自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+fwsaefong+於+13-12-27+發表

原帖由 wonderlulu 於 13-12-27 發表
我唔覺得樓主計較,比個男人,仲係20幾歲,著住去街衫瞓我張床,我一定唔得,唔接受,床用黎瞓教,我唔係潔癖,但唔鍾意著去街衫瞓落床
依家係奇怪個老婆咁都容許囉

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:人地訓你張床﹗

做壞開頭
掉埋d野一腳伸出門囗

伯爵府

回覆 fwsaefong 的帖子

咁你老婆好有問題喎, 為咗個咁嘅死仔同老婆嘈, 好唔抵囉!!!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

訓我張床一定唔得仲要唔換屋企衫tim, 即係無沖涼啦, 唔使講, 即刻走得

琥珀宮

畀面勳章

我b6親戚(舅父舅母)來香港,我爸媽可以讓自己張床然後兩個去訓廳(梳化床),我覺得好嘔心同過份!首先舅父舅母又好意思咁做 同埋俾另外一對couple訓自己張床,感覺好差,我自己就接受唔到,但媽話呢d係親情,同埋舅父舅母在b6幾有錢架喎,唔明點解會咁

子爵府

個表弟點解可以一d禮貌都冇,咁厚面皮,一d家教都冇!俾地方佢住已經好好喇喎,仲要訓埋主人家張大床,離唔離譜d呀!再講,好少女人會唔介意人地訓自己張床架喎!我著過出街既衫返到屋企都第一時間換,唔想帶d細菌返屋企啦,朋友上黎屋企坐過張梳化同櫈我都會抹返乾淨架,所以一定唔會俾其他人接觸我張床!我屋企都試過要招呼大陸落黎玩幾日既親戚,佢地堅持要係我屋企過夜慳返d酒店房錢,但我呀媽都自己特登攞錢出黎幫佢地租左間酒店房俾佢地,費時佢地搞到間屋唔知點!

子爵府

貓狗褓姆

我覺得你老婆好大問題, 主人房係勁私人的地方, 一定要兩個主人都唔介意先可以入, 你開晒聲佢都唔話下表弟, 你應該同你老婆講再有下次由你開口就咪怪你, 鍾意聽歌, 上網咪用電話law

禁止訪問

大宅

侯爵府

牛年勳章

引用:Quote:原帖由+whoami1977+於+13-12-27+發表

原帖由 pcbu 於 13-12-27 發表
我都覺得佢太太同表弟行為唔似香港人
我睇完都係咁唸

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+fwsaefong+於+13-12-27+發表

原帖由 wonderlulu 於 13-12-27 發表
唔係話,我完全接受唔到!我亦勁憎人地訓我張床,我唔係換床單,我係連床墊換

大宅

我最憎人訓我張床

水晶宮

請佢走!

伯爵府

引用:你老婆真特別!我連人哋坐我床都唔鍾意 +

原帖由 milky_red 於 13-12-27 發表
你老婆真特別!我連人哋坐我床都唔鍾意
Exactly

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大人大姐廿幾歲有手有腳叫佢走喇,攪住你一家

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

表弟亞姨會係你屋企住幾耐?

我都唔鍾意人瞓我張床,仲要著住出街衫,梗加唔得,我諗我會殺人

愛 我 就 別 傷 害 我

翡翠宮

即刻換晒所有嘢very dirty

子爵府

唔係乾淨衫一定唔得! 莫講話瞓,出完街我都唔會坐床,何況其他人?!

首頁
34567...8

尾頁

跳至