自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

子爵府

回覆:有冇jm好後生但已是長期病患者,即要keep住覆診嗰隻,一起支持

我係宮頸細胞有病變及有HPV,定期看醫生!大家一起加油!

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+柏架山莊+於+13-05-09+發表保

原帖由 aubmaki 於 13-05-09 發表
謝謝你〜我只希望每次body check 都pass 〜就滿足了〜
就這樣吧!

子爵府

引用:我,19歲有血癌,到而家都係不停覆診,我唔

原帖由 kiko_mami 於 13-05-09 發表
我,19歲有血癌,到而家都係不停覆診,我唔怕覆診係討厭覆診,等太耐,醫生都怕左我,兩年啦,終於可以三個 ...
你好樂觀及堅強!加油!

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+aubmaki+於+13-05-09+發表謝

原帖由 柏架山莊 於 13-05-09 發表
就這樣吧!
只要唔好有其他病變就感恩了〜〜只要能活著〜就幸福了(自成日噤諗)

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

WE do the best, GOD do the rest.

情緒低落完就加油,大家都有未完既心願。

我之前發現有血壓高,食住藥都中風;跟住個腦又唔知咩事,等緊照。仲有一堆婦科病痛。

不過生存意志總比人地強。
不知所謂的乙陸!!!

子爵府

2024年龍年勳章

我有慢性腎衰竭,得返幾成功能,現在要長期食藥,真的不想有洗肚、腎的一天,還希望見到小朋友成長、結婚、抱孫,時常覺得自已就快死,不快樂,還好有朋友時常開解我,拉返我起來,不至於有情緒病:,我也希望JM支持我..............

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我係驚恐症既長期病患者,要長期覆診…

各位JM...自古女人能頂半邊天!加油加油

男爵府

回覆 pigpig 的帖子

我同你差唔多...要長期食補充劑...
因為當時甲cancer...total operate...
所以依家要食補充劑...都成20年啦...
我依家當自己已經好番架啦...
不過唔知係咪關個病事, 情緒好容易波動...

珍珠宮

山吹!你好緊強!妳一定可以看到子女長太,仲要等你湊孫!

伯爵府

回覆:sabun 的帖子

我2x幾 已經跟緊政府婦科 泌尿科 內科

伯爵府

回覆:有冇jm好後生但已是長期病患者,即要keep住覆診嗰隻,一起支持

我 長期食抗抽筋藥 一年去醫院2至3次

珍珠宮

回覆 HKL.3 的帖子

為什麼呢?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我有慢性腎衰竭,得返幾成功能,現在要長期

原帖由 山吹 於 13-05-09 發表
我有慢性腎衰竭,得返幾成功能,現在要長期食藥,真的不想有洗肚、腎的一天:th ...
加油!只要樂觀唔放棄,一定等到兒孫滿堂的一天。
早幾日自己好唔開心上嚟呻,之後響到揾到好多正能量,已舒服好多,起碼唔再失眠,所以而家都響度幫手發放正能量,希望鼓勵一下大家。

biba2013  薪火相傳  發表於 13-5-10 10:24
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

畀面勳章

我十四歲開始哮喘,試過入ICU,死過番生之後就正式成為長期病患者今年仲多咗血壓高呢個雅號!又要長期食血壓丸我已經斷定自己唔方長命,但每一天都要happy,唔好有遺憾

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:回覆+pigpig+的帖子我同你差唔多...要長期

原帖由 yenlau09 於 13-05-09 發表
回覆 pigpig 的帖子

我同你差唔多...要長期食補充劑...
我好慘⋯最近還有心律不正加心絞痛,一激氣心跳卜卜聲,心口痛!mouth:

My Two Princess

用戶要求終止服務

回覆 hanbb 的帖子

加油呀!
開心過每一天

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:我,19歲有血癌,到而家都係不停覆診,我唔

原帖由 kiko_mami 於 13-05-09 發表
我,19歲有血癌,到而家都係不停覆診,我唔怕覆診係討厭覆診,等太耐,醫生都怕左我,兩年啦,終於可以三個 ...
加油

My Two Princess

大宅

回覆 Taimum 的帖子

我睇政府

用戶要求終止服務

回覆 happy168 的帖子

我食左大半年降血壓藥,暫時唔覺有水腫
開心過每一天

男爵府

回覆:sabun 的帖子

上年呢段時間驗到甲亢,一直食藥到依家.今年呢段同樣時間媽媽突然走左(媽媽才59歲,平時無病無痛!!!) 加油吧!日子還是要繼續過的!!!

首頁
34567...10

尾頁

跳至