能佢想俾人閙吓,平衡吓自己做錯事既內疚感卦,如呢個男人所願,朋友a省到佢立立令,之後佢都冇再同朋友a 聯絡…呢兩日阿妹既生活好似行屍咁,食唔多訓唔多,由其是收到個男人既whatapps 就更加忐忑,諗好多好多如果呀…或者呀…,好等自己重新接受呢個佢深愛既男人,最後佢決定重回呢個男人既身邊,兩日後既晚上佢跟呢個男人返返去呢個曾經好美滿既家…
返到呢個屋企既第一晚,妹妹偷偷打俾我哭訴,佢話見到佢就忍唔住要追問,問佢個女人係邊個?係唔係同事?男人答唔係…阿妹再問識咗幾耐?而家仲一齊…男人答冇一齊,識咗2,3個月…阿妹再問你好愛佢?識2,3個月就可以令你放棄我地多年既感情、家庭、婚姻、仲有囡囡…男人既答案竟然係,有小小愛佢啦…呢句說話真係好似一把刀狠狠咁一下一下插入妹妹個心,眼淚都再忍唔住狂流哭著問,咁你唔再愛我喇…男人無言…記得阿妹當日同我講:"佢已經唔再愛我喇…佢連呃我都唔會喇…我真係情願佢呃我話冇鍾意過個女人,只係寂寞先至搵佢…我個心都會好過啲…家姐,我而家真係好辛苦…好辛苦…"再係一連串既喊聲…

wcpcelia    發表於 12-12-21 18:26
myc70    發表於 12-12-20 13:03
obijoyce    發表於 12-12-19 17:19
ha333ha    發表於 12-12-17 17:30
kayi729    發表於 12-12-14 19:54
tangbear    發表於 12-12-14 16:15

男爵府

追~

子爵府

BK Milk勳章

男爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章

睇到我都

男爵府

放棄個賤男啦!

侯爵府

真令人傷感!

大宅

希望你妹妹可以放D放低呢個賤人,早日尋找到新的幸福!

大宅

P8
這晚我同佢講你選擇唔放棄佢,就最好作出不要問只要信既決心,再問落去只有苦了自己…呢兩日我都冇主動問佢兩個人既嘢,因為我知有感情問題既人真係唔想有人每日都觸動佢既痛處,只要佢願意講我就樂意聽…然而呢兩日佢所提及都係好皮毛,我仲讚佢叻女…原以為一切烏雲都過去既時候,下午妹妹就打俾我,佢再一次要求我去接走佢,一聽到佢咁講我即答佢好,我即刻嚟…
呢日阿妹原來睇過佢電話,雖然個男人自以為好醒咁用代號就無人知,係電話簿度save C.X.T,而阿妹早已留意過其中兩個女仔,一個叫S@m@i@ X 一個叫陳X 婷,而CxT 呢個代號真係太明顯啦!:;pppp::;pppp:
原來呢兩日個女人仲有whatapps 佢,(唔好問我內容,因為阿妹都唔知,知佢地有talk 過,但冇哂啲內容…)因為忍唔到喇,阿妹再向個男人逼供,阿妹同佢講,好肯定係你同事…佢唔認但亦冇否認,只係話唔會同個女人一齊:;pppp:阿妹話你轉工啦!佢唔肯…阿妹要求佢打俾個女人講清楚…但佢講咗句''佢已經好慘,唔想再搞佢''阿妹爆喊吼叫,"佢好慘?佢搞人老公呀…有幾慘呀?就算慘都係佢自己攞嚟㗎,我俾人搶老公就唔慘咩?囡囡冇咗個老豆呀?唔慘咩?你到而家都只可憐個女人…你無人性㗎…''

ching_800322  仲幫住個小三, 唉!!  發表於 12-12-20 12:28

別墅

回覆:Tammylung 的帖子

睇到好嬲又好傷心希望你地其餘四姊妹好好睇住呢個妹妹,妹妹同囡囡快啲走出陰霾,重過正常生活

大宅

引用:點解你個故仔咁似我個客講返唻果個一樣既!

原帖由 Cherry_Chu0516 於 12-12-14 發表
點解你個故仔咁似我個客講返唻果個一樣既!
佢又係有個朋友因湊女而分開左住年齡又差唔多~唔係咁岩就係你阿 ...
我情願係同一個人,咁起碼少一個jm 受傷害

別墅

引用:Quote:原帖由+Cherry_Chu0516+於+12-12-14+

原帖由 Tammylung 於 12-12-14 發表
我情願係同一個人,咁起碼少一個jm 受傷害
喂~真係堅似woooo...佢地又係一齊做野架!!!唔係真係咁岩嘛!!!咁你阿妹依家點呀?如果真係果個賤男既話我仲見過佢添呀!

首頁
34567...14

尾頁

跳至