潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 用咩L.V袋?

Large Size Shopping Bag, is quite good to storage
all Baby's thing such like the cloth, Water Bottle, Wet Tissue......etc. when go out.

大宅

三陪想買乜 ?

子爵府

請問各位Lv Fans有冇試過 monogram 袋裡 D 皮碎

洋房

alice
實情...haha..就無睇中家, 不過習慣左每年都買樣野比自己既...hehe...所以就有時都會買平時成日見個d 款囉...hahaha...我未睇岩...hahaha...咁見你話可能會加價嘛..去睇下囉又...hahahaha...如果唔係就christmas 先買..hehe

洋房

I checked with sales from LV from Central branch, they said they have already 加 in Feb 2004 wow. Still do not have any note on marking up the price.

三陪 寫道:
alice
係呀, 10 月又呀....咁要去睇下有咩想買先....hehe....我開頭仲諗住聖誕節之前先去買野....獎勵下自己...hahaha
Peony Wu

複式洋房

barkley 寫道:
[quote]
Goofyan 寫道:
各位:
我最近想買個Blois呀,唔知你地知唔知專門店賣緊乜野價錢呢??thx!!

好似5900...[/quote]
但係我上星期日去尖咀專門店問,個sales話$9,500喎!!
o個時聽到真係眼都凸埋呀!! 因為我問過個狗袋最大size都係$11,000姐,我懷疑個sales報錯價囉!!
我最後都買左Trocadéro 27都係$5,900咋!!

大宅

以我所知除非好高級,唔係唔會提早知道加價.. 我sales 話我聽佢地都係返到公司開會先知即日開始加價..

老尖間lv 好多新人. 報錯價一d都唔奇.. 我上次問epispeedy, 佢報左 4千幾..最後check 係 6千幾丫∼∼ 

洋房

Dear aliceme,

首先多謝你的消息, 無論加定唔加我
Peony Wu

洋房

alice
報錯價經常有....hehehe

子爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

Dear all,

Do you know the price of Danube 6"x8" M45266?

Thanks.

洋房

alice
我睇雜誌講, 日本LV 銀座出左最新BELLAIX 個旅行o急... 超型!!!
早知之前唔買個大旅行袋啦......haha

珍珠宮

醒目開學勳章

KW 寫道:
Dear all,

Do you know the price of Danube 6"x8" M45266?

Thanks.

我都想知呀,係咪絕o左版冇得賣o架喇

男爵府

請問有冇人知bastille & naviglio 幾多錢呀??
即係好似個斜咩書包個個.
lv係咪10月加價?? 知唔知10月頭 or 10月尾呀??
thanks

大宅

請問有冇人知josephine係咪已經冇出喇??
[size=large]凱澄 6月24日 出世喇!!凱盈 3月17日出世喇!!

大宅

where is all my old friend??

首頁

尾頁

跳至