影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

cocok 發表於 14-8-13 23:33
係咩? 韓男d頭個個差唔多,車車個頭應該多d層次同落多d spray既
三個都正!

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:cocok 發表於 14-8-13 23:33 係咩

原帖由 kcm 於 14-08-14 發表
三個都正!
多謝! 睇男人眼光一致!

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 kcm 於 14-08-13 發表你好好

原帖由 jodad 於 14-08-13 發表
13集尾係舞會錫錫果幕
所以要讚你叻叻有時記得場面,但唔會記得係邊集

琥珀宮

回覆:開始睇秘密花園

彬彬下個月生日喇

大宅

我幾年前睇 ,啲歌超好聽, 楊綜緯也改編, 兩個版本都超好聽好感動, 攪到我都想再睇.

琥珀宮

引用:我幾年前睇 ,啲歌超好聽, 楊綜緯也改編, 兩

原帖由 Nic 於 14-08-24 發表
我幾年前睇 ,啲歌超好聽, 楊綜緯也改編, 兩個版本都超好聽好感動, 攪到我都想再睇. ...
我今日聽完ost, 又記起sit up果幕,羅琳熱得滯走上天台飲水,社長追上去同羅琳自己真係癲左,決定左以後唔再揾佢,只叫佢遲d還返果2萬won比佢,雖然佢咁講,但社長最終都逃唔過自己的真心,佢真係好深情

子爵府

無人比我更喜歡,了解套劇,j2.,原音都買左,翻看都over10次以上.喜歡故事結構,台詞,下下到肉.我想金編不論之前,之後都好難超越,但我無中玄彬毒,只是愛上故事.

Nic  Total agree  發表於 14-8-28 16:45

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

chitling17 發表於 14-8-25 07:49
無人比我更喜歡,了解套劇,j2.,原音都買左,翻看都over10次以上.喜歡故事結構,台詞,下下到肉.我想金編不論之 ...
故事真的很好, 不是一般的愛情故事, 對白勁有意思/深度, 整個鋪排絕.

琥珀宮

引用:無人比我更喜歡,了解套劇,j2.,原音都買左,

原帖由 chitling17 於 14-08-25 發表
無人比我更喜歡,了解套劇,j2.,原音都買左,翻看都over10次以上.喜歡故事結構,台詞,下下到肉.我想金編不論之 ...
同意,我故事和男主角都愛上了劇情畫面常無故在腦海出現,好似羅琳常出現在社長身邊一樣

我將會睇埋金編最後一套on air, 睇下係咪我杯茶

大宅

回覆 ccdccl 的帖子

社長每次都是口硬心軟又口不對心, 歌好聽,劇超好睇

琥珀宮

引用:回覆 ccdccl 的帖子社長每次都是口硬心軟又

原帖由 Nic 於 14-08-28 發表
回覆 ccdccl 的帖子

社長每次都是口硬心軟又口不對心, 歌好聽,劇超好睇
又比你勾起我的回憶添,每次社長和羅琳擁抱,我個心都戚戚然,亦有種好温暖的感覺,好似攬住我咁

大宅

kcm 發表於 14-8-25 09:24
故事真的很好, 不是一般的愛情故事, 對白勁有意思/深度, 整個鋪排絕.
翻睇再回味畫面配歌加埋對白,簡直一絕.

水晶宮

ccdccl 發表於 14-8-25 09:25
同意,我故事和男主角都愛上了劇情畫面常無故在腦海出現,好似羅琳常出現在社長身邊一樣

...
我都係因為金編睇左 on air, 不過不失啦! (但男主角在現實自殺死左, 睇時好感足, 有D懷念他)

水晶宮

Nic 發表於 14-8-28 16:53
翻睇再回味畫面配歌加埋對白,簡直一絕.
對白真係絕

首頁

尾頁

跳至