夫婦情感

跳至

首頁
34567...9

尾頁

男爵府

樓主家人同99果邊有無辦法幫到你?
我覺得你c6連「男仔」都不如,好好為自己同仔女嘅未來打算下喇

別墅

回覆:udonchu 的帖子

佢剛剛又WhatsApp話我屈佢打我, ( 佢有好大力推我好幾次, nearly hit the 睡眠中嘅 BB ) 我lastnight 無法唔叫, 因為佢已經醉咗, ah B 又喺度, 唔知佢會再做咩野, 我只有叫來保安全。 最少有咩事多兩隻手幫忙。 Anyway, 重話要坦牌, 小嘅跟佢返香港。
我死都唔會比佢㗎

別墅

引用:佢都幾搞笑je,其實佢會5會有其他女人呀,

原帖由 karz 於 13-10-26 發表
佢都幾搞笑je,其實佢會5會有其他女人呀,咁ge人死jor都5恨喇
應該無, 佢只要晚電單車

琥珀宮

引用:佢剛剛又WhatsApp話我屈佢打我,+(+佢有好

原帖由 楽家豆豆 於 13-10-26 發表
佢剛剛又WhatsApp話我屈佢打我, ( 佢有好大力推我好幾次, nearly hit the 睡眠中嘅 BB ) 我lastnight 無 ...
可能佢適應唔到移民生活,不如一家人齊齊整整回港生活啦!唔好話為咗小朋友要移民,勉強留低只淨下一個破碎家庭,對小朋友是好事嗎?

複式洋房

回覆:楽家豆豆 的帖子

返黎香港啦,起碼有家人幫手,妳c6飲醉酒發癲,真係會嚇親d細路架! 仲要自己做過d咩都知,都會對妳地人身安全做成威脅。

別墅

引用:返黎香港啦,起碼有家人幫手,妳c6飲醉酒發

原帖由 tabasco2bb 於 13-10-27 發表
返黎香港啦,起碼有家人幫手,妳c6飲醉酒發癲,真係會嚇親d細路架! 仲要自己做過d咩都知,都會對妳地人身安 ...
99剛剛打電話同我講會再開解下佢, 叫我唔好擔心。 有咩事仍然有佢哋 同我父母。 好好保護小孩子先…

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

引用:佢剛剛又WhatsApp話我屈佢打我,+(+佢有好

原帖由 楽家豆豆 於 13-10-26 發表
佢剛剛又WhatsApp話我屈佢打我, ( 佢有好大力推我好幾次, nearly hit the 睡眠中嘅 BB ) 我lastnight 無 ...
今日點呀?不如你搬返你媽媽個度住,你媽媽現在都在澳洲?

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+tabasco2bb+於+13-10-27+發表

原帖由 楽家豆豆 於 13-10-27 發表
99剛剛打電話同我講會再開解下佢, 叫我唔好擔心。 有咩事仍然有佢哋 同我父母。 好好保護小孩子先…

...
小心保重呀,你老公情緒好似控制得好差澳洲有冇朋友幫到手?

大宅

先冷靜再搵家人朋友
睇下點攪法

洋房

回覆 楽家豆豆 的帖子

呢d老公唔要都罷啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

為左部電單車
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

回覆:我嘅C6 剛剛囉晒屋企全部$$$走咗。。。

99 已經洒到佢立立領。 . . . 應該無問題㗎啦。
聽日應該開始回復正常

洋房

Pk佬。。晤死都無用

大宅

複式洋房

豆豆你喺度呀?無事嗎?唉....你要保護自己呀!

伯爵府

複式洋房

楽家豆豆 發表於 13-10-27 21:16
聽日應該開始回復正常
我有兩個問題:1。點解你會覺得佢囉左錢走左,就唔會再番嚟呢?
2。點解你會認為佢比你99“洒到佢立立領”後會回復正常呢?佢已經唔係第一次?

大宅

醉酒,動粗!唔可以當無事,你要同佢講佢咁做會有咩後果!你幾愛佢都好,你做媽媽一定要保護小朋友同自己!同佢講,無下次!無工返咪搵囉,唔移民咪返香港囉,無佢唔會死,但佢有日越飲越大,越來越暴力就會,!我諗你老公咁嘅行為,你都可能係幫兇!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:99+已經洒到佢立立領。+.+.+.++應該無問題

原帖由 楽家豆豆 於 13-10-27 發表
聽日應該開始回復正常
係咪bb 喊佢訓唔好,令到佢亂飲酒short 左?我建議你盡快搵child care 看住你既小朋友,自己去返工儲多個錢先。

見到d 湊bb 有分歧既夫妻都係咁,個男人走左去飲酒先,恃醉發酒瘋,大壓力得滯。佢想買電單車咪即係去發洩減壓,但係財政壓力會仲重仲辛苦。勸你老公做運動減壓,例如打波跑步,唔洗花咁多錢。

禁止訪問

熱血勳章

回覆:楽家豆豆 的帖子

首頁
34567...9

尾頁

跳至