美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 有冇人試過 "炭粉"lazer 呀?

hi, 想問吓一次要做幾耐? 會痛嗎? 塊面會好紅嗎?

How Much? Please reply me! Very Thank!

複式洋房

no pain, little red

mayb 寫道:
hi, 想問吓一次要做幾耐? 會痛嗎? 塊面會好紅嗎?

How Much? Please reply me! Very Thank!

民房

我去你介紹的做了第一次$3500 但效果未有太明顯,我只是毛孔很大,現在一星期了不知還會否有改善,所以不知下之做不做好 不過真係沒有hard sell and
all treatment done by doctor chan 真的第二次會明顯收毛孔嗎 :mrgreen: 有沒有人有多分享,這種laser 還有其他療效嗎???

別墅

Hi, Wellyma

Kindly pm doctor's informations to me. Thanks

複式洋房

我都有做緊碳粉Laser呀! 已經做左4次~~~
我覺得幾好, 不過唔係個個人都適合做.
我本身勁多面油&毛孔大, 打完就feel 油脂平衡返, 如果一般皮膚可能會覺得打完會好乾~~~

大宅

我都做過炭粉lazer,但冇明顯收毛孔,MTS就對我有效,$2500/次

複式洋房

MTS 此終比炭粉laser 風險大d, 所以MTS不應用作最先療法

大宅

炭粉係激光,MTS係微創,點解風險大d?

別墅

碳粉Laser

原文章由 dandy 於 07-5-4 14:49 發表
我都有做緊碳粉Laser呀! 已經做左4次~~~
我覺得幾好, 不過唔係個個人都適合做.
我本身勁多面油&毛孔大, 打完就feel 油脂平衡返, 如果一般皮膚可能會覺得打完會好乾~~~

would you pls pm doctor info and price to me tks.

別墅

碳粉Laser

原文章由 tracytang 於 07-3-1 12:56 發表
wellyma, royalcanin & appleapple2006,

Can you PM the information to me. Thanks!

pls pm to me too tks.

首頁

尾頁

跳至