影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章

唔知conert前會唔會有Song list 呢? 講真, 我未聽過so I.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

helenchanz 發表於 13-5-24 13:06
唔知conert前會唔會有Song list 呢? 講真, 我未聽過so I.

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:唔知conert前會唔會有Song+list+呢?+講真,+

原帖由 helenchanz 於 13-05-24 發表
其實我都唔記得D歌名,只記得D歌,同埋我都係近年先開始鍾意SUJU,舊歌好多冇聽返,所以希望今次唱多D近年既歌

伯爵府

引用:Quote:原帖由+helenchanz+於+13-05-24+發表

原帖由 yuyu.c 於 13-05-24 發表
其實我都唔記得D歌名,只記得D歌,同埋我都係近年先開始鍾意SUJU,舊歌好多冇聽返,所以希望今次唱多D近年既 ...
首爾場係唱好多以前嘅,演唱會冇唱過,因三四巡都冇來香港,唔知會唔會調節一下

大宅

mcdullyiu 發表於 13-5-24 13:24
我都未聽過呢隻呀, 可能我都係近年先鐘意始源啦.但係我想知係邊隻碟架? 我都追買返之前既碟但都唔覺有呢隻既~

水晶宮

dadadeerdeer 發表於 13-5-25 00:16
我都未聽過呢隻呀, 可能我都係近年先鐘意始源啦.但係我想知係邊隻碟架? 我都追買返之前既碟但都唔覺有呢隻 ...
第一隻碟, 我都冇聽mouth:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

引用:Quote:mcdullyiu+發表於+13-5-24+13:24+我

原帖由 dadadeerdeer 於 13-05-25 發表
我都未聽過呢隻呀, 可能我都係近年先鐘意始源啦.但係我想知係邊隻碟架? 我都追買返之前既碟但都唔覺有呢隻 ...
係一輯

Super junior 05
即是Twins那一隻。

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

引用:Quote:原帖由+dadadeerdeer+於+13-05-25+發

原帖由 mcdullyiu 於 13-05-25 發表
係一輯

Super junior 05
返屋企睇吓先

水晶宮

因為OVER佐 1000個留言, 有JM話開唔返尼個POST, 所以開佐新POST, 入嚟尼度一齊傾呀.

Super junior有香港場,會去看嗎?(2)

首頁

尾頁

跳至