夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

引用:不過你好似有少少打草驚蛇

原帖由 你好嗎 於 12-12-29 發表
不過你好似有少少打草驚蛇
同意,但理解樓主當時火遮眼,俾著我,一樣第一時間剷起C6嚴刑拷問。

男爵府

引用:我今日成日都好想打去鬧個賤人!但又做唔出!

原帖由 tctg 於 12-12-29 發表
我今日成日都好想打去鬧個賤人!但又做唔出!因為唔個鬧咩好!
坦白講,鬧爆個賤人都無用,賤人純粹搵食。問題的關鍵不在她,而在於你C6。

子爵府

回覆:見到狐狸精啲whatsapp

D男人係鍾意呢d style,夠後生

大宅

張張相放上facebook廣傳開去。話個狐狸精想打你老公主意

別墅

其實要知有冇講大話很容易,打去條女度剷爆佢,佢一定發爤話你C6找她幾多次,只是你可以接受幾多呢?

男爵府

呢仲style真係好典型……d男人就中意咁嘅樣?:;pppp:

男爵府

係自己屋企偷食既男人真係超級賤冇得原諒!

大宅

引用:Quote:原帖由+tctg+於+12-12-30+發表https:

原帖由 野口 於 12-12-30 發表
Can't read
我都開唔到

大宅

啱啱係c6手上delete 哂個條女啲野,我親手做,連FB都係,佢只係話我唔好成日提住,佢話我煩但我都冇理佢照做,佢都冇再出聲

大宅

引用:佢話冇約過出黎!只係個條女問過佢住邊,但

原帖由 tctg 於 12-12-30 發表
佢話冇約過出黎!只係個條女問過佢住邊,但見佢怪怪地所以冇出過黎!
仲願意delete有關佢既野!但當我問佢如果 ...
點可以咁易放過佢嫁!一次不忠,你以後無地方企!!

男爵府

引用:啱啱係c6手上delete+哂個條女啲野,我親手

原帖由 tctg 於 12-12-31 發表
啱啱係c6手上delete 哂個條女啲野,我親手做,連FB都係,佢只係話我唔好成日提住,佢話我煩但我都冇 ...
萬大事等生b後先算,先唔好同c6計住,另一方面做好兩手準備(萬一有事都要有錢傍身),陀緊b當然要用軟功,要喺c6面前表現唔開心,不過,其他一切如常,佢係仲想要個家仲愛妳,就會識點做,有冇改變妳地日日訓埋一齊一定感受到!

大宅

引用:啱啱係c6手上delete+哂個條女啲野,我親手

原帖由 tctg 於 12-12-31 發表
啱啱係c6手上delete 哂個條女啲野,我親手做,連FB都係,佢只係話我唔好成日提住,佢話我煩但我都冇 ...
講真如果佢地真係有野,你delete晒都無用!!同埋男人就算真係身有屎,都係死口唔認,同埋唔想你成日提住,唸住你唔講就當無事發生過咁嘛!
依家要好好留意住你c6既行為呀,同埋你真係要好好保重身體呀!

大宅

回覆:icecream1405 的帖子

唉!

大宅

我都冇野可以做啦!佢又咁樣個女人又唔聽電話,兩個號碼都冇人聽雖然我唔知會講咩好,但個心就好想咁做,宜家唯有扮冇野,但就睇緊啲c6有冇咩怪行為啦!不過都好難,佢如果要返學就會夜晚做功課,我瞓佢都未瞓啦!

大宅

可怕!!

大宅

樓主,身体要緊…想想自己想點可以放鬆心情待產,叫佢返62、99度一兩星期…一來佢父母睇實佢、二來有得問返62、99佢有無安在家中,收心養性自守行為!

複式洋房

其實個女仔真係好樣衰
你都唔好再望張相,費事影響到個胎安心等baby出來先

男爵府

畀面勳章

回覆:tctg 的帖子

唔mk, 係深水埗雞格!MK俾高左

Chirley  agree  發表於 13-1-9 13:34
親賢能, 遠小人

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

點解啲 C6 咁衰架

大宅

妳唔好咁激動,影響阿B架,小心身體先。有免費雞送上門,啲死佬點會唔食!? 最緊要佢知道錯,肯改過!依家開始盡量小女人,暫時唔好提C6錯處。但暗地留意C6動態,咪畀C6覺得妳煩,以免裂痕加深。妳冷靜觀察同考慮日後點相處。加油!

首頁
34567...8

尾頁

跳至