自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+loklok_mama+於+13-10-29+發

原帖由 oonmama 於 13-10-29 發表
有冇聯絡電話,我都要續了
佢都係公司電話打黎,唔係私人號碼

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+loklok_mama+於+13-10-29+發

男爵府

回覆:hkbn續約真係要$208?

呢2日係月尾,佢地一定要跑數,講價就趁呢2日,冇sales電話就打去公司續約部

子爵府

回覆:hkbn續約真係要$208

我都係昨晚收到電話, 我用緊11月到期, 續約(100M+家居電話+戶外wifi) HK$148,

男爵府

當我唔聽幾次他們的來電,我12月中到期,昨天打來竟然好聲好氣說我們都唔想沒有了你這個客,你要幾多錢才會續,我便說$148(上網+家居電話+戶外wifi) 我便續,於是叫我等30秒approve, 就續了,仲說電話可以帶我現有用緊(HGC)的號過來! 

所以真你要企硬,他們才會減價!

carlychoy  私樓定公屋?原先開你幾多?  發表於 13-10-31 15:14

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:當我唔聽幾次他們的來電,我12月中到期,

原帖由 kariswinnie 於 13-10-30 發表
當我唔聽幾次他們的來電,我12月中到期,昨天打來竟然好聲好氣說我們都唔想沒有了你這個客,你要幾多錢才 ...
私樓?

kariswinnie  不是!  發表於 13-10-30 11:30

伯爵府

我10月31日到期, 之前打黎都一直企硬$165, 咩野都無, 我9月send cut form, 尋日打黎我同佢傾左大半個鐘, 都係$165, 唉, 算, 豪比佢

大宅

bkmummy 發表於 13-10-30 08:25
我都係昨晚收到電話, 我用緊11月到期, 續約(100M+家居電話+戶外wifi) HK$148,

...
same as you, yesterday night confirmed $148續約(100M+家居電話+戶外wifi)

carlychoy  私樓定公屋?原先開你幾多?  發表於 13-10-31 15:15
bkmummy    發表於 13-10-30 16:55

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

尋日sale再call我, 我話我已打上cs cut左
佢問我點解?我話貴, 佢話$168我ok嗎? 我都話貴, 佢就咁話, 咁算啦, 唔想嘥我時間, 就bye bye收左線

大宅

$210.上網.bbtv.電話.wifi.咁算唔算貴

已刪除用户

大宅

好媽媽勳章

香港寛頻在我最後send左取消信後,今日打黎話可以$148 100m 上網連電話 月費俾我,佢地堅持左半年話要$195 才做到的,2日就ko 了:pppp:

carlychoy  幾時到期  發表於 13-10-31 13:04
carlychoy  私樓?  發表於 13-10-31 13:03

男爵府

引用:香港寛頻在我最後send左取消信後,今日打黎

原帖由 大大妹 於 13-10-31 發表
香港寛頻在我最後send左取消信後,今日打黎話可以$148 100m 上網連電話 月費俾我,佢地堅持左半年話要$195 ...
我問佢…佢死口都話無呢個plan…請問你send左幾耐佢打比你?

子爵府

月餅勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我地都係,打嚟$168……c6應承咗

子爵府

angel_charlotte 發表於 13-10-31 13:59
我問佢…佢死口都話無呢個plan…請問你send左幾耐佢打比你?
我都係,佢話只得208個plan,齋上網

禁止訪問

引用:香港寛頻在我最後send左取消信後,今日打黎

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我昨晚都續左約, $168, 100m, bbtv, 同户外wifi. 12月到期, 半年前打來, 由$148, 到$208, 我每次都話貴, 唔續約, 我話有無9菜, 越傾越貴, 終於昨晚打來同我再傾, 了解原因係貴, 我再開價, $150-$160, 因唔想再煩, $168 簽左. 我係私樓.
bb Kelvin 係12月12日出世!!!

Kelvin Lai's Blog!!! Welcome!!!

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:我昨晚都續左約,+$168,+100m,+bbtv,+同户外

原帖由 crystal121 於 13-10-31 發表
我昨晚都續左約, $168, 100m, bbtv, 同户外wifi. 12月到期, 半年前打來, 由$148, 到$208, 我每次都話貴, 唔 ...
我都續左都係168不過無bbtv

禁止訪問

回覆:kayeea 的帖子

大宅

引用:我係netvigator+舊客,10月約滿前又係癲左

原帖由 hchu06 於 13-10-23 發表
我係netvigator 舊客,10月約滿前又係癲左,HKT電話又同時狂加,最後跳去HKBN.
我個plan係$248/1000 M連家 ...
我近期想裝~距bbtv係咪比bb䏲的?因為我有now但未買bb台~考慮緊要吾要l 電視~

首頁

尾頁

跳至